Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τσίπρας: Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με την Τουρκία

tsipras (2)

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αυξήσει τις θέσεις υποδοχής των μεταναστών σε 23.000» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στους Ευρωπαίους εταίρους στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, ζητώντας παράλληλα αύξηση της χρηματοδότησης και ενίσχυση των δυνάμεων της Frontex, ενώ στο θέμα των κοινών περιπολιών με την Τουρκία ήταν για ακόμα μια φορά κατηγορηματικός.

Στον απόηχο μιας ακόμη ανείπωτης τραγωδίας στη Λέσβο, όπου 7 άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με δουλεμπορικό, οι Ευρωπαίοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες προκειμένου να (προσπαθήσουν ξανά να) βρουν λύσεις για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Οι ηγέτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζήτησαν σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μεταναστευτικό, όπου η ελληνική πλευρά είχε την ευκαιρία να θέσει επί τάπητος τα ζητήματα του ελληνικού ενδιαφέροντος.

Το κάθε κράτος – μέλος φαίνεται ότι προσεγγίζει το κρίσιμο μεταναστευτικό ζήτημα ανάλογα με τα δικά του συμφέροντα και τη δική του γεωγραφική θέση – αν έχει σύνορα με χώρες – πύλες μετανάστευσης ή αν βρίσκεται στην ενδοχώρα- με αποτέλεσμα να δημιουργείται εμμέσως πλην σαφώς κλίμα πόλωσης.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters