Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Επιβίωση της Ανθρωπότητας στον 21ο Αιώνα

 Αρχές 20ου αιώνα. Παγκόσμιος πληθυσμός: Περίπου δύο (2) δισεκατομμύρια.
 
Ακολουθούν δύο (2) παγκόσμιοι πόλεμοι και ενδιάμεσα μία από τις μεγαλύτερες επιδημίες στη Γη. 

Σύνολο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο: περίπου 66 εκατομμύρια. Κατά την ίδια χρονική περίοδο 25-50 εκατομμύρια επιπλέονπεθαίνουν από την Ισπανική Γρίπη
Σύνολο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο: περίπου 80 εκατομμύρια.
'Ετος 1960: μόλις 15 χρόνια μετά το τέλος και του Β' ΠΠ, ο παγκόσμιος πληθυσμός ανέρχεται στα τρία (3) δισεκατομμύρια.
Έτος  2014: πλέον των επτά (7) δισεκατομμυρίων οι άνθρωποι πάνω στην Γη.
 
Παρά τους δύο παγκόσμιους πολέμους τον περασμένο αιώνα, ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται ραγδαία. Η οικονομική ανάπτυξη που ακολουθεί, η  πρόοδος των επιστημών και της τεχνολογίας, ανεβάζουν το ποιοτικό επίπεδο ζωής στον άνθρωπο και μειώνεται δραματικά ο μέσος όρος θνησιμότητας.

Τι γίνεται όμως με τον πλανήτη Γη, που φιλοξενεί την ανθρωπότητα; Πόση "ανθρωπότητα" μπορεί να αντέξει, εις βάρος του υπόλοιπου οικοσυστήματός του;

Οι πόροι εξαντλούνται με γεωμετρική πρόοδο. Ήδη την 
τελευταία 10ετία, με το άνοιγμα της Κίνας,  παρατηρείται συσσώρευση πρώτων υλών από όλο τον κόσμο στην μεγαλύτερη πληθυσμιακά χώρα του κόσμου.  Τα πρώτα σημάδια είναι ορατά, υπολογίζοντας δε, ότι το βιοτικό επίπεδο της χώρας παραμένει χαμηλό και μόνο το 10-15% του πληθυσμού πλησιάζει τα επίπεδα της Δύσης.

Την Κίνα ακολουθούν Ινδία, Πακιστάν, Ινδονησία κλπ και σε μερικές δεκαετίες, παρά τις προσπάθειες να κρατήσουν χαμηλά την Αφρική, αναγκαστικά θα ακολουθήσει.

Ο φόβος καταστροφής του πλανήτη από τον υπερπληθυσμό είναι σήμερα πιο κοντά παρά ποτέ.

 
Κατά καιρούς πολλά γράφονται, με την πιό ακραία προειδοποίηση που αποτελεί ταυτόχρονα και ένα μυστήριο, τις πλάκες που έχουν γίνει  γνωστές ώς Georgia Guidestonesστις οποίες αναγράφεται ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να παραμείνει κάτω από 500.000.000.


Το ερώτημα που τίθεται βέβαια, είναι το πως θα μπορούσαμε  να φτάσουμε σε αυτά τα νούμερα, όταν έχουμε ξεπεράσει τα επτά (7) δισεκατομμύρια και συνέχεια αυξανόμαστε;

Ποιά είναι τα πιθανά σενάρια μείωσης του πληθυσμού της Γης, στα πλαίσια εκείνα που καθορίζουν οι "γνώστες", ώστε η ανθρωπότητα να μπορέσει να διατηρήσει την βιωσιμότητα του πλανήτη;
Υπογεννητικότητα;  Είναι μία ιδέα που ήδη έχει εφαρμογή στον “δυτικό” πολιτισμό με υψηλά βιοτικά στάνταρτ, μα στις υπόλοιπες ηπείρους όπου τα επίπεδα μόρφωσης είναι πολύ χαμηλά, αυτό είναι ανεφάρμοστο.

Επιδημικές Ασθένειες; Το ενδεχόμενο ρίσκο, να χτυπήσουν την πόρτα και αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις για την μείωση του πληθυσμού, είναι πολύ μεγάλο.

Παγκόσμιος πόλεμος; Είναι η πιο σίγουρη και ελεγχόμενη λύση. Η διατροφική αλυσίδα της φύσης. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Και επειδή ο άνθρωπος είναι στην κορυφή της αλυσίδας αυτής, τι πιο λογικό να φαγωθεί μόνος του. Σε κανένα άλλο έμβιο οργανισμό πάνω στον πλανήτη, δεν υπάρχει το ένστικτο του κανιβαλισμού όσο στον άνθρωπο.

Το πρόβλημα είναι πως θα δημιουργούσαμε ένα παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος θα ήταν ελεγχόμενος και σε συγκεκριμένες περιοχές; Πως θα πείθαμε τα έθνη να πολεμήσουν μεταξύ τους, μετά από δύο παγκόσμιους πολέμους, με τις μνήμες ακόμη ζωντανές; Πως θα πείθαμε κοινωνίες όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Άπω Ανατολή να μπούνε σε τέτοια περιπέτεια, όταν υπάρχει πλέον τόση γνώση, άρα και αντίδραση και τέτοιο βιοτικό επίπεδο, που κανείς δεν θέλει να χάσει την βόλεψή του;

Ιστορικά και μέχρι τον προηγούμενο αιώνα, όλοι οι πόλεμοι γίνονταν για οικονομικούς λόγους. Σήμερα η παγκόσμια οικονομία είναι μία. Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τον λαό σου, αφού μπορείς να κάνεις τον λεγόμενο “οικονομικό πόλεμο” (βλέπε Γερμανία).

Ιδεολογικά; Ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ Καπιταλισμού και Κομμουνισμού έχει παρέλθει παρασάγκας. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ιδεολογική παρακμή. Η διαφθορά των “κυβερνήσεων” ανά τον κόσμο, δεν αφήνει περιθώρια πλέον να παρασυρθεί ένας λαός σε πόλεμο, για πολιτικο-οικονομική ιδεολογία.

 
Ένα ερέθισμα απομένει. Παλιά συνταγή. Από την εποχή που η Παπική εκκλησία εξουσίαζε λαούς και με το πρόσχημα της πίστης, έκανε τις Σταυροφορίες για να κλέψει τον πλούτο από τις ανατολικές σε αυτή χώρες, που δεν διοικούσε.

Θρησκεία! Το απόλυτο εργαλείο ελέγχου της μάζας, όταν την έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο, που δεν μπορεί να ελπίζει από πουθενά αλλού, εκτός από τον θεό που πιστεύει.

Πρέπει λοιπόν να ενεργοποιήσουμε αυτόν τον μοχλό για να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι (για να μην ξεχνιόμαστε) η μείωση του πληθυσμού της Γης.

Το ερώτημα είναι πως;

Θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη θρησκεία, που θα ξεκινήσει την πρώτη της “σταυροφορία”. 

Ο Χριστιανισμός της Δύσης και ο Βουδισμός της Ανατολής, δεν είναι πλέον οι καταλληλότερες, μιας και οι λαοί που ανήκουν σε αυτές, έχουν επιδοθεί στο κυνήγι του χρήματος και έχουν εθιστεί στο ναρκωτικό που λέγεται καταναλωτισμός.

Το ότι βρίσκονται σε νάρκη, δεν σημαίνει ότι σιγά σιγά δεν πρέπει να ξυπνήσουν.  Κι αυτό επιτυγχάνεται με την οικονομική υποβάθμιση των λαών. Πόσο εύκολα παρατηρεί κανείς τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει τον λαό, αυτός να στρέφεται όλο και πιο πολύ στην θρησκεία;

Η θρησκεία πάντως που έχει επιλεχθεί για την έναρξη αυτής της πρώτης “σταυροφορίας” (επειδή περιέχει ήδη όλες τις προϋποθέσεις) είναι το Ισλάμ κι αυτό γιατί:
   -Έχει δισεκατομμύρια οπαδούς (άρα επηρεάζει μεγάλο ποσοστό επί του συνόλου της γης σε διαφορετικά της σημεία).
    -Το επίπεδο των λαών που ελέγχει είναι πολύ χαμηλό, με εξαίρεση 2-3, οι οποίοι θα παίξουν και τον ρόλο του καθοδηγητή-εμφανή χρηματοδότη (βιτρίνα).
-Η θρησκεία δίνει ελάχιστες ελευθερίες στους οπαδούς της. Άρα μπορεί εύκολα να τους στρατολογήσει, σε ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στον “φανταστικό” εχθρό.
     -Ιστορικά θα κινητοποιήσει τον μεγάλο παλαιό της αντίπαλο. Την χριστιανοσύνη. Θα παρασύρει τους χριστιανικούς λαούς να θυμηθούν το παρελθόν και θα τους φανατίσει για την τελική μάχη, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες.(βλέπε πρώην Γιουγκοσλαβία).

Ένας θρησκευτικός πόλεμος, με ελεγχόμενους τους ηγέτες από όλες τις πλευρές, σε συνδιασμό με ασθένειες μη ιάσιμες κάτω από αυτές τις περιστάσεις, όπως το HIV, είναι το τέλειο σχέδιο ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός και να ξεκουραστεί αυτό το κορμί γεμάτο πληγές που λέγεται Γη.

Η σκακιέρα είναι στο τραπέζι. Τα πιόνια στημένα. Απλά περιμένουμε τους παίχτες να κάτσουν στις θέσεις τους και το παιχνίδι να αρχίσει.

bt47gr
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters