Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ στο ΦΕΓΓΑΡΙ - Η ΣΤΟΛΗ του ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ που ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ τη NASA...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής Κάτι συμβαίνει με την NASA και ειδικότερα με τους υπαλλήλους της. Τελευταία πέφτουν από την μία γκάφα στην άλλη. Και αυτό είναι ένα πραγματικό μυστήριο. Ή μήπως είναι μία σκοπιμότητα που έχει έναν απώτερο σκοπό;

Άλλη μία απόδειξη έρχεται στο φως για το πως δεν πάτησαν καθόλου στον φεγγάρι. Και κυριολεκτούμε. Η πιο διάσημη πατημασιά στον κόσμο είναι από το ίχνος που λέγεται πως άφησε η διαστημική μπότα του Neil Armstrong στην επιφάνεια της Σελήνης, όταν υποτίθεται πως είπε και τα εξής λόγια: 

"Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα"

Τι αποδεικνύει αυτή η πατημασιά; Αποδεικνύει ότι λένε ψέματα.

Από το Smithsonian's National Air and Space Museum, έρχονται φωτογραφίες από την διαστημική στολή του πρώτου αστροναύτη που πήγε και πάτησε το πόδι του στην Σελήνη. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται από το slate.com και είναι όλες του αστρονόμου Phil Plait.

Photo by Phil Plait, with permission of the Smithsonian's National Air and Space Museum

Photo by Phil Plait, with permission of the Smithsonian's National Air and Space Museum

Photo by Phil Plait, with permission of the Smithsonian's National Air and Space Museum

Τι παρατηρείτε. Μήπως ότι η σόλα της διαστημικής μπότας του Arsmstrong είναι τελείως διαφορετική και άσχετη με το ίχνος που υποτίθεται ότι άφησε:



Τι συμβαίνει με τις γκάφες της NASA;

Αρχικά, σε ένα video της, η NASA σχεδόν ομολόγησε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει επανδρωμένη αποστολή πέρα από ένα σημείο, έξω από την Γη. Πρόσφατα, ο Διοικητής του ΔΔΣ ομολόγησε ότι πραγματικά δεν μπορούν να ταξιδέψουν πέρα από ένα ορισμένο σημείο. Και τώρα, ένα ακόμη λάθος: η λάθος πατημασιά...

Άραγε τα λάθη αυτά γίνονται, τυχαία, ή μήπως έχουν σκοπό να αντιστρέψουν σιγά-σιγά εκείνη την πραγματικότητα που προσπάθησαν με τόσο κόπο να προωθήσουν και να προστατέψουν; Είναι ολοφάνερο πια ότι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην Σελήνη...

Αλλά τελικά μήπως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα στα τελευταία λάθη; Να είναι πραγματικά απροσεξίες; Ποιός ξέρει;

Δείτε και ένα video που αφορά το διαστημικό κοστούμι του Neil Armstrong, από το Smithsonian's National Air and Space Museum με τον ίδιο τον Phil Plait να παίρνει μέρος:





diadrastika.com - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/diastimiki-stoli-spacesuit-neil-armstrong-apodeiknyei-pos-den-pigan-sto-feggari.html#sthash.j3bAtoNL.7sfrxaqq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters