Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ υπερ-ΜΙΚΡΟΒΙΑ που ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ στον ΠΛΑΝΗΤΗ; - Τι λέει ο Π.Ο.Υ.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ανησυχητικά νέα. Ένα "superbug" γονίδιο βρέθηκε σε ζώα και ανθρώπους στην Κίνα.

Επειδή δεν έχετε αρκετά για να ανησυχείτε...

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Lancet Infectious Diseases, όπως την μεταδίδει το cosmostv.org, επιστήμονες στην Κίνα έχουν ανακαλύψει σημαντικά αυξημένα επίπεδα βακτηρίων που είναι ανθεκτικά στο αντιβιοτικό κολιστίνη σε χοίρους. Το φάρμακο είναι η τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια σε έναν ξενιστή βακτηριακών λοιμώξεων, πολλά από τα οποία είναι κοινά σε ανθρώπους. Οι ερευνητές είπαν ότι αναμένουν τα ανθεκτικά βακτήρια να εξαπλωθούν έξω από την Κίνα, εάν δεν έχουν ήδη ξεφύγει...
"Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό σχετικά, είναι ο μηχανισμός αυτής της αντίστασης, ότι μπορεί να εξαπλωθεί πολύ εύκολα μεταξύ των ειδών. Έτσι, μία παγκόσμια εξάπλωση είναι πιθανή», δήλωσε η Liz Tayler του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο BBC4 Radio.

Αυτό το έγγραφο δείχνει ότι έχει ήδη εξαπλωθεί έξω από την Κίνα και τη Μαλαισία.
"Μερικοί άνθρωποι θα έχουν ανίατες λοιμώξεις και θα αρχίσουν να πεθαίνουν», είπε η Tayler. "Πρέπει να αναλάβουμε δράση τώρα."

Οι ερευνητές σύνδεσαν την αυξανόμενη επικράτηση των σούπερ-μικροβίων με την κατάχρηση των αντιβιοτικών στα ζώα -κάτι που οι ειδικοί τροφίμων είχαν προβλέψει εδώ και καιρό. Τα φάρμακα, που χρησιμοποιούνται κυρίως στην κινεζική βιομηχανία της κτηνοτροφίας, μπορεί να κρατήσουν υγιή ζώα σε μια βιομηχανοποιημένη διαδικασία τροφίμων, αλλά η χρήση τους σε βάθος χρόνου μπορεί να ενθαρρύνουν βακτήρια που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση τους!

Το 2005, η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγόρευσε τη χρήση των αντιβιοτικών στην κτηνοτροφία για μη ιατρικούς σκοπούς, αλλά τα φάρμακα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλη την ήπειρο, ενώ είναι ανεξέλεγκτα στο γεωργικό κλάδο των ΗΠΑ.

Η Tayler παρέθεσε ένα στέλεχος των μη θεραπεύσιμων, ανθεκτικών στην γονόρροια φαρμάκων, που έχουν βρεθεί σε άνοδο, τουλάχιστον από το 2012. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, οι Ηνωμένες Πολιτείες είδαν περισσότερα από 350.000 κρούσματα της λοίμωξης το 2014, ενώ το μεγαλύτερο μέρος τους από αυτά ήταν θεραπεύσιμα, τα διαθέσιμα στοιχεία συνεχίζουν να υποδηλώνουν ότι... αλλάζει.

Η ανησυχία για ανίατες λοιμώξεις συγκεντρώνουν την προσοχή των ΗΠΑ μετά από αναφορές ότι ασθένειες από Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) βρίσκονται σε άνοδο. Μια παραλλαγή για την κοινή λοίμωξη Staph, τοπικά νέα αναφέρουν πως οι περιπτώσεις υγιών ανθρώπων που "πέφτουν κάτω" με απειλητικές για τη ζωή τους συνέπειες, έχουν πολλαπλασιαστεί. Το MRSA, κάθε χρόνο, σκοτώνει περισσότερους από 11.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Αλλά με την χρήση των συγκεκριμένων φαρμάκων να εξακολουθεί να είναι αχαλίνωτη μεταξύ ζώων που προορίζονται για τροφή, είναι πιθανόν ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία είδηση που μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τα "ανθεκτικά στα αντιβιοτικά υπερ-μικρόβια".

Γι' αυτό πλένετε τα χέρια σας και καθαρίζετε με χλωρίνη...

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/superbugs-microbia-exaplonontai-ston-planete-video.html#sthash.vMnbPjTv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters