Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ(ΝΔ) Φ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ «ΔΙΚΤΥΟ»

83a6e315
ΧΜ !!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ !!! … ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΣΥΝ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!! ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΕΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ;;; Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!!! 600.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
……………………………………………………………………………………………

11391544_940181649365459_3374920036784395915_n
Ντίνος Καραμητρούσης Εχει και ο νομος σας Αριάδνη κάτι βοδια μα κάτι βόδια…… –ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ… βόδια και ήταν χρήσιμα στο παρελθόν… ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΡΑ… ΜΑΣ ΘΙΓΕΙΣ … ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ / ΤΩΝ ΕΘΝΑΡΧΩΝ… ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ… ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ… ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΔΩΡΟ ΓΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟ… http://alfeiospotamos.gr/?p=15977
– ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΙΝ 1 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ…ΚΑΙ Η Κα Αραμπατζή… ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.., ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ….ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ -ΔΕΧΘΗΚΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ..(ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ κλπ ) και ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ…ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΣΑ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….κλπ..
ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ… Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ… ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ –ΣΟΛΟ– ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ… ΕΕΕ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ.. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ… ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΕΕΙ… ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.., ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ κλπ… ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥΣ…
ΕΕΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ… ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΑΣ …..
==================================================
Ariadni Papafotiou
41 λεπτά · Σέρρες ·
Η καταδικασθείσα βουλευτίνα έχει κι έναν πατέρα που αμολάει εδώ και χρόνια γνώμες και «κριτικές» (καταδικάστηκε κι αυτός) δια παν το επιστητόν, από μιά εκπομπή που κάνει στο οικογενειακό τους κανάλι (καταδικάστηκε κι αυτό) του οποίου τους εργαζόμενους αποδείχτηκε πως ΔΕΝ πλήρωνε η καταδικασμένη.
Λοιπόν, όλοι αυτοί οι χαρούμενοι Σερραίοι, που του στέλνουν πίτες και πεσκέσια κάθε φορά στην εκπομπή του επειδή «τον χαίρονται» για τη χρήση της Νταρνάκικης διαλέκτου και για τις αναφορές του στα «μαύρα και σοφά βιβλία» της «Νομικής», ας του ζητήσουν να τους πει και για την καταδίκη της κόρης του.
Μπας και καταλάβουν οι τηλεθεατές-ψηφοφόροι της απογόνου του, γιατί τους αποκαλεί «χαμηλοτάβανους».
‪#‎Ντροπή‬ …. ‪#‎Σερραιστάν‬ … ‪#‎Ωχ_Παναίαμ‬
Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ 1ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ 2

http://alfeiospotamos.gr/?p=15986

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters