Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ! Ποιοι χάνουν τον ύπνο τους; Στη φόρα η λίστα των Ελλήνων δημοσιογράφων που εκπαίδευε το ΔΝΤ



Η επιτροπή αλήθειας της Βουλής ύστερα από την αποκάλυψη που έκανε ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης ότι...
το ΔΝΤ έκανε σεμινάρια σε δημοσιογράφους για να εξηγήσει τις θέσεις και να προβάλλει τις απόψεις του, θα ζητήσει τα ονόματα αυτών των Ελλήνων δημοσιογράφων που παρακολούθησαν αυτά τα σεμινάρια.


 Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης αποκάλυψε στην επιτροπή ότι αυτούς τους δημοσιογράφους τους συναντούσε στην  Ουάσιγκτον και του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά  τα σεμινάρια. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα μπορούσε η Επιτροπή να ζητήσει επισήμως να της δοθούν τα ονόματα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ταμείου κ. Τζέρυ Ρέϊς.

Η πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου υιοθέτησε την πρόταση και ανέθεσε σε μέλος της επιτροπής να συντάξει το σχετικό αίτημα προκειμένου να πληροφορηθούν όλοι τους δημοσιογράφους που κλήθηκαν και παρακολούθησαν την ανάπτυξη των θέσεων του ΔΝΤ.

Λόγος έγινε από την κ. Ρουμελιώτη και για ομάδα οικονομολόγων καθηγητών που προσπαθούσαν με λυσσαλέο τρόπο να πείσουν ότι το χρέος ήταν βιώσιμο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Γιάννη Πρετεντέρη: «Υπάρχουν ΜΜΕ που λυσσομανούν για να μη μαθευτεί η αλήθεια»

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στον ρόλο των ΜΜΕ σχετικά με το ζήτημα του χρέους.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «Στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο»  κάνοντας συγκεκριμένη αναφορά στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος όπως λέει η πρόεδρος της Βουλής.

Το ομολογεί στο βιβλίο του

Τα ΜΜΕ «σήμερα λυσσομανούν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους, και κινητοποιούνται προς την κατεύθυνση της συγκάλυψης, και για αυτό τον λόγο πολεμούν και αυτήν την Επιτροπή» σημείωσε η πρόεδρος της Βουλής.
 
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_9082.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters