Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός είναι καταδικασμένος…

lathro_balkans_oures

Μερικοί λένε να μην συγκρίνουμε τους «μετριοπαθείς» μουσουλμάνους με εκείνους που έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί.
Η Ευρώπη διαθέτει φιλελεύθερες και ανεκτικές κοινωνίες με πολύ υψηλά επίπεδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κυρίως επειδή αυτό που ήταν μια βάρβαρη θρησκεία, ο Χριστιανισμός, νικήθηκε στην Θρησκευτική Μεταρρύθμιση που σάρωσε την Ευρώπη το 1500. Το Ισλάμ δεν είχε την Θρησκευτική Μεταρρύθμισή του και παραμένει ως πρωτόγονη, βάρβαρη θρησκεία.
Στην πραγματικότητα, έχει γίνει πολύ χειρότερη. Κατά τα τελευταία 50 χρόνια η Σαουδική Αραβία έχει ξοδέψει πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια από τα χρήματα του πετρελαίου της, εξάγοντας τη δυσάρεστη, δυσανεκτική, εξτρεμιστική δική της εκδοχή του Ισλάμ, το Wahhabism (ουαχαμπισμός), σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η κύρια αιτία της τρομοκρατίας στον κόσμο σήμερα. 


Μερικοί λένε να μη συγχέουμε τους «μετριοπαθείς» μουσουλμάνους με εκείνους που έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί. Ωστόσο, κάθε φορά που υπάρχει μια δημοσκόπηση των mainstream μουσουλμάνων, υπάρχει ευρεία υποστήριξη για την αδιαλλαξία του Δυτικού φιλελευθερισμού και ευρεία υποστήριξη για τα δόγματα της τζιχαντ. Βάζουν τη βαρβαρότητα της θρησκείας τους μπροστά από τις αξίες και τους νόμους της κοινωνίας που έχουν έρθει να ζήσουν. Και κοιτάξτε τη συμπεριφορά τους. Αναγκαστικοί γάμοι, εγκλήματα τιμής, ακρωτηριασμός γυναικείων γεννητικών οργάνων. Όλα τα αγνοεί σε μεγάλο βαθμό η πολιτικοποιημένη αστυνομία μας. 

  Μερικοί λένε ότι η εκπαίδευση και η γέννηση σε έναν τόπο θα είναι η «θεραπεία» των μουσουλμάνων από τον πρωτόγονο μη=φιλελευθερισμό τους. Ωστόσο, το 2007 ο Μπιλάλ Αμπντάλα, ένας γεννημένος στη Βρετανία, μουσουλμάνος γιατρός προσπάθησε να ανατινάξει το αεροδρόμιο της Γλασκώβης. Και οι Michael Adebolajo και Michael Adebowale που δολοφόνησαν τον Lee Rigby (στρατιώτης που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο το 2013) δεν είχαν καν γεννηθεί μουσουλμάνοι, άλλαξαν και ριζοσπαστικοποιήθηκαν. Είναι το ίδιο το Ισλάμ, που είναι το πρόβλημα. 

 
Το πρόβλημά μας στην Ευρώπη είναι ότι έχουμε αφήσει τους μουσουλμάνους να μπουν. Όταν μπουν, προσπαθούν να μεταστρέψουν την κοινωνία μας με τις πεποιθήσεις τους. Σοσιαλιστές γίνονται συνοδοιπόροι σε αυτό με την πολυπολιτισμικότητά τους, την ποικιλομορφία τους και την πολιτική ορθότητα που διακατέχει πλέον το σύνολο της κοινωνίας. Οι Σοσιαλιστές περιμένουν από εμάς τους Ευρωπαίους φιλελεύθερους να προσαρμόσουμε τους τρόπους μας για να φιλοξενήσουμε ανελεύθερους μουσουλμάνους. Μπορείτε να το δείτε παντού γύρω σας. 

 Και μόλις αφήσεις τους μουσουλμάνους να μπουν, θα γίνουν τελικά η πλειοψηφία. Επειδή δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τη θρησκεία τους, επειδή αναπαράγονται πολύ πιο γρήγορα και επειδή εισάγουν περισσότερους μουσουλμάνους. Για κάθε νέο μουσουλμάνο που φτάνει, τελικά έρχονται 4 έως 8 επιπλέον μέλη οικογενείας και εξαρτωμένων. Και όταν παντρεύονται συνήθως είναι ένας τακτοποιημένος γάμος με κάποιον από την πατρίδα τους, ο οποίος στη συνέχεια μετακομίζει εδώ. Το Λονδίνο είναι ήδη περίπου 15% μουσουλμάνοι, αλλά αυτό αυξάνεται πολύ γρήγορα. Η Μασσαλία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας και οι Μουσουλμάνοι είναι ήδη η πλειοψηφία εκεί. 

  Τώρα έχουμε μουσουλμανικές ορδές που φθάνουν στην Ευρώπη μέσω μιας ποικιλίας οδών. Αυτό είναι που θα τελειώσει τον πολιτισμό μας. Όπου εμφανίζονται υπάρχει ένα κύμα εγκληματικότητας, ειδικά μια επιδημία βιασμών. Φθάνουν ανά εκατομμύρια και όταν οι εξαρτώμενοι από αυτούς φτάσουν, οι αριθμοί τους θα αυξηθούν δραματικά. Δεν έχουμε τα καταλύματα για να ζήσουν και θα πληρώσουμε αμέτρητα δισεκατομμύρια για να τους τροφοδοτήσουμε και να τους ντύσουμε. Είναι ως επί το πλείστον αγράμματοι ή αναλφάβητοι και είναι ευσεβείς μουσουλμάνοι. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προσαρμοστούν έστω και λίγο στις ευρωπαϊκές αξίες και τους κανόνες συμπεριφοράς. 

Οι πολιτικοί μας έχουν αποτύχει. Οδηγούν τον πολιτισμό μας στη λήθη. Όταν θα πρέπει να προσπαθούν ενεργά να μειώσουν τον αριθμό των μουσουλμάνων, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε καταδικασμένοι. 

 
 
Τέλος, ως απόδειξη ότι τα μαθηματικά το κάνουν αυτό αναπόφευκτο, να δούμε το Λίβανο. Κάποτε μια ειρηνική, δημοκρατική χώρα. Ήταν γνωστή ως η Ελβετία της Μέσης Ανατολής και η πρωτεύουσά του, Βηρυτός, ως το Παρίσι της Μέσης Ανατολής. Στη συνέχεια έφτασαν οι Μουσουλμάνοι, αρχικά ως «πρόσφυγες» από τη σιωνιστική επιθετικότητα στην Παλαιστίνη, αλλά στη συνέχεια δια φυσικής εξέλιξης, μέχρι να γίνουν η πλειοψηφία. Το αποτέλεσμα ήταν ατελείωτες συγκρούσεις, βία και εξτρεμισμός.
Έχουμε ήδη δει αυτό να συμβαίνει στην Ευρώπη σε ένα ευρύ φάσμα περιστατικών. Μπορούν μόνο να αυξηθούν. Το παρελθόν του Λιβάνου είναι το μέλλον μας…
Bruce Everiss, Bruce On Politics
 



hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/11/blog-post_288.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters