Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

God Bless America Βοήθειααα! Έρχονται οι αριστερές μεταρρυθμίσεις

Κάθε αριστερός κατεργάρης στον πάγκο του. Ο «φιλέλλην» εκπρόσωπος του Στέητ Ντιπάρτμεντ είπε ότι,«αυτό που θέλει να δει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, είναι να βρεθεί ένας εποικοδομητικός δρόμος, που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται και να αποκαταστήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης και να επιτύχει ένα επίπεδο βιωσιμότητας του χρέους».
Πάει το «φονιάδες των λαών αμερικάνοι».
«Βιώσιμο χρέος», «αναπτυξιακό πρόγραμμα» και «αναγκαίες μεταρρυθμίσεις» στο πλαίσιο της «εποικοδομητικής συμφωνίας». Κατόπιν αυτού ερωτώ. Το πλαίσιο συμφωνίας των πέντε σημείων το έγραψαν στη Βασιλίσσης Σοφίας ή όχι; God Bless America!!!!!
  «Ο πρωθυπουργός Τσίπρας, δήλωσε ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη και στην Ευρώπη» και είπε ο εκπρόσωπος. (Και στο ΝΑΤΟ θα τόνιζα εγώ). «Ο υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών, όπως και ο Λευκός Οίκος, εξακολουθούν να έχουν στενή επαφή με ένα ευρύ φάσμα εταίρων για την κατάσταση στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Οι Γάλλοι που μιλάνε με τα «Κεντρικά», είπαν ότι υπάρχουν οι (αμερικανικές Βάσεις) για μία συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές, και ότι «το θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δεν είναι ταμπού».
Ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, που ανέλαβε την προεδρία, εκ μέρους του Καρτέλ των Βάιντμαν -Σακάτη είπε ότι οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης θα πρέπει να εξετάσουν τη διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους, αλλά μόνο εφόσον η Αθήνα δεσμευτεί σε ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων.
«Ένα κούρεμα δεν είναι ταμπού », δήλωσε και αυτός ,«ομως, πρέπει να συζητηθεί ως μέρος ενός συνολικού πακέτου. Η Ελλάδα δεν θα κάνει αυτό που θέλει. Αυτό δεν είναι αποδεκτό».
Ένα είναι το κέντρο του σύμπαντος κόσμου. Ένας ο θεός και ένας ο προφήτης του. Full stop.
God Bless America. Alexis Texas for ever.


http://deltio11.blogspot.gr/2015/07/god-bless-america.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters