Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! Κάτι Παράξενο Συμβαίνει στη Σύνοδο Κορυφής… Λίγη Υπομονή Ακόμα….

cf85cf80ceb5cf81ceb8ceb5cf81cebcceb1cebdcf83ceb7-cf84cebfcf85-cf80cebbceb1cebdceb7cf84ceb7

Περιμένετε μέχρι να ακούσετε Τι Έχουν Προγραμματίσει οι Διαταραγμένοι Δικτάτορες….

«Η UNFCCC, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 21 Μαρτίου 1994, έχει τώρα μια σχεδόν καθολική συμμετοχή 195 μελών … Το 2015, η COP21, επίσης γνωστή Διάσκεψη στο Παρίσι, θα γίνει, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια διαπραγματεύσεων του ΟΗΕ, και θα αποσκοπεί στην επίτευξη μιας νομικά δεσμευτικής και καθολικής συμφωνία για το κλίμα, με στόχο τη διατήρηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη κάτω από τους 2 ° C. »

«Το συνέδριο είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το αναμενόμενο αποτέλεσμα θα αποτελέσει μια διεθνή συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, που θα ισχύει για όλους (και για την Ελλάδα φυσικά)…»

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα από τι 30 Νοεμβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι να υπάρχουν 190 παρόντες που θα συμφωνούν σε κάποιο είδος της καθολικής Ατζέντα 21 και να ψηφίσουν για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη, η οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα ψέμα. Σχεδιάζουν για την έγκρισή της το 2015, με πλήρη εφαρμογή έως το 2020.

 
 
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters