Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!


- "Αυτό που έχω δει, είναι ένα έργο πέρα από τις λέξεις. Γιατί αν κάποιος βάλει μαζί όλα τα κτίρια των Ελλήνων και τους κόπους που χρειάστηκαν για να κατασκευαστούν, θα φαίνονται μικρότερα τόσο σε κόπους όσο και σε έξοδα μπροστά σ' αυτόν τον Λαβύρινθο.. Ακόμα και οι Πυραμίδες είναι πέρα από τα λόγια, και ξεπερνούν πολλά και δυνατά τα έργα των Ελλήνων. Ωστόσο ο Λαβύρινθος, ξεπερνά ακόμη και τις Πυραμίδες".

Ηροδότου Ιστορίαι, Βιβλίο II, 148



Αυτό το μυστηριώδες υπόγειο συγκρότημα σπηλαίων και θαλάμων πιστεύεται ότι κατέχει τα μυστικά για την προέλευση της ανθρωπότητας και τα αρχαία ιερά κείμενα από τον χαμένο πολιτισμό της Ατλαντίδας. Όλα αυτά περιγράφονται από αρχαίους συγγραφείς, όπως ο Ηρόδοτος και ο Στράβων, που είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να καταγράψουν τον θρυλικό Λαβύρινθο πριν εξαφανιστεί από την ιστορία. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, ο Λαβύρινθος "βρίσκεται λίγο πάνω από τη λίμνη της Μοίρης και σχεδόν απέναντι από αυτό που ονομάζεται Πόλη του Κροκόδειλου" (Ιστορίες, Βιβλίο, II, 148).

Ο Λαβύρινθος (όπως έχει ονομαστεί από κάποιους στο μακρινό παρελθόν) λέγεται ότι είναι ένα καταπληκτικό υπόγειο συγκρότημα που θα μπορούσε να κρατά το κλειδί της ιστορίας της ανθρωπότητας. Εκεί, θα μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία για άγνωστους πολιτισμούς, μεγάλες αυτοκρατορίες και για τους κυβερνήτες που ζούσαν στον πλανήτη πριν από την ιστορία που γνωρίζουμε.



Με βάση τις περιγραφές των αρχαίων κειμένων που προέρχονται από τον Ηρόδοτο και από άλλους που επισκέφθηκαν τον μαγικό Λαβύρινθο στο μακρινό παρελθόν, ένας Γερμανός Ιησουίτης λόγιος του 17ου αιώνα που ονομαζόταν Αθανάσιος Κίρχερ, δημιούργησε την πρώτη εικαστική αναπαραγωγή του αινιγματικού Λαβύρινθου, ακριβώς όπως τον περιέγραψε ο Ηρόδοτος.

- "Όταν κάποιος μπει στον ιερό περίβολο, θα βρεθεί σ' ένα ναό που περιβάλλεται από σαράντα κίονες σε κάθε του πλευρά. Το κτίριο έχει μια σκεπή από μία ολόκληρη πέτρα, σκαλισμένη με φύλλα και πλούσια διακοσμημένη με εξαιρετικές τοιχογραφίες. Περιέχει μνημεία της πατρίδας καθενός από τους βασιλιάδες καθώς και τους ναούς και τις θυσίες που πραγματοποιούνταν σ' αυτό, όλα επιδέξια ζωγραφισμένα με τη μεγαλύτερη ομορφιά".


 
 






Πηγή: Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/ypgeios-labyrinthos-stin-egypto.html#sthash.1IH30RRY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters