Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Επικούρειος Απόλλωνας: Φύλαξη του Ναού από τον Δήμο!

Επικούρειος Απόλλωνας
Τη φύλαξη του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα κατά τις νυχτερινές ώρες αναλαμβάνει πλέον με δικές του δαπάνες ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων,

καλύπτοντας έτσι εν μέρει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση των δύο εκ των τριών αρχαιοφυλάκων του Ναού, λόγω συνταξιοδότησης.


«Θα καλύψουμε πλήρως αυτό το κομμάτι της νυχτερινής φύλαξης, είτε μέσα από δικούς μας πόρους είτε μέσω του εθελοντισμού.

Εκτιμούμε ότι η Πολιτεία θα δώσει λύση και θα δει το θέμα αυτό με την απαραίτητη σοβαρότητα.

Εμείς πάντως θα συμβάλλουμε όπως μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την Πολιτεία ότι το μνημείο πρέπει να είναι ανοιχτό και επισκέψιμο καθώς είναι πολύ σημαντικό και συνυφασμένο με την ανάπτυξη και τη ζωή στην περιοχή» υπογράμμισε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος εξηγώντας αυτή την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο δήμος.

Η νυχτερινή φύλαξη του μνημείου θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική καθώς σύμφωνα με το δήμαρχο το προηγούμενο διάστημα παρατηρήθηκαν στην περιοχή «περίεργες επισκέψεις» στους αρχαιολογικούς χώρους που θορύβησαν τη δημοτική αρχή, η οποία με τα μέσα που διαθέτει, έκανε συνεχώς αισθητή την παρουσία της.

Με πληροφορίες απο το: amaliadanews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters