Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ομολογία Σοκ από το ΔΝΤ - Έρχεται Κούρεμα Καταθέσεων!

keimeno

Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ελληνική οικονομία, στο πλαίσιο του World Economic Οutlook και ενόψει της Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που θα πραγματοποιηθεί στη Λίμα του Περού. 
Οι προβλέψεις του Ταμείου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας ειναι κολαφος και δυσμενες για τι περιμενει την Ελλαδα!
Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα που στέλνει το Ταμείο και για την πορεία της ανεργίας, για την οποία, όπως όλα δείχνουν, η αποκλιμάκωση θα αργήσει να έρθει.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ, η ανεργία στην Ελλάδα θα κλείσει στα επίπεδα του 26,8% για το 2015, για να αυξηθεί περαιτέρω και συγκεκριμένα στο 27,1% το 2016.  
Το μεγαλο Μυστηριο αυτης της εκθεσης ειναι γιατί απουσιάζουν οι προβλέψεις για τα έτη 2017, 2018, 2019;
Με τα νεα μετρα που εχει να παρει η Κυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ, βάσει τον συμφωνηθέντων του Μνημονίου 3, και την φοροκαταιγίδα που έρχεται για τον απλό ελληνα πολίτη,αφου παραδοσιακά αυτος παντα πληρώνει την Νύφη, να ειναι εξοντωτικά για το Ελληνικο νοικοκυριό, ποσο μάλλον για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις,που αναμενεται τσουνάμι με νεα λουκέτα-κλείσιμο!
Η Συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ, εχει βαπτιση ολες τις κακουχιες που εχει να περασει η Ελλαδα,ως Μεταρρυθμίσεις! Ομως ο Ελληνας πολίτης ειναι στεγνός…δεν υπάρχουν αλλα χρήματα να δώσει , με αποτέλεσμα τα προβλεπόμενα έσοδα του κράτους να πεσουν πολύ έξω, και αναγκαστικά να οδηγηθούμε εκτος απο τα καπιταλ κοντρολ,και στο κουρεμα των καταθεσεων!
Σε ολο αυτο το περίεργο αλλα στημένο σκηνικό της Κυβερνησης Συριζα με τους Δανειστές μας, ο Γιανης Βαρουφακής αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για το νέο μνημόνιο που υπέγραψε η Ελλάδα, με τον Σόιμπλε να παραδέχεται οτι Ναι αυτό είναι ένα πρόγραμμα που θα αποτύχει, είναι σχεδιασμένο να αποτύχει»!!!
Επίσης ο Βαρουφακης Αποκαλυψε οτι :»Στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου, είδα τον Αλέξη «γονατισμένο» από την πίεση. Είχε κάνει παραχωρήσεις που δεν ήθελε να κάνει. Μόλις κάνεις παραχωρήσεις και ο αντίπαλός σου δεν κάνει ανάλογες, εκεί αρχίζει η παραίτηση και η παράδοση. Η δεύτερη σημαντική στιγμή της απογοήτευσης πραγματοποιήθηκε μετά το δημοψήφισμα. Ήλπιζα ότι η έκβαση του δημοψηφίσματος θα ενισχύσει την θέση της Ελλάδας. Ομως τη νύχτα του δημοψηφίσματος, μπήκα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και ήταν εντελώς αποθαρρυμένος, ήταν σε κατάθλιψη, ενώ εγώ ήμουν ενθουσιασμένος».  
Τωρα τι δεν έχεις καταλάβει Ελληνα! 
Δηλαδή όλη λενε-(λεμε) μπαρουφες για τον Τσιπρα και το Συριζα…Θελουμε να δουμε αλλο ενα ΠΑΣΟΚ να μας κυβερνα 20 Χρονια!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters