Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η Ιερά Σύνοδος «αφόρισε» τη γιόγκα. «Αποτελεί κεφάλαιο του Ινδουϊσμού και δεν είναι γυμναστική», απεφάνθη


«Ιερό πόλεμο» με τη γιόγκα κήρυξε η Ιερά Σύνοδος με αφορμή την καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιουνίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα». 
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού» και «δεν αποτελεί είδος γυμναστικής».
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στο πλαίσιο του σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία στην Ελλάδα είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένη και σεβαστή, αλλά και της ποιμαντικής της ευθύνης για την αποφυγή δημιουργίας κλίματος θρησκευτικού συγκρητισμού, με αφορμή την πρόσφατη καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιουνίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα», η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος υπενθυμίζει στο χριστεπώνυμο Πλήρωμα ότι: η «Γιόγκα» αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουισμού, έχει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρμογών και τάσεων και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ «είδος γυμναστικής»
Ως εκ τούτου η «Γιόγκα» τυγχάνει απολύτως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στη ζωή των Χριστιανών».
gioga 
Τι είναι η γιόγκα
Η λέξη γιόγκα  προέρχεται από την σανσκριτική ρίζα yuj που σημαίνει ελέγχω, δεσμεύω, ενώνω.
Γιόγκα (Joga) δηλαδή σημαίνει συνένωση, συνύπαρξη, ένωση. Αυτός που εξασκείται πάνω στη γιόγκα ονομάζεται Γιόγκι   ή Γιογκίνι  εάν είναι γυναίκα.

Παγκοσμίως η Γιόγκα θεωρείται ένα από τα έξι συστήματα της ινδικής φιλοσοφίας που στηρίζεται στον διαλογισμό. Πρεσβεύει την ένωση της ψυχής με τον Θεό, μέσω συγκεκριμένων μεθόδων, κύρια του διαλογισμού. 
 
http://www.mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ''ΑΦΟΡΙΣΜΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ'' ΛΟΓΟΣ......
ΟΣΟΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ ΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ !!!!!
ΕΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ (ΙΕΧΩΒΑΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ''ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' (ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ)
ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΩΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟ!!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΡΟΜΠΑΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters