Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Aκρως επικινδυνος o Π. Λαφαζάνης,Τρομοκρατικη οργανωση η Αριστερα Πλατφορμα!!!

Μπλοφα της CIA Σχέδιο δολοφονίας του Τσίπρα!!! Πούτιν Υπερ δημιουργιας νεου Κομματος Λαφαζανη-Κωνσταντοπουλου-Βαρουφακη!

Μεγαλη κινητικοτητα παρατηρείται στην Ρωσικη Πρεσβεια στην Ελλαδα, μετα την συνθηκολογηση Τσιπρα σε νεο Μνημονιο!

Συμφωνα με σεναρια,αρκετα στελέχη της λεγόμενης Αριστερής Πλατφόρμας, περασαν την πορτα της Ρωσικης Πρεσβειας εσπευσμενα!
Σύμφωνα με Ρωσικες πηγες, ο Ρωσος Προεδρος Β.Πουτιν, τασσεται υπερ σε μία ενδεχόμενη δημιουργία πολιτικού φορέα που θα ηγειται απο κοινου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι Ζωής Κωνσταντοπούλου, γινονται προσπαθειες να ενταχθει σε αυτον τον νεο πολιτικο φορεα,και ο Γιανης Βαρουφακης, ώστε να αποτελέσει ένα ισχυρό Τριδυμο!!!

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Aκρως επικινδυνος o Π. Λαφαζάνης,Τρομοκρατικη οργανωση η Αριστερα Πλατφορμα!!!

Ακρως ανησυχητικά για την Ελλάδα είναι τα συμπεράσματα της εκτακτης Απορρητη εκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που αφορα την Τρομοκρατια στην Ελλαδα!
Συγκεκριμένα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαπιστώνει οτι θα υπαρξει αύξηση της δράσης αναρχικών τρομοκρατών στην Ελλάδα, αναγεννηση των αριστερων σκληροπυρηνικών πυρηνων
και ομάδων του λεγόμενου αντάρτικου πόλης, μαλιστα θα μπόρεσουν να επανεξοπλιστουν με βαρη εξοπλισμο, και να ανακτήσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητές τους,
σε ενα αιματηρο ανταρτικο πολης,στα προτυπα της 17 Νοεμβρη!!!

Στο ιδιο καδρο των τρομοκρατών οργανωσεων στην Ελλαδα , η Απορρητη εκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ , βαζει την Αριστερα πλατφορμα του Συριζα,αλλα και την Κομμουνιστική Τάση του κυβερνώντος κόμματος, χαρακτηρίζοντας (τες) ως ακρως επικινδυνες οργανωσεις, που σκοπο εχουν να αποσταθεροποιησουν την Κυβερνηση Συριζα, και ολο το πολιτικο σκηνικο στην Ελλαδα, φεροντας χαος και αναρχια στην χωρα!?

Σαν χαρακτηριστικο παραδειγμα εχουν τα σχεδια «εισβολή» στο Νομισματοκοπείο Χολαργού και υφαρπαγή των χρηματικών αποθεμάτων της ΤτΕ, από το οποίο εφοδιάζονται οι ελληνικές τράπεζες κατόπιν άδειας από την ΕΚΤ, θα αντιμετωπιζόταν η πληρωμή μισθών και συντάξεων μέχρι η κυβέρνηση να «κόψει» δικό της νόμισμα, σύμφωνα με το plan B που είχαν επεξεργαστεί στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται ουσιαστικά για τύπωμα χρήματος χωρίς την άδεια της ΕΚΤ, μέρος του ίδιου σχεδίου ήταν και η αποπομπή του Γιάννη Στουρναρα από την Προεδρία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο κυριος εκφραστης αυτου του σχεδιου συμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ειναι ο Παναγιωτης Λαφαζανης, που χαρακτηρίζεται,και ως ακρως επικινδυνος!!!
Ο Π. Λαφαζάνης έκανε σχετική αναφορά σε εκδήλωση της Πλατφόρμας σε κεντρικό ξενοδοχείο. «Ο οδικός μας χάρτης είναι να πάμε σε εθνικό νόμισμα, αυτό θα έπρεπε να το έχουμε κάνει ήδη, ή μπορούμε να το κάνουμε και τώρα, παίρνοντας 22 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος, με τα οποία θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και στο μεσοδιάστημα να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο για να τυπώσουμε δικό μας νόμισμα» φέρεται να είπε ο Π. Λαφαζάνης.

Ειναι σαφες,η ομοι προσπαθεια των ΗΠΑ μαζι με την ΕΕ στα εσωτερικα της χωρας μας,και στις αγωνιωδης προσπαθειες να σωσουν την Κυβερνηση Α.Τσιπρα, ωστε να υλοποιήσει την συμφωνια θανατικης μας καταδικης, που μας επεβαλαν η δανειστες!!! Αξιον αποριας, ειναι και η στροφη ολον των ΜΜΕ Υπερ του Α.Τσιπρα,και της συμφωνιας που υπεγραψε.....Απο την προπαγανδα των ΜΜΕ υπερ του ΝΑΙ....Τωρα το γυρισαν σε μια εντιμη συμφωνια!!! Με το ΟΧΙ ο λαός ζήτησε μία καλύτερη συμφωνία. Η συμφωνία αυτή δεν ήρθε. Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε τι κάνουμε από εδώ και μπρος. Ο Ελληνικος λαος πρεπει να ειναι ετοιμος για ΟΛΑ!!!

Μπλοφα της CIA Σχέδιο δολοφονίας του Τσίπρα!

Ως μεγα μπλοφα χαρακτηρίζουν η Ρωσικες μυστικες υπηρεσιες,τα δημοσιευματα αποκαλυψη των ΜΜΕ,περι σχέδιο δολοφονίας του Τσίπρα!
Ολα αυτα τα δημοσιευματα,ηταν εσκεμμένα και οργανωμενο απο την CIA, ωστε να φοβίσουν την Κυβερνηση του Συριζα!!!
Σε μια εκτεταμένη συνέντευξη του στο αμερικανικό ηλεκτρονικό δίκτυο, King World News, ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην γραμματέας του αμερικανικού θησαυροφυλακίου, Paul Craig Roberts, προειδοποιεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα πρωθυπουργού :
Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο,«Έχουμε αρκετές περιπτώσεις στην Λατινική και Νότιο Αμερική από ηγέτες που δεν ακολούθησαν την γραμμή της Ουάσιγκτον και είχαν μυστήριο θάνατο. Υπάρχει μεγάλος αριθμός από αυτούς που ανατραπήκαν από οργανωμένα πραξικοπήματα από την CIA»

Αναξιοπιστος συνομιλητης ο Καμμενος,συμφωνα με Ρωσους αξιωματουχους!!!

Σε εκθεση επιτροπης της Ρωσικης Δουμας, χαρακτηριζεται ο Υπ. Αμυνας Π.Καμμενος ως αναξιοπιστος συνομιλητης, με συχνες αλλαγες στασης τον λεγομενων του,και των απόψεών του!!! Αποκαλυπτικη ειναι η χαρακτηρισμοι προς το πρόσωπο του Υπ. Αμυνας Π.Καμμενου στην εκθεση της Ρωσικης Δουμας, Χαρακτηριζοντας τον ως: Επαγγελματια πολιτικο, ιδιαιτερα ενδιαφερεται για θεσεις σε Υπουργεια, προωθηση και δημοσιοτητα του προσωπου του,αλλα και καλο Επιχειρηματια?! Βασει της αξιολογησης της Ρωσικης Δουμας, ο Π.λαφαζανης τηρεί ολα τα κριτηρια εμπιστοσυνης για συνομιλιες και επαφες με την Ρωσια,παρα ο Π.Καμμενος!!! Κατι ηξεραν απο τοτε η Ρωσοι.....Μας εχει τρελανει ο Καμμενος!!!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

http://www.ksipnistere.com/2015/07/a-o-cia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters