Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Χάπατα για πάντα


Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star, για να μιλήσει για το φλέγον θέμα του Ασφαλιστικού.

Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία και μετά από τρία Μνημόνια, οι Έλληνες έχουν στηθεί στις τηλεοράσεις για να μάθουν αν θα πάρουν σύνταξη, πότε θα πάρουν σύνταξη και πόση σύνταξη θα πάρουν.

Την ενημέρωση των Ελλήνων για τη σύνταξή τους έχουν αναλάβει εκατομμυριούχοι πολιτικοί και τηλεδημοσιογράφοι.

Όπως ακριβώς συνέβαινε και πριν την χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Καμία αλλαγή.

Οι Έλληνες ενημερώνονται για τη σύνταξή τους από ανθρώπους που δεν τους νοιάζει καθόλου αν θα πάρουν σύνταξη γιατί είναι ζάπλουτοι και έχουν χρήματα για να φάνε και τα δισέγγονά τους.

Το καλύτερο είναι πως οι πλούσιοι δημοσιογράφοι επιτίθενται στον πλούσιο υπουργό -λες και είναι τίποτα κομμουνιστές- επειδή καίγονται για τη σύνταξη και τα δίκια του λαού.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο παράνομο κανάλι του Βαρδινογιάννη.

Είμαστε στο 2015.

Μετά από όλα αυτά, εσείς αναρωτιέστε ακόμα αν θα αλλάξει κάτι κάποτε στην Ελλάδα;

Όχι, δεν θα αλλάξει.

Ποτέ.



Πιτσιρίκος

http://www.logiosermis.net/2015/10/blog-post_521.html#.Viaz6m50aTs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters