Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δύο μηνύσεις κατά Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

(EURONISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) 
Δύο μηνυτήριες αναφορές κατατέθηκαν σε βάρους του Νίκου Φίλη, εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε για τη Γενοκτονία των Ποντίων, με το σάλο που προκάλεσαν τα λεγόμενά του να μην έχει κοπάσει ακόμη.
Τη μία μηνυτήρια αναφορά την κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι Γιάννης Σαχινίδης, Γιάννης Αϊβατίδης και Χρήστος Χατζησάββας ζητούν να να ασκηθεί σε βάρος του υπουργού Παιδείας ποινική δίωξη για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου.
Ακόμη, μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κ. Φίλη για τον ίδιο λόγο κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο ε.α. πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης και ζητάει την άμεση και επείγουσα ποινική διερεύνηση του θέματος και την άσκηση ποινικής δίωξης - ενώ δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters