Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Oι Μουσουλμάνοι «Πρόσφυγες» στη Γερμανία έχουν εντολή να μπ@σταρδεψουν δεύτερη φορά την Γερμανία!– Προσεχώς και στην Ελλάδα!

Oι Μουσουλμάνοι «Πρόσφυγες» στη Γερμανία  έχουν εντολή να μπ@σταρδεψουν δεύτερη φορά την Γερμανία!– Προσεχώς και στην Ελλάδα!
ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»… ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Στη Γερμανία οι εισβολείς μεταφέρουν και την επιδημία των βιασμών (αγαπημένη τους συνήθεια)… Όλο και περισσότερες γυναίκες στη Γερμανία και πολύ νεαρά κορίτσια σε ολόκληρη τη χώρα, βιάζονται από τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Με το ρυθμό αυτό, η Γερμανία θα μπορεί σε σύντομο διάστημα να παρακάμψει τη Σουηδία και να της πάρει τον τίτλο της πρωτεύουσας της Ευρώπης με τους περισσότερους βιασμούς από μουσουλμάνους.

Δεν αποτελεί έκπληξη,που πολλοί από τους βιασμούς υποβαθμίζονται από τις γερμανικές αρχές και τα εθνικά μέσα ενημέρωσης που φυσικά ελέγχουν οι Εβραίοι και με νόμο κατοχής το 1945. Προφανώς για να αποφύγουν να ενισχύσουν τα αντι-μουσουλμανικά αισθήματα των μεταναστών.

Να το το οργανωμένο σχέδιο των Εβραίων κατά της άριας φυλής ξανθών με μπλε μάτια! η πρώτη φορά ήταν το 1945 Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια Μαζικοί βιασμοί σε Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια για αυτό έχουν την "αριστερά" της Η Εβραία Άνγκελα Μέρκελ εκεί να τους αφανίσει ως έθνος .

Σύντομα και στην πλημμυρισμένη από εκατομμύρια εισβολείς Ελλάδα…


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/mousoulmanoi-viazoun-germanides.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters