Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΗΠΑ. Νεκρός ο δράστης της δολοφονίας των δημοσιογράφων. ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ


Ο ύποπτος για τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων στη Βιρτζίνια, σε ζωντανή μετάδοση, πέθανε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος. Ο Βέστερ Φλάναγκαν, 41 ετών, αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του από αστυνομικούς στον αυτοκινητόδρομο 66 της Βιρτζίνιας. Ο σερίφης της κομητείας...
Φράνκλιν, που χειρίζεται την υπόθεση, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Φλάναγκαν. Όπως είπε, η έρευνα που έχουν ήδη ξεκινήσει οι αρχές για τις εν ψυχρώ δολοφονίες θα είναι μακρά ενώ σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το κίνητρο του δράστη.

«Ο ύποπτος πέθανε στο νοσοκομείο του Φέρφαξ Αϊνόβα, στη βόρεια Βιρτζίνια, λόγω του τραύματος που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του» είπε ο σερίφης.

Το φαξ του «Γουίλιαμς» στο ABC News
Ένα ασυνάρτητο μανιφέστο έστειλε με φαξ στο τηλεοπτικό κανάλι ABC News ο δράστης για να εκφράσει την απελπισία που αισθανόταν ως μαύρος και ομοφυλόφιλος άνδρας αλλά και την οργή του μετά τη σφαγή στην εκκλησία του Τσάρλεστον, πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο σταθμός, που εξήγησε ότι έλαβε το φαξ «περίπου δύο ώρες» μετά τη δολοφονία των δύο δημοσιογράφων του τοπικού καναλιού WDBJ7, έδωσε στη δημοσιότητα μερικά πολύ σύντομα αποσπάσματα από το κείμενο αυτό και συνόψισε το περιεχόμενό του στον ιστότοπό του.

Ο συγγραφέας του μανιφέστου δηλώνει ότι βασανιζόταν από «διακρίσεις, σεξουαλική παρενόχληση και καψόνια στη δουλειά». Σύμφωνα με το ABC, ισχυρίζεται ότι δεχόταν επιθέσεις από μαύρους άνδρες και από λευκές γυναίκες και αφηγείται ότι ήταν θύμα επιθέσεων επειδή «είναι ένας μαύρος, ομοφυλόφιλος άνδρας».

Στο κείμενο, που φέρεται ότι έχει γραφεί από τον «Μπράις Γουίλιαμς» - το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν - υποστηρίζει ότι σε αυτό το συναίσθημα εξοστρακισμού προστέθηκε έντονη οργή μετά τη σφαγή στο Τσάρλεστον, τον Ιούνιο.

«Αυτό που με οδήγησε να χάσω τον έλεγχο ήταν οι δολοφονίες στην εκκλησία» γράφει, αναφερόμενος στη σφαγή της 17ης Ιουνίου, όταν ένας νεαρός υπέρμαχος της ανωτερότητας των λευκών άνοιξε πυρ και σκότωσε εννέα πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί για να μελετήσουν τη Βίβλο.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

21:30 Η
 αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης της επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο δημοσιογράφων άφησε την τελευταία του πνοήστο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε. 

19:48 Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας της Βιρτζίνια, ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν φέρει σοβαρά τραύματα.

19:40 Αυτός είναι ο δράστης


19:35 
Ο δράστης χρησιμοποιεί λογαριασμό με το όνομα «Μπράις Γουίλιαμς» και έκανε γνωστό ότι έχει το βίντεο της δολοφονίας. Ακόμη κάνει σχόλια για συναδέλφους του αλλά και για την Άλισον Πάρκερ ότι στο παρελθόν είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια. 

19:24 
Ο τηλεοπτικός σταθμός WDBJ7 μετέδωσε ότι ότι ο Φλάναγκαν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και πως δεν είναι νεκρός, όπως έχουν αναφέρει άλλα μέσα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν καταφθάσει στο σημείο όπου βρίσκεται το αυτοκίνητό του. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι έχει αυτοπυροβοληθεί. 

18:58 Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι ο 41χρονος δράστης Βέστερ Λι Φλάναγκαν έδωσε τέλος στη ζωή του.

18:51 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λογαριασμό στο Twitter τον οποίο διαχειρίζεται ο δράστης, δημοσιεύτηκε βίντεο από την στιγμή της επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο δημοσιογράφων. Οι αρχές έχουν «κατεβάσει» τον συγκεκριμένο λογαριασμό. 

18:41 Σύμφωνα με τις Αρχές, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του Βέστερ Λι Φλάναγκαν, ο οποίος είναι 41 χρονών. Τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι στο παρελθόν έχει εργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό. 

Νεκροί δημοσιογράφοι σε απευθείας μετάδοση
Δύο δημοσιογράφοι έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια από πυρά που δέχθηκαν την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη, η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν, ανακοίνωσε ο εργοδότης τους, το τηλεοπτικό δίκτυο WDBJ7, το οποίο και μετέδωσε τις εικόνες από το περιστατικό. Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβολεί, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.

Ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: πρόκειται για τη ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και τον εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη από την εικόνα που έχουν την στιγμή που έπεφτε η κάμερα του εικονολήπτη. 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ


«Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η Άλισον και ο Άνταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45' (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά», δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.

«Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος», πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.

Η Άλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. "Η Άλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε», σύμφωνα με τον εργοδότη της.

Ο σύντροφός της Άλισον ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία τους γράφοντας πως «δεν το μοιράζονταν δημοσίως», αλλά ο ίδιος και η 24χρονη ήταν πολύ ερωτευμένοι και μόλις είχαν αρχίσει να συγκατοικούν. «Είμαι μουδιασμένος» αναφέρει.


 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_914.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters