Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αγαπάτε Μετανάστες και Πρόσφυγες Αλλήλους !


Την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε κάπου μακριά από την πατρίδα και θα νιώσετε την ανάγκη να εκκλησιαστείτε , δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε σε περίπτωση  που στον τόπο της προσωρινής σας διαμονής  δεν βρίσκεται εκκλησία ορθόδοξων  , καθολικών  , ευαγγελιστών , βαπτιστών ή οποιουδήποτε άλλου  χριστιανικού δόγματος  του οποίου είστε πιστοί ακόλουθοι. Μπείτε στην κοντινότερη εκκλησία  χωρίς τύψεις  αφού οι οποιεσδήποτε διαφοροποιήσεις  έχουν απορροφηθεί από τους ηγέτες  τους εδώ και πολλά χρόνια.Εκκλησιαστείτε λοιπόν στον κοντινότερο οίκο του Θεού  δίχως ενοχές ( – ας όψεται και η κρίση για ταξί και βενζίνες -)  καθώς οι κεφαλές των δογμάτων μόνο αυτοκέφαλες δεν είναι. Χρόνια τώρα  έχουν ενωθεί κάτω από μια κοινή ‘ομπρέλα’ με κοινό σύνταγμα προς χάρη των ανθρώπινων δικαιωμάτων. 

cec
H Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Εκκλησίων  CEC (Conference of European Churches)είναι μια οικουμενική κοινωνία των εκκλησιών της Ευρώπης. Ένας νομικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε αμέσως μετά το πέρας του δεύτερου παγκόσμιου πόλεμου με έδρα την Γενεύη και λειτουργεί βάσει του άρθρου 60 του Ελβετικού  αστικού κώδικα. Μέλη του οργανισμού όλες οι ‘αυτοκέφαλες’ εκκλησίες της Ευρώπης που μαζί με τις εκκλησίες όλου του κόσμου ενώνονται παραπέρα μέσω του WCC (World Council of Churches – Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών) .
Φυσικά  και ο Θεός μας είναι αλάνθαστος και αληθινός γνώστης όλων , γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις πράξεις των εκπροσώπων-παραληπτών των μηνυμάτων του. Οι  ηγέτες των Χριστιανικών δογμάτων λοιπόν, συμπεριλαμβανόμενης φυσικά και της ‘αυτοκέφαλης’ εκκλησίας  της Ελλάδος, γνωρίζοντας από παλιά για το αναδυόμενο πρόβλημα της μετανάστευσης, έχουν ήδη από το 1964 δημιουργήσει έναν ακόμα οργανισμό, τονCCEM (The Churches’ Commission for Migrants in Europe- Επιτροπή των εκκλησιών για τους μετανάστες στην Ευρώπη) και έχουν ήδη υπογράψει συνθήκη μέσω της οποίας υποχρεούνται να καλωσορίζουν κάθε ξεριζωμένο ξένο .  Στη συνθήκη αυτή όλα τα μέλη του CEC και τουWCC δεσμεύονται να εργαστούν εντατικά στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την μετανάστευση, τους πρόσφυγες, το άσυλο, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία . Μπορεί κανείς να πει ότι ίσως τελικά και ο George Soros  είναι ένας απεσταλμένος του Θεού αφού εργάζεται ακριβώς για τα ίδια και η περιουσία του είναι σίγουρα μικρότερη από αυτή των εκκλησιών.
Ερευνώντας λίγο περισσότερο το μέγεθος της ανθρωπιστικής δράσης αυτών των οργανισμών της εκκλησίας, εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως για το πολύ παλαιό πρόβλημα της σφαγής και της εξόντωσης των αυτοχθόνων λαών (που προϋπάρχει της ίδρυσης των εκκλησιών), οι λειτουργοί του Θεού δεν προέβησαν στην ίδρυση κάποιου οργανισμού προστασίας δικαιωμάτων. Ανακαλύψαμε μόνο κάποιες αναφορές σε δελτία τύπου και ημερίδες μικρού βεληνεκούς  που από ότι φαίνεται υλοποιούνται μέσω μεμονωμένων πρωτοβουλιών από μέλη των οργανισμών τους .
Να συμπεράνουμε ότι ο ανθρωπισμός ενεργοποιείται μόνο όταν εγκαταλείπεις την γη των προγόνων σου; Να σκεφτούμε ότι ο “φιλ-ανθρωπισμός” στην περίπτωση που κανένας φονιάς δεν εισβάλλει στη γη αυτοχθόνων δεν θα είχε λόγο ύπαρξης; Να αντιληφθούμε ότι δεν μας αρέσει να καταγγέλλουμε εγκλήματα και προτιμούμε να γινόμαστε αρωγοί αυτών με συνοδευτική δράση πολλαπλών τύπων;

rel.leaders
Τέλος, ποιά θα ήταν η πορεία και η εξέλιξη αυτών των οργανισμών σήμερα στην περίπτωση που έδειχναν για τους αυτόχθονες λαούς το ίδιο ενδιαφέρον που δείχνουν  για τους μετανάστες.
Θα μπορούσαν άραγε να μιλάνε με την ίδια δυναμική για ανθρώπινα δικαιώματα;; Θα μπορούσαν να ενώνονται και με τα υπόλοιπα δόγματα του πλανήτη, σχεδιάζοντας από κοινού το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου στο όνομα της  προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων; Θα συνέχιζε ο κόσμος να είναι δυστυχής αν κανένας εγκληματίας δεν έκλεβε την γη των ανθρώπων με βία; Θα είχαν λόγο ύπαρξης οι ανθρωπιστικές μας πράξεις αν εστιάζαμε όλη μας την δύναμη στην αποτροπή των εγκλημάτων;;
Σκεφτείτε λογικά γιατί χανόμαστε και κυρίως γιατί ΕΝ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ!
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Παραπομπές:
http://www.ceceurope.org/fileadmin/filer/cec/2013_Assembly-Documents/2013_Assembly_Documents/CEC_Constitution_as_adopted_7_July_2013_by_General_Assembly_-_proofread__version_-_finalised.pdf
http://www.ceceurope.org/index.php?id=871
http://www.euintheus.org/press-media/remarks-by-president-barroso-at-the-10th-high-level-meeting-of-religious-leaders/
http://www.ccme.be/who-we-are/
http://www.ccme.be/fileadmin/filer/ccme/01_WHO_WE_ARE/60_Future/2007-11_Memorandum_of__Understanding_CEC-CCME.pdf
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/2015/03/blog-post_37.html
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/2015/03/blog-post_44.html
https://www.oikoumene.org/en/resources/documents/wcc-programmes/unity-mission-evangelism-and-spirituality/just-and-inclusive-communities/indigenous-people
http://www.euintheus.org/press-media/remarks-by-president-barroso-at-the-10th-high-level-meeting-of-religious-leaders/
……………………………..
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/2015/05/blog-post_4.html

http://alfeiospotamos.gr/?p=15001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters