Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Tουρκικό ελικόπτερο πέταξε επάνω από φυλάκια του Στρατού στο Αιγαίο!


Σε μια επιθετική κίνηση στην οποία προβαίνei για πρώτη φορά προχώρησε η Αγκυρα, καθώς ένα τουρκικό ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής πέρασε σε ύψος περίπου 130 μέτρων μόλις επάνω από τα φυλάκια του Ελληνικού Στρατού στα νησιά Φαρμακονήσι και Κουνeλονήσι.
Συγκεκριμένα ένα ελικόπτερο ΑΒ-412 πέρασε στις 12.19 επάνω από το Φαρμακονήσι και στις 12.54 πάνω από το Κουνελονήσι ένα νησί που βρίσκεται νότια του Αγαθονησίου.
Στην πρώτη περίπτωση πεταξε 130 μέτρα πάνω από το φυλάκιο και στην δεύτερη 160 μέτρα.
Μαχητικά της ΠΑ απογειώθηκαν για να το αναχαιτίσουν, αλλά δεν το πρόλαβαν, ούτε στην μία περίπτωση, ούτε στην άλλη, καθώς μετά την πρώτη πτήση επάνω από το ελληνικό έδαφος καλύφθηκε στην Τουρκία για να ξαναβγεί και να περάσει για δεύτερη φορά.
Επίσης δεν δόθηκε έγκριση στο προσωπικό να βάλλει εναντίον του, κάτι που θα έστελενε ένα δυνατό μήνυμα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters