Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Αξιοποίησαν το μάθημα του Σαμπατάι και τώρα θα επιβάλλουν στα σίγουρα τον Αντίχριστο Μεσσία τους

Για τον Σαμπατάι Λεβί, τα έχουμε πει ΕΔΩ….
Ήταν η τελευταία απόπειρα επιβολής του μεσσία τους. Απο την αποτυχία πήραν ένα καλό μάθημα….
Πρώτα έλεγξε την πολιτική εξουσία και τις οικονομίες του κόσμου …και μετά διακήρυξε ότι θες…
Αυτό και κάναν.
Μοχθηροί, εκδικητικοί και ψυχωτικοί με την ιδέα της μοναδικότητος και του εκλεκτού λαού, οι θρησκευτικοί τους κύκλοι χρόνια τώρα, έδιναν την καθοδήγησή τους απο την παιδική ηλικία σε όλους όσους έγιναν στην συνέχεια ενεργούμενά τους.

Τώρα, τον Σεπτέμβριο, μια σημαδιακή περίοδο, αντίστοιχη αυτής που έζησε ο Σμπατάι Λεβί, ο αποτυχών τους μεσσίας, θα κάνουν πολύ πιθανόν το σίγουρο βήμα. Αν δεν είναι σίγουροι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το αναβάλουν μέχρι την σίγουρη κατά την γνώμη τους, νίκη….
Άρχισαν όλα να γίνονται κατανοητά την δεκαετία του εβδομήντα με εκείνη την γνωστή αμερικανική κινηματογραφική παραγωγή, «Το μωρό της Ροζμαρί», από ένα σατανιστή σκηνοθέτη, τον Πολωνεβραίο, Ρομάν Πολάνσκυ.
Το σενάριο της ταινίας ήταν το πως γεννιέται και μεγαλώνει ο αντίχριστος που θα κυβερνήσει τον κόσμο.
Σήμερα,  η εκστρατεία προβολής του αντίχριστου και της αναμενόμενης έλευσης του σύμφωνα με τους οπαδούς του, που πολλαπλασιάζονται συνεχώς, έχει οργιάσει με κάθε μέσο. Κινηματογραφικές ταινίες, βίντεο, βιβλία, διαδίκτυο, όλα στην υπηρεσία της ψυχικής υποδούλωσης της ανθρωπότητας στο «σωτήριο» μεγάλο γεγονός της έλευσης του Αντίχριστου.
Γνωστοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, όπως ο περίφημος Τομ Κρουζ των σαιεντόλοζυ καθώς και η διάσημη Μαντόνα, σκηνοθέτες, συγγραφείς, και από δεξιά και αριστερά τους, η διεθνής διαβολική μασονία των πολιτικών με τα «όμορφα» συνθήματα των «δημοκρατικών» και «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όλοι μαζί στην συνωμοσία της προβολής και της προετοιμασίας του ερχομού του.
Το μήνυμα που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο από τα διεθνή media είναι πλέον πολύ σαφές.
Δεν το κρυπτογραφούν πλέον, δεν το κρύβουν, δεν διστάζουν να το λένε φανερά με απλά λόγια:

«Ο Αφέντης μας έρχεται, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την εμφάνιση του, είναι ήδη πολύ αργά, είτε είμαστε μαζί του ή εναντίον του».
Δείτε ότι όλα αυτά δεν είναι υπερβολή αλλά μια διεθνή πραγματικότητα. Amazing Promotion of the Antichrist Satan 666 in the 2015 Media…He’s Coming!

 
 
paraxeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters