Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

O Αντιπρόεδρος της ισραηλινής βουλής (Knesset) διευθύνει μπουρδέλο με διάθεση ναρκωτικών!


Artemis Sorras ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΛΑΒΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΨΑΧΤΕ ΤΟ
ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΟΧΕΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ Η ΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΓΥΦΤΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΝΕΔΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ Ή ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΪΛΑ Ο ΣΦΑΧΤΗΣ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………………..

Σκάνδαλο στο Ισραήλ! O Αντιπρόεδρος της ισραηλινής βουλής (Knesset) διευθύνει μπουρδέλο με διάθεση ναρκωτικών!

Έσκασε σκάνδαλο με «κόκκινα φανάρια» και ναρκωτικά στο ισραηλινό καθεστώς!
Πριν προλάβει να ξεκινήσει η νέα κοινοβουλευτική περίοδο, ο ακροδεξιός σιωνιστής βουλευτής Oren Hazan, του κόμματος του Νετανιάχου (Likud) -του συντρόφου του ΓΑΠ κι αδελφού κόμματος του ΠΑΣΟΚ-, Αντιπρόεδρος της βουλής (Knesset, σε έρευνα της ισραηλινής τηλεόρασης “Channel 2” βρίσκεται εμπλεκόμενος σε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων: Είχε την αποκλειστική διαχείρηση του Καζίνο Sunny Beach στην Βουλγαρία, προσφέροντας στους πελάτες του πόρνες και ναρκωτικά.
Το σκάνδαλο αποκτάει μεγαλύτερη διάσταση και φέρνει σε δύσκολη θέση την…
κυβέρνηση Νετανιάχου, από το γεγονός ότι ο κυβερνητικός βουλευτής Oren Hazan, συμμετέχει σε έξι (6) Επιτροπές της βουλής, συμπεριλαμβανομένης της πιο σημαντικής για το Ισραήλ, της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών.
Μετά τις αποκαλύψεις, ο πρόεδρος της βουλής Yuri Eldestein, ανέστειλε την ιδιότητα του αντιπροέδρου από τον διευθύνοντα οίκο ανοχής με ναρκωτικά βουλευτή «Μέχρις να διευκρινιστεί η υπόθεση».
Αναλυτική ενημέρωση στην Ελλάδα, θα έχουμε το βράδυ στο δελτίο της νέας ΕΡΤ, μιας κι οι Έλληνες πολίτες έχουν την τύχη να παρουσιάζει ο έμπειρος και επί πολλά χρόνια ανταποκριτής στο Ισραήλ, ο άξιος κι έγκριτος δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος !
…………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters