Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Όχι


...Γιατί ; Γιατί Έτσι.....

Του Νικόλαου Καλογήρου
 Γίνει δεν γίνει τελικά το δημοψήφισμα, οι στιγμές που ζούμε είναι "σπουδαίες". 


Εαν γίνει το δημοψήφισμα, προφανώς και η μόνη αποδεκτή απάντηση είναι ΌΧΙ. 

Όχι στις βρυξέλλες , όχι στα μνημόνια, οχι στους πολιτικούς, απο το 74' μέχρι και σήμερα.

Όλοι οι πολιτικοί που σε πτώχευσαν, έγιναν φανατικοί ευρωπαϊστές και κουνάνε το δάκτυλο, αντι να βρίσκονται σε ειδικά δικαστήρια και πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής

Αντί να δημεύονται οι περιουσίες ΟΛΩΝ οσων κατάντησαν την χώρα μπαγκλαντές, καθόμαστε και τους "ακούμε" σε κανάλια και διαδίκτυο να ουρλιάζουν υπερ του Ευρώ , για το καλό της χώρας και των πολιτών.

Για να θέλουν συμφωνία πάση θυσία και Ευρώ -πάση θυσία- , ολοι εκείνοι που σε έφεραν στην εξαθλίωση και στην σημερινή κατάντια απο το 74' μέχρι και σήμερα ,για να ασκούν τηλεοράσεις και διάφορες ομάδες στο διαδίκτυο , προπαγάνδα Πανεπιστημιακού επιπέδου υπέρ του Ευρώ , ως "Λογική", τότε ΑΥΤΟΜΑΤΑ, πρέπει να γνωρίζεις , πως το ΌΧΙ, είναι μονόδρομος.


 Μία φορά θα χεις την ευκαιρία να εκφραστείς προσωπικά για τον βιασμό της ζωής και της ψυχής σου και μην μου πεις πως οι "εκλογές" σε εκφράζουν, γιατί άλλα ψηφίζεις, άλλα λένε, κι άλλα κάνουν, όλοι οι "Δημοκράτες" αρχής εξαρχής του κοινοβουλευτισμού. Ο μόνος θεσμός που κυριαρχεί στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία, είναι το ψεύδος, ο λαϊκισμός, η υποκρισία, η ανομία, η διαφθορά ολων των ειδών. 

Ψηφίζεις νομίζοντας πως η πολιτική ασκεί εξουσία και τελικά την εξουσία την ασκούν γιγάντια συμφέροντα πολυεθνικών εταιρειών, τραπεζίτες , διάφορα think tanks, μασόνοι, κι ενα σωρό αρχίδες , οι οποίοι πίνουν και γελάνε με τα χάλια σου . Άλλους ψηφίζεις, άλλοι σε κυβερνάνε. Λεφτά υπάρχουν σου λένε πριν, λεφτά στην τσέπη σου , αναζητούν, στο τέλος, ενω οι ίδιοι, απολαμβάνουν χαβιάρι, κότερα, ανέσεις ολων των ειδών, τις οποίες σπονσοράρουν πασίγνωστες εταιρείες και θεσμοί..

Δεν έγινε ξαφνικά ο Τσίπρας μεγάλος ηγέτης. Ούτε κατα διάνοια. Το δικό του προσωπικό μνημόνιο, με τον Γιάννη με ενα ν, ήταν εξίσου χυδαίο, οσο το μνημόνιο των βρυξελλών. 

Δεν μας ενδιαφέρει τι παιχνίδια παίζονται "απο πίσω" κι απο ποιούς. 

Είναι η μόνη σου ευκαιρία ομως να εκφραστείς, εσύ ο ίδιος προσωπικά και να πεις ΌΧΙ.

Εαν ΔΕΝ πεις ΌΧΙ, τότε σου αξίζει ΟΤΙ χειρότερο ...

Οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί και η ζωή δεν λογίζεται.....με όρους οικονομίας. 

Η σύγχρονη νέκρωση συνειδήσεων που εχει επιβληθεί, που την βάφτισαν ζωή, πρέπει να σταματήσει και πρέπει να ξεριζωθεί. Κι αυτό το ΌΧΙ, ας είναι μια αρχή. 

Δεν μπορεί να μιλάει για Δημοκρατία , μια Ευρώπη των τελεσιγράφων, του εκφοβισμού και της άσκησης ακραίας προπαγάνδας προς εναν ολόκληρο λαό.

Η Δημοκρατία - ως αίσθημα ελευθερίας κι οχι τόσο σαν πολίτευμα- βρίσκεται εκτός Ευρώπης .

Αντιδημοκρατικά σε βάλανε στο Ευρώ , γιατί ποτέ κανείς δεν σε ρώτησε .

Αντιδημοκρατικά δεν εχει πληρώσει κανείς για τα εγκλήματα που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι.

Αντιδημοκρατικά σου επέβαλλαν μνημόνια και ολα τα μέτρα που πληρώνεις.

Αντιδημοκρατικά σου καθοδηγούν την "γνώμη" και την "άποψη" .

Αντιδημοκρατικά σε εκβιάζουν και μοχθούν να σου καθυποτάξουν την συνείδηση.

Αντιδημοκρατικά και εκβιαστικά, έθεσε το δημοψήφισμα -με σαφέστατη στάση υπέρ του Όχι- ο Τσίπρας.

Είναι υπέροχο θέαμα να νιώθεις τον πανικό των "Ευρωπαϊστών"....

Είναι υπέροχο θέαμα να μιλάνε για "Δημοκρατία" ολοι οι τενεκέδες της σκέψης και οι καθοδηγούμενοι.

Εγώ δεν πιστεύω σε καμία Δημοκρατία .

Αλλά δεν πιστεύω και στον χυδαίο φασισμό των ανεύθυνων που το παίζουν Δημοκράτες και φέρονται στις μάζες σαν σε πιόνια, αντί να βγούνε φανερά να κυβερνήσουν και να αναλάβουν την πάσα ευθύνη.

Να λένε ανεύθυνο τον Τσίπρα, εκείνοι που το παίζουν "εξουσιαστές" απο τις σκιές , το νέο ανέκδοτο.

Δεν είναι μάχη μεταξύ οικονομικών μοντέλων, οπως μοχθούν να σας πείσουν.Αυτές είναι συζητήσεις για ηλίθιους και αδαείς.

Είναι μάχη ανάμεσα στην Ζωή και την φλόγα της και στον Θάνατο. 

Είναι Θάνατος το να αποδέχεσαι μια τέτοια πραγματικότητα. Είναι θάνατος το να ζείς με όρους παραγωγής και οικονομίας. Είναι Θάνατος , το να σε προγραμματίζουν . 

Τα συμφέροντα πίσω απο την κυβέρνηση Τσίπρα μόνο αγαθά δεν είναι. Αλλά είναι -αυτή την στιγμή- εντιμότερα απο τα συμφέροντα των -πάση θυσία- "Ευρωπαϊστών" .

Λέμε Όχι στην εξουσία που στηρίζεται στο ψεύδος και την αδικία.

Λέμε Όχι στην ευθυνόφοβη και καθοδηγούμενη, απο κρυφά συμφέροντα εξουσία.

Λέμε Όχι, στην ψευτοδημοκρατία τους.

Όχι στην "Δημοκρατία" των τραπεζιτών και των επενδυτών. 

Όχι, σε ΌΛΑ , οσα αφορούν την διαχείριση των κοινωνιών στον σύγχρονο -υποτίθεται- κόσμο και στον σκοταδισμό των σύγχρονων "εξουσιαστών". 

Εαν υπήρχε εντιμότητα και στάλα "τσίπας" , θα επρεπε όλα τα καίρια ζητήματα, να τίθονται σε δημοψήφισμα.

Καίρια θέματα οπως το Μεταναστευτικό, της εκπαίδευσης, του οικονομικού μοντέλου και τόσα ακόμα, Εθνικού η τοπικού χαρακτήρα, θα έπρεπε να έρχονται σε γνώση του λαού και ο λαός να ψηφίζει, είτε έχουμε κοινοβουλευτική Δημοκρατία, είτε καθεστώς μοναρχίας. Τους πήρε 41 ολόκληρα χρόνια να "Ρωτήσουν" τον "κυρίαρχο" λαό. Κι αυτό τα λέει όλα, για την φύση της Δημοκρατίας τους.

Οι 3 κυρίαρχοι πυλώνες εξουσίας, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τον έναν και τον βασικότερο, θα τον κατανοήσετε στο link , στην αρχή της πρότασης. Οι άλλοι 2, γκρεμίζονται και ορίζονται με σχετική ευκολία, απαξ και υπάρξει Θέληση.  Οι θεσμοί των Διεθνών τραπεζιτών και των γιγάντιων πολυεθνικών. 

Κλείνω, με ενα προσωπικό μου άρθρο, απο το όχι και τόσο μακρινό 2013.



Ψυχοραγούν και Τρέμουν

Ο σύγχρονος κόσμος άρχισε να ξηλώνεται σαν σάπιο πουλόβερ και το χάος του καινούριου αναδύεται μέσα από υποσχόμενες στάχτες και ερείπια. Ψευτοεπαναστάτες του σύγχρονου κόσμου άρχισαν να τρέμουν στην ιδέα πως θα χάσουν την ευκαιρία για κονόμα, υπερφίαλες φιέστες άνευ ουσίας και γενικότερα, την ευκαιρία να το παίζουν ή να νιώθουν κάποιοι, ως πόρνες που μονάχα επιζητούν την προσοχή σε κάθε τους βήμα. Ένας ολόκληρος κόσμος γκρεμίζεται και μαζί του εκατομμύρια εκατομμυρίων εγωισμοί. Είναι τόσο υπέροχο θέαμα να βλέπεις εγωισμούς να γκρεμίζονται, εκεί που δεν θα έπρεπε ποτέ να υπάρχουν.

Μια κοινωνία υπερφίαλων τυφλών ξερόλων. Μια κοινωνία διχόνοιας, μίσους και ανοησίας. Εάν σε κάποιους αρέσει τόσο η Έριδα, ας την γευτούν στις ζωές και τις οικογένειές τους πρώτα κι εφόσον θα τους αρέσει ας προσπαθήσουν να την επιβάλλουν και αλλού.

Κάποτε, μυθολογικά, οι άνθρωποι μιλούσαν για τον Δράκο που έπρεπε να εξοντωθει. Σήμερα, έχουμε να κάνουμε με τυφλοπόντικες, κατσαρίδες και παράσιτα. Δεν έχουν ισχύ όσοι έχουν "λόγο" και θέση στην σημερινή καταρρέουσα κοινωνία. Γι' αυτό και τρέμουν. Γνωρίζουν πως σε μία νέα τάξη πραγμάτων, θα είναι αναγκασμένοι να χαθούν στο Έρεβος της ανυπαρξίας... Φαντάσου δηλαδή, να μην υπάρχει Facebook στο μέλλον και ο κάθε καραγκιόζης να μην μπορεί να πει την παπαριά του δημόσια... Όλεθρος.

Ψυχοραγούν και τρέμουν, γιατί θέλουν να συνεχιστεί η εποχή τους για να παραμείνουν καθοδηγητές τυφλών, όντας μονόφθαλμοι και ασήμαντοι.

Αληθινές φιλίες; Δεν θα αποκτήσουν ποτέ. Αληθινές σχέσεις; Ούτε με σφαίρες. Συμφωνίες μεταξύ ρεζίλιδων και ρουφιάνων. Συμφωνίες μεταξύ μηδενικών και ανόητων. Σαν κυράτσες, θα πετάνε την χολή τους, όσο το σημείο μηδέν θα έρχεται σαν αστραπή.

Δεν θα πρέπει κανείς να δίνει σημασία, σε ό,τι δεν έχει σημασία. Κανείς δεν πρέπει να δίνει αξία, σε ό,τι δεν έχει αξία. Ή δράσε ή σκάσε, είναι το σύνθημα της εποχής. Ή κάνε κάτι για να αλλάξεις την σάπια πραγματικότητα ή θα καείς, όντας συνεργός της. Πως να μην σε θεωρήσει εχθρό του κάποιος, όταν του θυμίζεις πως είναι μέτοχος της πλέον εκφυλισμένης πραγματικότητας; Πως να μην σε φθονήσει κανείς, όταν για την αγάπη, μπορείς να θυσιαστείς; Πως να μην σε στοχοποιήσουν, όταν από νωρίς έχεις πάει συνειδητά κόντρα σε κάθε συνιστώσα του σύγχρονου κόσμου, πληρώνοντας με περηφάνεια το τίμημα; Τι μπορεί να καταλάβουν κάποιοι, που για τις ιδέες τους δεν έχουν θυσιάσει το παραμικρό;

Μην ασχολείσαι, μην διαπληκτίζεσαι, αδιαφόρησε. Κοίτα μονάχα μπροστά κι άστους να... βυθίζονται στα σκατά που υπερασπίζονται.

Ο εχθρός είναι ο μεγαλύτερος εραστής σου. Ο μεγαλύτερός σου θαυμαστής. Ο μέγιστος υποστηρικτής σου. Γιατί για να σε θεωρεί εχθρό του κανείς, πάει να πει πως σε τρέμει, σε φοβάται και σε υπολογίζει. Αγάπα τους εχθρούς σου, γιατί αυτοί θα σε σπρώξουν στη σίγουρη επιτυχία σου.

Άνθρωπος δίχως εχθρούς είναι κυριολεκτικά ένα τίποτα, γιατί πάει να πει πως δεν έκανε ή δεν είπε και τίποτα σπουδαίο. Άνθρωπος δίχως εχθρούς είναι άνθρωπος συμβιβασμένος, φοβικός και ανυπόστατος. Οι εχθροί της Ρώμης έκαναν την Ρώμη σπουδαία και τρανή. Η Ρώμη δεν θεωρούσε κανέναν ως εχθρό της, γιατί γνώριζε την αξία της και την ανωτερότητά της. Ο Αλέξανδρος, δεν είχε εχθρούς. Τον Αλέξανδρο όμως τον μισούσαν και τον πολέμησαν πολλοί... Κι έτσι, τον δόξασαν.

Να μάθετε επιτέλους, όταν και εάν ωριμάσετε, πως κάποτε θα πρέπει να αρχίσετε να επιχειρηματολογείτε κι όχι να παπαγαλίζετε. Έχετε ξεχάσει ορισμένοι πως η αξία ενός εκάστου φαίνεται στην επιχειρηματολογία του, μα το κυριότερο, στις πράξεις και στο τι αυτές προκαλούν.

Σε μια εποχή "φιλανθρώπων", "φιλόζωων", "φίλων των παιδιών" κ.ο.κ, κατανοείς πως δεν έχεις να κάνεις με ανθρώπους, ζώα ή παιδιά, αλλά με φίλους αυτών. Κάποιοι ανάμεσά μας αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους ως μη ανθρωπο, με μόνη ισχύ που να τον "ξεχωρίζει" από την πλέμπα το χρήμα και τις διασυνδέσεις με "ισχυρούς". Αντί να κάνεις φιλανθρωπίες, κάτσε κάτω, στύψε το μυαλό σου, αν έχεις, και δώσε λύσεις στα πανανθρώπινα προβλήματα, βάζοντας ένα έστω λιθαράκι θεωρητικό μα και πρακτικό στο να αλλάξει μια για πάντα κάθε στρέβλωση και παθογένεια αυτής της εποχής, όχι με γνώμονα το ασήμαντο εγώ σου, μα το σύνολο του οποίου κομμάτι είσαι κι εσύ. Αλλιώς είσαι "απέναντι". Και δεν θα 'θελα να βρίσκομαι στην θέση σου στο τέλος του έργου...

Για παράδειγμα... Κάποιος άνθρωπος, ένας από μας, με το όνομα Παναγιώτης Τραϊανού, εδώ και 20 χρόνια γράφει βιβλία και αναλυτικά άρθρα για να προετοιμάσει τον κόσμο σε όσα ήδη ζούμε και σε όσα θα έρθουν. Κι εσύ, αντί να μελετήσεις και να τον βοηθήσεις, αντί να τον συμπληρώσεις καλοπροαίρετα σε κάθε πτυχή που θεωρείς εσφαλμένη ή ελλιπέστατη, κάθεσαι και τον απαξιώνεις ή τον πολεμάς, ενώ επιχειρήματα εναντίων του ΔΕΝ έχεις, πέρα από μπουρδο-κραυγές εγωπάθειας. Αυτός ο Άνθρωπος λοιπόν, κάθισε, έστυψε το κεφάλι του και δημιούργησε την Θεωρία του Υδροχόου. Ένα πλήρες σύστημα, ένα ολοκληρωμένο πολίτευμα μα και κοσμοθεωρία, βασισμένο στην βαθύτερη αλήθεια και ουσία της Ελληνικής Γνώσης. Κι εσύ, συνεχίζεις να λες πως δεν υπάρχουν "λύσεις" ή προτάσεις. Πες απλά πως δεν σε βολεύει η αλλαγή και η Αλήθεια κι άσε τις φαμφάρες. Αλλιώς κάτσε και αποδόμησε την προσπάθειά του με επιχειρήματα και καλοπροαίρετα. Αλλιώς ΣΚΑΣΕ. Δεν έχεις μάθει να πειθαρχείς και να αναγνωρίζεις κάποιον πέρα από τον Εαυτό σου. Τι νομίζεις ότι είσαι; Ποιός σου έδωσε Λόγο και Αξία; Με τι κριτήρια, πραγματολογικά κι όχι φαντασιακά, νομίζεις πως έχεις αξία; Πότε υπέταξες τον Εαυτό σου σε κάτι ανώτερο από εσένα; Πότε υπερασπίστηκες κάποιον αγαπημένο σου, πότε υπερασπίστηκες μια κάποια Ιδέα;

Και είναι αρκετοί οι άνθρωποι εκείνοι που είπαν "κάτι", που έκαναν την "διαφορά", που δεν τους μνημόνευσε, δεν τους τίμησε ή δεν τους υπερασπίστηκε κανείς...

Αλήθεια ρε μηδενικά του σύγχρονου τίποτα, ως πότε θα νομίζετε πως θα εμποδίζετε την πρόοδο; 10 εκατομμύρια άνθρωποι, με τιτάνιους εγωισμούς και ξερολίκι, δίχως να έχουν επίγνωση του τι λένε και του τι κάνουν.

Στοές, υποκρισία, συμφέροντα, παιχνίδια εξουσίας, υποταγή στα Λονδίνα, τις Βρυξέλλες και τις Νέες Υόρκες. Ένα κράτος ξένων, με Ελληνόφωνους ξένους. Με έναν στρατό υποταγμένο απόλυτα σε ξένα συμφέροντα. Με μια οικονομική και πολιτική ελίτ απόλυτα υποταγμένη και πειθήνια σε ξένα συμφέροντα και κέντρα εξουσίας. Με μόνο έργο την αποβλάκωση, την αποκτήνωση και την εξαθλίωση της μάζας. Σιχάματα στις πλάτες του Ελληνισμού και του μεγαλείου της Γνώσης και της Αλήθειας.

Μέτριοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Έχουμε πόλεμο Ιδέων κύριοι...
Κάντε στην Άκρη....
Δεν έχουμε χρόνο, για χαβαλέδες...



Κρίνονται πολλά περισσότερα από την σαχλαμάρα του "δικαιώματος" να λες "ελεύθερα" τις μπούρδες σου δεξιά κι αριστερά, ενώ δεν έχεις διδαχτεί καν τι εστί Διάλογος και ανταλλαγή επιχειρημάτων σε καλοπροαίρετη βάση....

Η ατομική ευημερία μπορεί να υπάρξει μονάχα με συλλογική ευημερία. Όποιος σκέφτεται μονάχα τον εαυτό του, δεν θα γευτεί ποτέ ευημερία. Όλοι και όλα είναι μαθητές στην αρένα της ύπαρξης. Ο δάσκαλος του Δημοτικού, μαθητής στο πανεπιστήμιο. Ο καθηγητής του πανεπιστημίου, μαθητής του επιστήμονα. Ο επιστήμονας, δάσκαλος πολλών, αιώνια μαθητής του Σύμπαντος. Στην Σιωπή και την Αταραξία, κρύβονται όλα. Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό.

Οι Ιππότες της Δημιουργίας θα πολλαπλασιαστούν και διαρκώς θα πολλαπλασιάζονται. Όλοι ιππότες, όλοι εργάτες. Της Αλήθειας και του Δικαίου. Τετέλεσται...
Αλλά δεν μπορεί να νοείται κανείς Δημιουργός, αμα δεν μπορεί να είναι πρώτιστα, καταστροφέας.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters