Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-ΠΤΩΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 41 ΝΕΚΡΟΙ -ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ -ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

soudan
Πρώτη δημοσίευση 10:38 Yπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ρωσικό εμπορικό αεροσκάφος τύπου Antonov συνετρίβη μόλις 800 μέτρα από το αεροδρόμιο της Τζούμπα στο Νότιο Σουδάν προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 41 ατόμων. Πριν καλά καλά η ρωσική-και όχι μόνο-κοινή γνώμη προλάβει να συνέλθει από το σοκ της συντριβής επιβατηγού αεροσκάφους στη Χερσόνησο του Σινά, μία ακόμη αεροπορική τραγωδία έρχεται να τη συγκλονίσει....

 Σύμφωνα με το Reuters το αεροσκάφος συνετρίβη δέκα λεπτά μετά την απογείωσή του κοντά στο αεροδρόμιο της Τζούμπα.
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των επιβαινόντων. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι νεκροί αγγίζουν τους 41.
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
Του δυστυχήματος επέζησαν δύο άνθρωποι, ένα μέλος πληρώματος και ένα παιδί, δήλωσε ο εκπρόσωπος της νοτιοσουδανικής προεδρίας Ατένι Ουέκ Ατένι στο Reuters.
Το αεροσκάφος μπορεί, σύμφωνα με τον ίδιο, να είχε περίπου 20 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος και 10 με 15 επιβάτες, ενώ άγνωστος παραμένει αριθμός των ανθρώπων που μπορεί να σκοτώθηκαν στο έδαφος.
Αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το δυστύχημα. Επίσης αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Ρόιτερς ότι είδε 41 πτώματα στον τόπο του δυστυχήματος.
Νότιο Σουδάν: Τουλάχιστον 41 νεκροί από συντριβή ρωσικού φορτηγού αεροσκάφους! Συγκλονιστικές εικόνες
Λίγο νωρίτερα αξιωματικός της αστυνομίας και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο επέζησαν από τη συντριβή του φορτηγού αεροσκάφους ρωσικής κατασκευής Antonov λίγο μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο της Τζούμπα στο Νότιο Σουδάν.
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
Ο Radio-Miraya της Αποστολής του ΟΗΕ στο Νότιο Σουδάν, ανέφερε στο Twitter ότι το «φορτηγό αεροσκάφος με προορισμό το Πάλος, στην πολιτεία του Άνω Νείλου (βορειοανατολικά) συνετρίβη σε απόσταση 800 μέτρων από τον διάδρομο απογείωσης του διεθνούς αεροδρομίου της Τζούμπα».
Επίσης λίγο νωρίτερα η South Sudan Tribune έγραφε και αυτή στο Twitter: «Ένα Antonov φορτηγό αεροπλάνο συνετρίβη σήμερα στην Τζούμπα με 5 Ρώσους μέλη πληρώματος και 7 επιβάτες. Μόνον δύο επιζήσαντες εκ των οποίων ο ένα ήταν παιδί», ενώ τέλος ο Eye Radio, ένας τοπικός ραδιοσταθμός, διευκρίνιζε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη «λίγο μετά την απογείωσή του».

Δεκάδες νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε κατοικημένη περιοχή του Σουδάν (φωτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters