Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Εμπρησμοί σε κέντρα φιλοξενίας για πρόσφυγες

Καίνε ζωντανούς τους λαθρομετανάστες - πρόσφυγες εκείνοι που έδειχναν με το δάχτυλο την Ελλάδα και αποκαλούσαν τους Έλληνες ρατσιστές...! 

Αντιμέτωπη με ένα κύμα εμπρησμών σε κέντρα φιλοξενίας για πρόσφυγες βρίσκεται η Σουηδία, χώρα η οποία δέχεται χιλιάδες αιτήσεις ασύλου από πρόσφυγες που συρρέουν στο έδαφός της.

Από την 1η Ιανουαρίου, περίπου 15 ύποπτα περιστατικά εμπρησμών, που σημειώθηκαν σ' ολόκληρη την επικράτεια, κατέστρεψαν ή προκάλεσαν ζημιές σε κέντρα υποδοχής και διαμερίσματα στα οποία ζουν πρόσφυγες.

Τρία κέντρα προσφύγων έχουν καεί τις τελευταίες έξι ημέρες στη χώρα, αναφέρει το Russia Today.

Η τελευταία πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μούνκενταλ, μια συνήθως ήσυχη πόλη 10.000 κατοίκων στη νοτιοδυτική Σουηδία.

Από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και οι 14 ένοικοι μεταφέρθηκαν γρήγορα σε άλλο οίκημα.

«Φοβήθηκα πως θα πεθάνω, ήταν φρικτό, όμως τώρα είναι εντάξει, είμαι ασφαλής» είπε ο Άχμετ, πρόσφυγας από τη Σομαλία, μιλώντας στον δημόσιο ραδιοσταθμό SR.

Σε τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι πυρκαγιές οφείλονταν σε εγκληματική ενέργεια.

Στις 19 Ιουνίου, δύο βόμβες Μολότοφ είχαν εκτοξευθεί σε κτίριο στο οποίο στεγάζονταν μετανάστες.

Στις 16 Αυγούστου, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σ' έναν χριστιανικό σταυρό κοντά σε κέντρο προσφύγων και την ίδια ημέρα ένα κέντρο εκκενώθηκε όταν ανακαλύφθηκε σάκος που περιείχε εύφλεκτο υγρό.

«Μια πολιτισμένη και ανθρώπινη χώρα όπως η Σουηδία δεν μπορεί να δεχθεί τα κέντρα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο να γίνονται λεία πυρομανών» έγραψε στο Twitter η υπουργός Εξωτερικών Μαργκότ Βάλστρεμ.


http://kostasxan.blogspot.gr/2015/10/blog-post_651.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters