Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Η Αμερικανική Αυτοκρατορία Καταρρέει… Νέα «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ» Παγκόσμια Δύναμη η Ρωσία


cf80cebfcf85cf84ceb9cebd-cebaceb1ceb9-cebfcebccf80ceb1cebcceb1


Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ…

Αφιερωμένο στους Αλέξη Τσίπρα-Πάνο Καμμένο και στους λοιπούς πολιτικάντηδες της Ελλάδας που επιμένουν να… σκύβουν στις ορέξεις των Αμερικανών, της Δύσης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Και κυρίως τους Τσίπρα-Καμμένο, οι οποίοι ενώ έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, έκαναν πίσω γιατί έτσι διέταξαν τα αφεντικά της Ε.Ε.

Φίλος σε ανάγκη: Η Ρωσία Γίνεται η «Απαραίτητη Παγκόσμια Δύναμη»

ΠΑΡΙΣΙ… Η Επίθεση της 13ης Νοεμβρίου σηματοδότησε μια κρίσιμη καμπή όσον αφορά τον τρόπο που οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι ηγέτες βλέπουν πλέον τη Ρωσία και το ρόλο της στην καταπολέμηση του ISIL. Η Μόσχα θεωρείται όλο και περισσότερο ως ένας απαραίτητος σύμμαχος σε αυτό που αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση και όλα τα έθνη πρέπει να πληρούν. Είναι από τις φορές που ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσε να παραπέμπεται στη Ρωσία ως μια «περιφερειακή δύναμη».

«Οι ειρηνευτικές συνομιλίες στη Βιέννη για το Συριακό, θέτουν τη Ρωσία ως κεντρική και απαραίτητη παγκόσμια δύναμη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Lucian Kim (με έδρα το Βερολίνο). Και συνεχίζει: «Τώρα, με ένα διακανονισμό για τη Συρία πιο επιτακτικό από ποτέ, ο Ομπάμα δεν έχει άλλη επιλογή από το να λάβει σοβαρά τον Πούτιν».

Αναφορές δείχνουν ότι ΗΠΑ και Ρωσία είναι στο δρόμο για την αποκατάσταση των σχέσεων τους. Ο Ρώσος πρόεδρος και ο Αμερικανός ομόλογός του, συναντήθηκαν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 στην Τουρκία. Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ και οι υπηρεσίες πληροφοριών »ξεκίνησαν, επίσης, να μιλάνε με τους Ρώσους ομολόγους τους», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος σε ένα κομμάτι άποψης.

Σε αυτή την περίπτωση, το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν να δημιουργηθεί μια πραγματικά παγκόσμια συμμαχία επιφορτισμένη με τη νίκη απέναντι στον αδίστακτο κοινό εχθρό. Μια συμμαχία κατά του ISIL, η οποίο θα περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και άλλους σημαντικούς παράγοντες. Είναι «επιτακτική προτεραιότητα», έγραψε ο Ingo Mannteufel στη Deutsche Welle. «Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο Αμερικανός ομόλογός του Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Ολάντ υπήρξε φανητικό υποστηρικτής των κοινών προσπαθειών ενάντια στην ISIL, από τη στιγμή που η τρομοκρατική ομάδα πραγματοποίησε μια σειρά από θανατηφόρες επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα. Την επόμενη εβδομάδα, ο Γάλλος ηγέτης θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον και τη Μόσχα ώστε να πιέσει για μια ευρεία συμμαχία. Αλλά η συνεργασία, αν και περιορισμένη προς το παρόν, είναι ήδη μια πραγματικότητα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, Γαλλία και Ρωσία συμφώνησαν να συντονίσουν τις στρατιωτικές δραστηριότητες των ναυτικών δυνάμεων τους στη Μεσόγειο, κίνηση που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη της μεγαλύτερης αντιτρομοκρατικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ο οποίες υπέστησαν πρόσφατα καταστροφικές επιθέσεις από την ISIL.

Στα τέλη Οκτωβρίου, η δολοφονική ομάδα ανατίναξε ένα ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά, σκοτώνοντας όλους τους 224 επιβαίνοντες. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι η συντριβή ήταν μια πράξη τρομοκρατίας. Ο Πούτιν υποσχέθηκε να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για τη θηριωδία.

Επιπλέον, η Γαλλία έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς τις ΗΠΑ. Πως το Elysée θέλει πιο έντονη στρατιωτική εμπλοκή στη Συρία. Υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να επιτύχουν οι αεροπορικές επιδρομές. Κερδίζοντας έναν πόλεμο απαιτεί την αποστολή χερσαίων δυνάμεων, ανέφερε ο Γάλλος απεσταλμένος στις ΗΠΑ, Gérard Araud στο MSNBC.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις για περισσότερα ξένα στρατευμάτα στο έδαφος της Συρίας, πολλοί ειδικοί λένε ότι η πολεμική δύναμη, που είναι ικανή να σταθεί ενάντια στο ISIL, είναι ήδη εκεί. Πράγματι, οι δυνάμεις στη Δαμασκό δυνάμεις είναι σε θέση να εξαπολύσουν μια επίθεση σε βασικές επαρχίες, μόλις λάβουν εναέρια βοήθεια από τη Ρωσία, και σταδιακά σε περιοχές που προηγουμένως έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών.

Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να «ζεσταίνεται» με τη Ρωσία. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να προωθήσει τη συνεργασία με την Ρωσία υπό την ηγεσία της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης. Επιπλέον, το Κοινοβούλιο της ΕΕ κάλεσε δύο ανώτερους Ρώσους βουλευτές (Αλεξέι Pushkov και Konstantin Kosachev), καθώς και τον σύμβουλο του Κρεμλίνου, Μιχαήλ Fedotov, σε ακρόαση.

Οι Εξελίξεις Τρέχουν…
ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters