Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ο ΕΛΛΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2015


Οι απόψεις του οικονομολόγου Γιώργου Αδαλή, προβλήθηκαν μόνο σε ένα κανάλι στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο ΕΓΝΑΤΙΑ TV! 

Οι προβλέψεις του αποδείχτηκαν 100% ορθές και προκαλούν δέος!  Οπως δέος προκαλεί η σιγουριά με την οποία μιλά ο άνθρωπος που προέβλεψε το 2007, την κατάρρευση της Ελληνικης Οικονομίας το 2010 και την κρίση χρέους! 

Πρόκειται για ένα σπάνιο απόσπασμα από τις πολλές πετυχημένες προβλέψεις ενός ανθρώπου που κατά τεκμήριο κατατάσσεται στους καλύτερους Ελληνες Οικονομολόγους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters