Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ! Πωλούνται νησιά, λένε, αλλά η Εθνική Περιουσία δεν έχει συμβόλαια. Έρχεται κληροδότημα, είναι κληρονομούμενη, είναι καταπίστευμα.

αγ.-θωμάς-Διαπόρια-νησιά ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-

Η ΕΙΔΗΣΗ. ΜΠΑΦΕΤ:  Αποκυήματα φαντασίας τα περί αγοράς ελληνικού νησιού 
Peter Psarakis TO ALL POTENTIAL BUYERS OF GREEK PUBLIC PROPERTY. BE WARNED THAT YOU WILL LOSE YOUR INFESTMENTS IN THE NEAR FUTURE. THIS IS PROHIBITED BY MANDATORY LAW OF NATIONS! NATIONAL PROPERTY COMES AS AN INHERITANCE FROM OUR ANCESTORS. HEREDITARY BY US THE INDIGENOUS NATIONAL GREEKS. NOTE THAT NATIONAL PROPERTY DOES NOT HAVE CONTRACTS AND ARE NOT VALID… ]
13/07/2015 HELLENIC Holocaust. ΜΕΣΩ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ Β” Π.Π. ! ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ…
ΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ…
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ !!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ;;; ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙΤΕ !!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ! ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 
11759524_10205902562436782_800051718_n1
[ Θυμηθείτε, ότι στο μνημόνιο το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο, μπήκε ένας όρος: Μόνο Έλληνας Ιθαγενής μπορεί να ξεχρεώσει την κάθε δανειακή σύμβαση. Ο Αρτέμης οΣώρρας την ώρα που πήρε στα χέρια του το όπλο αυτό, που εκ της υποχρέωσης του να ελευθερώσει την πατρίδα του, το είχε και μπορούσε να το χρησιμοποιήσει, ήταν υποχρεωμένος να το κάνει! Ό,τι άλλο ακούσετε, είναι κουταμάρες στο τετράγωνο. Όπως κι ο καθένας από εμάς, αν του ερχόταν ένα τέτοιο όπλο, μιας τέτοιας αξίας, που θα μπορούσε να απελευθερώσει την χώρα, έπρεπε πρώτα από όλα, από την υποχρέωση μας, να διαφυλάξουμε την Ελλάδα ακέραιη και να την παραδώσουμε στους επιγόνους ακέραιη και να πολεμήσουμε με αυτό το όπλο και να την απελευθερώσουμε!
Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε το νομικό κομμάτι του κληρονομικού δικαίου και θα καταλάβουμε και την εθνική μας περιουσία η οποία μπορεί να είναι εκεί, μπορεί να είναι υπέδαφος, μπορεί να είναι ο υποθαλάσσιος χώρος. Ό,τι ακούτε που λένε είναι παράνομο, δεν μπορούνε να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία. Και έχει ένα πράγμα ακόμα μεγάλη σημασία:
Η Εθνική Περιουσία δεν έχει συμβόλαια. Έρχεται κληροδότημα, είναι κληρονομούμενη, είναι καταπίστευμα.
Αφού δεν έχει συμβόλαια, με τι συμβόλαια μωρέ με τι συμβόλαια το ΤΑΙΠΕΔ πουλάει ελληνική περιουσία; Πώς βγαίνει αυθαίρετα ένας οργανισμός και πουλάει εθνική περιουσία; Έχει κανένα συμβόλαιο ιδιοκτησίας;
Για συνειδητοποιήστε τι σας λέω. Είναι σαν αύριο το πρωί να ξεκινήσω να πουλάω τα σπίτια σας! Έχω κανένα συμβόλαιο και είναι δικό μου; Για κοιτάτε εδώ απάνω τι λέει, επάνω εδώ το κτίριο στο τέρμα στην ταράτσα τι λέει; να δείτε την απάτη τώρα τη μεγάλη, δείτε σε τι κτίριο είμαστε. Κάτι λέει “ο οργανισμός που θα κάνει την ανάπτυξη”; τι λέει εδώ επάνω; Για να συνειδητοποιήσετε πώς μας δουλεύουν!
Δεν ισχύει τίποτα από οποιαδήποτε πώληση έχει γίνει ή θα σας πουν ότι έγινε. Είναι απάτη στημένη όλα! ]
10169403_10204709151322250_8483410197177786225_n






ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, Είναι μια ρήτρα πάγια, που υπάρχει σε όλες τις διεθνείς συμβάσεις εδώ και δεκαετίες, σε κάθε είδους σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, σε ιδιωτικές οικονομικές συμβάσεις για όλα τα κράτη. Η σύμβαση αυτή στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μεταξύ του ελληνικού δημοσίου, της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Η ρήτρα είναι πάγια και λέει ότι το ελληνικό δημόσιο παραιτείται αμετάκλητα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που έχει σχέση με τα περιουσιακά του στοιχεία. Δεν αφορά παραίτηση εθνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων. Παραίτηση εθνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων είναι ανέφικτη, απραγματοποίητη, αδιανόητη να γίνει με οποιαδήποτε σύμβαση ιδιωτικού δικαίου», είπε ο κ. Μανιτάκης. Εξήγησε λοιπόν ότι η υπογραφείσα σύμβαση «αφορά τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου. Η περιουσία του δημοσίου είναι δύο ειδών: Η ιδιωτική περιουσία του δημοσίου και η δημόσια περιουσία του δημοσίου. Εδώ πρόκειται για παραίτηση από την ιδιωτική περιουσία του δημοσίου και δεν πρόκειται για παραίτηση από τη δημόσια περιουσία. Αυτή, άλλωστε, εξαιρείται ρητά από την ίδια τη ρήτρα, που λέει ότι δεν υπάγεται σε αυτό τον περιορισμό ό,τι απαγορεύεται από διατάξεις του αναγκαστικού δικαίου. Είναι το λεγόμενο «Mandatory law». Είναι κλασική έκφραση. Άρα, δεν αφορά τα πολιτιστικά αγαθά, δεν αφορά ό,τι ανάγεται στα δημόσια κτίρια, δεν αφορά ό,τι αποτελεί δημόσια περιουσία. Το τι είναι δημόσια περιουσία ορίζεται από το Ελληνικό Δίκαιο κατά τη στιγμή της εκτέλεσης».




«ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΙ ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»




Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα






https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204572259929129&set=a.10204572258009081.1073741853.1312866751&type=1&theater


ΦΕΚ 185Α (ΝΟΜΟΣ 4182/2013) ΔΗΜΟΙ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…


ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ «ΞΑΝΑΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» ΤΗΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ» ! ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ;;;

………………………………………………………………….


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»


Κωστας Μπαρλας Για να μπορεσουμε να βαλουμε σε εφαρμογη το ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ απαιτηται η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Μολις το κανουμε αυτο πανε περιπατο ολες οι συμφωνιες που αναφερουν….. Εαν και εφοσον δεν αντιτιθεται στο Αναγκαστικο Δικαιο των Εθνων. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ε. ΣΥ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

………………………………………………………………

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Deutsche Bank. Λόγω Αγγλικού Δικαίου πλέον… όλο το Ευρωπαϊκό κύκλωμα ανήκει στους Έλληνες!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ!


ΙΔΡΥΣΗ ΔΝΤ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ…

……………………………………………………………..


ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΖΗΤΗΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ! ΜΕΣΩ ΤΑΪΠΕΔ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

…………………………………………………………….


ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

http://alfeiospotamos.gr/?p=16676

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters