Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Eίναι το CERN η πύλη του Αντιχρίστου;;; Η ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2015

Τι σκοπεύουν οι παράφρονες να δημιουργήσουν;;;
Ποιο επικοινωνιακό παιχνίδι ετοιμάζονται να παίξουν για να θολώσουν την κρίση του ανθρώπου;;;
Δείτε την έρευνα και το βίντεο που ελληνόπαιδες με ανησυχίες έχουν φτιάξει.
Ας ξεκινήσουμε απο το τελευταίο βίντεο και είμαστε σίγουροι ότι θα σας εντυπωσιάσει τόσο ώστε να δείτε και τα προηγούμενα.

 
Θα μου πείτε, πως να έχουμε εμπιστοσύνη σε ότι είδαμε και γιατί κάποιοι μέσα απο όλα αυτά να θέλουν να αποκαλύψουν τους σκοπούς τους;;;;
Πολύ απλά….το κακό χαρακτηρίζεται απο αλαζονεία και πάντα αφήνει ίχνη για να τονίσει την παρουσία του, να αυτοθαυμαστεί και να γευθεί την δόξα όπως αυτό την νοιώθει….Πάντα το κακό προκαλέι…δεν έχει ταπείνωση,για αυτό και επιδεικνύεται δια των συμβολισμών.
Δείτε και το πρώτο βίντεο της σειράς και το δεύτερο που ακολουθούν και γραφτείτε στο κανάλι των παιδιών.


 
 
 
paraxeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters