Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Έτοιμος να ανοίξει ο Πυρηνικός Ασκός του Αιόλου! (βίντεο)


la_nuke_test_missile


Καθώς οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ καταρρέουν, το κοινό έγινε μάρτυρας μιας δοκιμής βαλλιστικού πυραύλου, ως μέρος μυστικής στρατιωτικής δοκιμής πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό!

Γιατί οι ΗΠΑ εκτόξευσαν πυρηνικό πύραυλο, ο οποίος θα ήταν ορατός από το Λος Άντζελες, χωρίς καμία προειδοποίηση; Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθούσε να στείλει ένα μήνυμα σε κάποιον το βράδυ του Σαββάτου;

Ένας «άσφαιρος» πυρηνικός πύραυλος Trident II εκτοξεύθηκε από ένα υποβρύχιο βαλλιστικών πυραύλων έξω από τις ακτές της Νότιας Καλιφόρνια και συγκεκριμένα το USS Kentucky, όπως έγινε αργότερα γνωστό.


Ήταν η τέλεια στιγμή για να προσελκύσει την προσοχή των εκατομμυρίων των ανθρώπων που ζουν στην περιοχή του Λος Άντζελες. Αν είχε εκτοξευθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο πύραυλος θα ήταν πολύ λιγότερο ορατός.
Αν είχε εκτοξευθεί στη μέση της νύχτας, οι περισσότεροι κάτοικοι της νότιας Καλιφόρνια θα κοιμόντουσαν. Εκείνοι που προγραμμάτισαν την εκτόξευση του πυραύλου ήξεραν ότι θα τον δουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και ότι θα γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον πλανήτη.
Επομένως, γιατί έγινε αυτό;

Όταν ο στρατός των ΗΠΑ δημιούργησε μια no-fly ζώνη δυτικά του Λος Άντζελες για μια εβδομάδα, τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών. Αλλά κανείς δεν το περίμενε αυτό.


Ο «άσφαιρος» πύραυλος Trident II που εκτοξεύθηκε από το USS Kentucky, κανονικά μεταφέρει μια πυρηνική κεφαλή και αυτή η εκτόξευση ήταν τόσο θεατή, που έγινε ορατή από ανθρώπους που ζουν στην Αριζόνα και τη Νεβάδα…

Σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ προσπάθησε να διαβεβαιώσει ότι αυτό ήταν απόλυτα «φυσιολογικό», αλλά πολύ λίγοι «έχαψαν» την εξήγηση.

Είναι σαφές ότι αυτό έγινε σε μια περίοδο και σε μια τοποθεσία που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα τεράστιο μέγεθος προσοχής.
Οπότε τι είδους μήνυμα προσπαθούσε η κυβέρνηση να στείλει;
Ήταν αυτό ένα μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό;


Ορισμένοι το υποστηρίζουν αυτό, αλλά σύμφωνα με τον Mike Adams του Natural Newsthat, αυτό ήταν πιθανόν ένα μήνυμα προς τους εχθρούς των ΗΠΑ…

«Η δοκιμαστική εκτόξευση του πυραύλου Trident πάνω από το Orange County στήθηκε κοντά σε μια περιοχή υψηλού πληθυσμό για έναν τακτικό λόγο: Για να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι μάρτυρες (και βίντεο), στέλνοντας ένα πολύ ορατό προειδοποιητικό μήνυμα στην Κίνα που λέει, «Μπορούμε να σας καταστρέψουμε αν δεν κάνετε πίσω.’’
Ο πύραυλος Trident, που χτίστηκε από τη Lockheed Martin, είναι ένα θερμοπυρηνικό πυραυλικό σύστημα με εμβέλεια τουλάχιστον 4.000 ναυτικά μίλια. Μόλις ένας πύραυλος Trident αν εκτοξευθεί από κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό, θα μπορούσε να καταστρέψει την Κίνα με ένα πυρηνικό πλήγμα για Πεκίνο».

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το συνειδητοποιούν, αλλά υπάρχει μια πολύ πραγματική πιθανότητα ότι θα μπορούσε τελικά να γίνει πόλεμος με την Κίνα. Στην πραγματικότητα, ο Mike Adams του Natural News πιστεύει ότι είμαστε ήδη «σε ακήρυχτη κατάσταση πολέμου» με την Κίνα…

«Αυτή τη στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα είναι σε ακήρυχτη κατάσταση πολέμου. Η Κίνα είναι έτοιμη να χτυπήσει τις ΗΠΑ με πυρηνικές κεφαλές, ή όπλα υψηλού υψομέτρου EMP που θα καταστρέψουν το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ και θα προκαλέσουν 90% απώλειες σε όλον τον απροετοίμαστο πληθυσμό. Ο θρυλικός Αμερικανός δημοσιογράφος Ted Koppel έχει γράψει ακόμη και ένα βιβλίο σχετικά με αυτό με τίτλο ‘’Σβηστά Φώτα: Μια κυβερνοεπίθεση, ένα έθνος απροετοίμαστο, Επιβιώνοντας από τις συνέπειες’’.»




http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters