Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Σήμερα 22/7/2015 είναι μια ιστορική ημέρα . Στο Εθνικό Κοινοβούλιο , γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος ή το τέλος του 15ετούς πολέμου

unnamed
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…
22/7/2015 Η ΒΟΥΛΗ ΛΕΕΙ «ΝΑΙ» ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ; ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ;
Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Κύριοι Βουλευτές, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκετε… Στις μέρες της Ελλήνων Πολιτείας θα σας αποδοθούν οι ποινές που σας αναλογούν από πραγματικούς Δικαστές.
………………………………………
Καλημέρα σας
Panagiotis Kourevessis
Πνέω μένεα … ολάκερο κείμενο εξαφανίστηκε , από την οθόνη μου!!(μου την <έσπασε> που λένε οι νεώτεροι!! )
Ας είναι , φτου κι από την αρχή !
Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα .
Στο Εθνικό Κοινοβούλιο , γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος ή το τέλος του 15ετούς πολέμου
Ένας πόλεμος , εντελώς διαφορετικός από όσους γνώρισε ποτέ η Ελλάδα και καλείται η ιστορία να μας πει πως ξεκίνησε , ποιοι τον δημιούργησαν και τι στόχο είχαν .
1ον. Σας καλώ να βγάλετε το κεφάλι σας από την άμμο , να ακούσετε τα στοιχεία τα οποία συνθέτουν την υπό αφήγηση ιστορίας , όπως η δική μου λογική και μνήμη κατέγραψε , με το σύστημα αρίθμησης κατά παράγραφο ώστε να μην χαθούμε στον λαβύρινθο των χιλιάδων γεγονότων
2ον. Ως προτροπή στην ανάγνωση θα θεωρήσω την παρουσία σας ως ενόρκους , απαλλαγμένους από τα βάρη της ιδιοτέλειας και της πολιτικής ιδεολογικής αντίληψης του καθενός από εσάς !
3ον . Η αρίθμηση θα σας βοηθήσει σε τυχόν ενστάσεις και την υποβολή σχολίων με την ανάλογη και βάσει στοιχείων τοποθέτησή σας
4ον. Χωρίς να χρειαστεί να καταγράψω τα προ της 15ετίας , γεγονότων , με την απλή λογική , ότι όλες οι σωρευτικές πολιτικές καταστάσεις και λάθη των Πολιτικών , έδωσαν τα κίνητρα έναρξης του πολέμου αυτού
5ον. Η κήρυξη του πολέμου έγινε την στιγμή κατά την οποία , ο τότε Πρωθυπουργός Κ.Σημίτης , Εβραιογενούς καταγωγής , με κολοσσιαία περιουσία εκ πατρός -Ιατρού της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας , αναδεξιμιός της Βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας , θυγατέρας των Βασιλέων της Ελλάδας Παύλου και Φρειδερίκης, με ένα <αχαρισματικό> χαμόγελο επεδείκνυε μπροστά στις κάμερες των <συνεργών> του των Μ.Μ.Ε. , τα πρώτα χαρτονομίσματα των ευρό !
6ον. Είχε προηγηθεί το τεράστιο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου , όπου Πρωθυπουργός ων , διαφήμιζε την <πραγμάτεια> του , λέγοντας ότι θα φτάσει και θα ξεπεράσει τις 6.000 μονάδες (με άριστα το 1.000) . με αποτέλεσμα , όσοι είχαν οικονομίες δεκαετιών , έμπλεξαν σε ένα τζογαδόρικο παιχνίδι , με τελικούς αποδέκτες τους <θεσμικούς > επενδυτές του Εξωτερικού . Στο χοντρό παιχνίδι μπήκαν και οι καταθέσεις των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων κι έχασαν φυσικά , αφήνοντας ακάλυπτους τους ασφαλισμένους !
7ον . Η ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας 2004 και η αργοπορία εκτέλεσης των έργων , οδήγησε σε ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο ,έργα χωρίς διαγωνισμούς και με τελική σφραγίδα της κ. Αγγελοπούλου , έκλεισε ο κύκλος , χωρίς καν να κατατεθεί προς έγκριση ο ισολογισμός του οργανισμού Αθήνας 2004 .
8ον, Ο Κ. Καραμανλής , αναλαμβάνει την διακυβέρνηση με το σύνθημα ανασύσταση του Κράτους και με σύνθημα το άσμα <Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμε > και με προορισμό να ξεκαθαρίσει το τοπίο των σκανδάλων , κυρίως τα εξοπλιστικά , όπου μύριζε <μίζες> από παντού!
9ον. Δεύτερη εκλογική αναμέτρηση , νικητής πάλι ο Καραμανλής , αθωώνοντας με μία όλους εκείνους οι οποίοι συμμετείχαν στα σκάνδαλα , με την ανακοίνωσή του <όλος ο Πολιτικός κόσμος είναι καθαρός >
10ον , Ανοίγουν (προμελετημένα ) από τα γνωστά Σιωνιστικά κέντρα , οι κρουνοί χρήματος για όλους . Στεγαστικά , (100μ2 χρειαζόμασταν , 250 μ2 , φτιάχναμε), κάρτες πιστωτικές και η κουτσή Μαριώ , δάνεια πάσης φύσεως , διακοπών , αυτοκινήτων , γάμων , μέχρι και δάνεια για μπαρμπούτι στο Χρηματιστήρια η τα Καζίνο !! Όλα αυτά με εγγυήσεις φυσικά .. τι άλο το σπίτι , το σπίτι στο χωριό , τα χωράφια !
11ον. Καλά οι Έλληνες , πεινασμένοι έπεσαν με τα μούτρα , οι εταίροι μας γιατί συνέχισαν να τροφοδοτούν δανεικά το μεν Δημόσιο για να ανταποκριθεί στις τεράστιες ανάγκες μισθών , εφ άπαξ , συντάξεων εξοπλισμών τους δε πολίτες οι οποίοι δούλευαν για τις τράπεζες .
12ον. Συναχώθηκαν οι ΗΠΑ , πνευμονία η Ελλάδα . Αρχίζει η κατρακύλα και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα . Η Ελλάδα και οι Έλληνες , κοιτάζουν με απελπισία το μέλλον τους . ΟΙ επιχειρήσεις κλείνουν , οι ανεργία μεγαλώνει , η χιονοστιβάδα παρασέρνει τα πάντα . Τότε θυμάται ο Καραμανλής να ζητήσει στήριξη απ τον Παπανδρέου. .
13ον. Ο Γ. Παπανδρέου με ύφος πειστικότατο , διαβεβαιώνει ότι < λεφτά υπάρχουν > , γνωρίζοντας για το Παγκόσμιο καταπίστευμα .
14 ον. Στην <απελπισία > του καλεί σε βοήθεια το ΔΝΤ και εμπλέκει σκόπιμα την Ελλάδα των μνημονίων Ο Σαμαράς ο <κολλητός> από Αμερική , λαύρος , εναντίον των μνημονίων , κάνει ολομέτωπη επίθεση !
15ον. Μπαίνουν <στημένοι>.στην υπόθεση , δοτοί πρωθυπουργοί <τεχνοκράτες> και οδηγούν την χώρα στα <ασφαλή > χερια της Σιών. Αφού ολοκληρώνουν την < δουλειά που τους ανετέθη , προχωράμε σε εκλογές με τον Σαμαρά , με σύνθημα , ανάπτυξη , ανάπτυξη , ανάπτυξη , βγαίνει πρώτο κόμμα αλλά τα κουκιά δεν φτάνουν.
16ον. Περνάμε πια στις τελευταίες και δύσκολες φάσεις του <πολέμου> . Η συνεργασία με τον Βενιζέλο (για το καλό της Πατρίδας) , ξεκινάει με την υπογραφή <νέου> μνημονίου . Απεναντί του οι αντιμνημονιακοί , Τσίπρας και Καμμένος , διαλαλούν σε όλους τους τόνους την αντιμνημονιακή θέση.
17ον. Πολλές φορές αστάθμητοι παράγοντες ανατρέπουν τα δεδομένα .. Δέκα μέρες πριν υπογραφεί το Β΄ μνημόνιο , Εξώδικο με υπογραφή Αρτέμη Σώρρα , προειδοποιεί τον Σαμαρά να μην υπογράψει το μνημόνιο , διότι υπάρχουν στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας 600 δις δολάρια σε ομόλογα ΗΠΑ (ΑΑΑ).
18ον . Ο Σαμαράς υπογράφει . Ο Σώρρας μηνύει τον Πρωθυπουργό , τους βουλευτές όλων των κομμάτων , τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Διοικητή τηςΤτΕ. . Ο Ανεξάρτητος βουλευτής Νικολόπουλος με επερώτηση στην βουλή ζητά τι γίνεται με την υπόθεση Σώρρα . Η επίσημη απάντηση ήταν <δωρεά> υπό όρους δεν γίνεται δεκτή . Πράγματι υπήρχαν 2 όροι στην δωρεά . Έλεγχος χρέους και Πλουτισμός Δημοσίων προσώπων από το 1974 και εντεύθεν .
19ον. Ο Α. Γεωργιάδης , βουλευτής της Ν.Δ. . μηνύει τον Αρτέμη Σώρρα , για διασπορά ψευδών ειδήσεων και προτροπή των Ελλήνων σε Συνταγματική εκτροπή . Η δίκη στις 28-6-2013 , διάρκειας 6 ωρών , αφού εξετάσθηκαν μάρτυρες και έγγραφα , αποδεικνύεται ότι πράγματι το ποσόν , υπάρχει και ο Αρτέμης Σώρρας αθωώνεται , χωρίς να ασκηθεί οιονδήποτε ένδικο μέσον , τελεσιδικεί . Το ίδιο δικαστήριο αυτεπάγγελτα μηνύει τον Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση
20ον. Στις 14-8-2015 τα ομόλογα λήγουν ,΄΄αρα είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα , μάλιστα δε το συνολικό ποσόν ανέρχεται (υπόλοιπον) 2,4 τρις στην διάθεση της Ελλάδας ..
21ον. Δημιουργείται Τράπεζα Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με κεφάλαιο 50 δις , από τις 4 συστημικές τράπεζες , για την πληρωμή του χρέους . Μάλιστα παρουσιάζεται εξωθεσμικός αγοραστής για την αγορά μετοχών με έκπτωση 34%. Προτείνει ο Σώρρας την αγορά όλου του πακέτου με διπλάσια τιμή 100 δις . Το ίδιο βράδυ σε άσχετο νομοσχέδιο ενσωματώνεται η Τ.Χ.Σ. στην ΤτΕ. και απαλλάσετει το Δ.σ. κάθε ευθύνης .
22ον. Γίνονται οι εκλοδές του Γενάρη και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ σχηματίζουν την πρώτη αντιμνημονιακή κυβέρνηση , μάλιστα δε με σύνθημα , <Πρώτη φορά Αριστερά >, με σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Αρχίζουν μαραθώνιες συζητήσεις .!
23ον. Στις 15-3-2015 , Στην Θεσσαλονίκη , ο Σώρρας αποσύρει τους όρους , προκειμένου να διευκολύνει την Κυβέρνηση στην εκταμίευση του ποσού των 600 δις . Στις 26 -3-2015 , με εξώδικο στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών τους εγκαλεί εντός 10 ημερών να εκταμιεύσουν το ποσόν.
24ον. Την Δευτέρα 29-3-2015 ο Πρωθυπουργός πηγαίνει στο Βερολίνο (εκεί ήταν το Σάββατο) προς συνάντηση της Μέρκελ , ο δε Υπουργός στην Ουάσιγκτον συναντά την Λαγκάρντ. Τι είπαν , τι συμφώνησαν δεν γνωρίζω .
25ον . Σε συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην εκπομπή Ενικός , βλέπει για πρώτη φορά το ΦΕΚ ίδρυσης του Παγκόσμιου Καταπιστεύματος 1945 και ψελίζει <είναι παλιό> , ο δε ισολογισμός 2007 με υπογραφές , Παπούλια Αλογοσκούφη , Βασιλάκη (αλιμονό μας Έλληνες ) του φαίνονται άγνωστες ! Υπόσχεται δε ότι αύριο θα ο εξετάσει και θα απαντήσει! Ουδέποτε απάντησε !
26ον. Οι διαπραγματεύσεις καταληγουν σε πλήρη ήττα και ο λαός καλείται να απαντήσει με ένα δημοψήφισμα ΟΧΙ η ΝΑΙ στα νέα μέτρα . Παρόλη την πλύση εγκεφάλου για το ΝΑΙ , ο λαός λέει ΟΧΙ σε ποσοστό 62% .
27ον. Με το ποσοστό αυτό γυρνάει στην διαπραγμάτευση και η ήττα είναι συντριπτική . Επιστρέφει στην Βουλή κουρεμένος γουλί και καλεί την Αντιπολίτευση να τον στηρίξει . Πράγματι το 62% ΟΧΙ του λαού , γίνεται με μαγικό τρόπο ΝΑΙ, σε ποσοστό 85% και ένα μεγάλο μέρος των βουλευτών του αποσκιρτούν από τον ΣΥΡΙΖΑ!
28ον. Ο Αλέξης Τσίπρας μέσα σε 6 μήνες κατάφερε το ακατόρθωτο
α. Οι Πολιτικοί που ευθύνονται για όλη την καταστροφή τα τελευταία 15 χρόνια , όχι μόνο αθωώνονται , αλλά <παίρνουν> κεφάλι και διεκδικούν με ασφάλεια την εξουσία .
β. Διαλύει τον <μύθο> της αριστεράς
γ. Ψηφίζει τον νόμο περί ιθαγένειας , θαρρείς κι αυτό μας έλειπε !
δ. Ο Καμμένος υπογράφει συμφωνία με το Ισραήλ για την ελεύθερη εγκατάσταση στην Ελλάδα Ισραηλινών ενόπλων Δυνάμεων !
29ον. Σήμερα στην Βουλή των Ελλήνων ψηφίζεται με μεγάλη πλειοψηφία το Γ΄και φαρμακερό μνημόνιο το οποίο ανοίγει τον δρόμο για τον Εποικισμό της Ελλάδας από Ευρωπαίους πολίτες Εβρα-ι-κής καταγωγής , Ελληνοποιούνται εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι , υποστατικοί -εργάτες των Ελληνοεβραίων
30ον. Και οι Έλληνες τι θα απογίνουν ?? Άλλοι θα τραβήξουν για ξενητιά , άλλοι θα καταντήσουν περίοικοι στην πατρίδα τους ..και σιγά-σιγά θα σβήσουμε ως Έθνος και Φυλή.
Ως επίλογο , αυτά θα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος .
Σίγουρα κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιευθεί
Αρτέμη Σώρρα , κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά .
Συνέλληνες -Συνελληνίδες κάντε το καθήκον σας .
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει !!!
……………………..
Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ! Πωλούνται νησιά, λένε, αλλά η Εθνική Περιουσία δεν έχει συμβόλαια. Έρχεται κληροδότημα, είναι κληρονομούμενη, είναι καταπίστευμα.
……………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=16738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters