Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Προς τον κ Πανούση : Κ Καθηγητά , υπονοείτε ότι δομή κυβερνώντος κόμματος λειτούργησε ως εγκληματική οργάνωση ;;;‏

zxcvbn

Ας δούμε το θέμα , σε μια σταθερή βάση .

Εκ της φύσεως της , η ¨θέση¨ του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και προστασίας του Πολίτη , όπως και η θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης , γίνεται αποδέκτης απειλών , επιθέσεων συντεχνιών και κάθε μορφής θα λέγαμε …Bullying .

Υπάρχουν άλλωστε πολλοί πρώην υπουργοί αυτών των υπουργείων που έχουν υποστεί περισσότερο ή λιγότερο , τις μορφές αυτές της ¨τρομοκράτησης ¨ και του εκφοβισμού .

… και για να το καταλάβουμε , υπάρχουν πολλοί ¨άρρωστοι¨ που θα ήθελαν να σκοτώσουν Πολιτικούς , αξιωματικούς της Αστυνομίας , Εισαγγελείς και γενικότερα δικαστικούς λειτουργούς .

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει λοιπόν την δική σας περίπτωση;

Ως γνωστός εγκληματολόγος και γνώστης τέτοιων θεμάτων , προφανώς και δεν υπονοείτε ότι οι απειλές που προέρχονται από το προαναφερόμενο πλαίσιο είναι ικανές να ταράξουν το πολιτικό σύστημα της χώρας

Εάν δρομολογούσατε να δώσετε την ευκαιρία ή την δυνατότητα στους εγκληματίες να επηρεάσουν την πολιτική δομή – όποια κι αν είναι – συγνώμη αλλά θα ήσασταν … επικίνδυνος .

Από μια άλλη οπτική , θα είσαστε αφελής εάν πιστεύατε ότι τα προερχόμενα από φυλακισμένους , εγκληματίες ,εγκληματικές οργανώνεις κ.α , σχέδια φυσικής εξόντωσης σας , απειλές , τρομοκρατήσεις , προς το πρόσωπό σας , είναι ικανά να στοιχειοθετήσουν την λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης με την υποστήριξη ή την διεύθυνση από στελέχη πολιτικού κόμματος …. χωρίς «πανίσχυρα»στοιχεία .

Κι αν ακόμα υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ή έμμεσα στοιχεία , που θα επέτρεπαν να γίνει ¨ντόρος¨ π.χ για να προβάλλεται το συγγραφικό σας έργο ή για να επενδύσετε στο πολιτικό σας μέλλον κ.α . δεν θα το πράττεται , καθόσον γνωρίζεται πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε τον αφανισμό σας ως δημόσιο πρόσωπο στο τέλος .

Αλλά και στην περίπτωση που , για λόγους συνείδησης , δεν μπορείτε να αποκρύψετε τέτοια στοιχεία-ενδείξεις και αποφασίσατε να συνδράμετε ώστε να εξαλειφθεί η υφιστάμενη αυτή , ομολογουμένος αρνητική κατάσταση , και να επέλθει μια μορφή κάθαρσης … πάλι θα σας πούμε ότι , θα το πράττεται πολύ πριν … εν τη γεννέση τους και ότι , θα είχατε παραιτηθεί .

Που καταλήγουμε συνεπώς ;;

Δεδομένων των ανωτέρων , της εμπειρία μας ως κοινωνία με την Χρυσή Αυγή όπου , πολιτικό κόμμα έχει παραπεμφθεί με τον τρόπο που γνωρίζουμε , ως εγκληματική οργάνωση , σε συνδυασμό με αυτό που υπονοείτε ότι … δομή κόμματος εξουσίας λειτούργησε ως εγκληματική οργάνωση ..

Θεωρούμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ την υπόθεση και θα ασχοληθούμε όπως εμείς ξέρουμε , προκειμένου να φτάσει ταχύτατα η υπόθεση αυτή στο τέλος της …. μια υπόθεση , στοιχεία της οποίας ήδη γνωρίζουμε .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters