Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Γιατί θα απαγορευτούν τα μετρητά; Για να τα μαζεύουν με αρνητικό επιτόκιο

Τι είναι το Αρνητικό επιτόκιο; Ίσως δεν έχετε ξανακούσει τι είναι το αρνητικό επιτόκιο γιατί δεν σας έμεινε δεκάρα και τι να το κάνετε εφόσον δεν έχετε… Αρνητικό επιτόκιο θα ζητήσουν σύντομα οι τράπεζες από τους καταθέτες για τις οικονομίες τους στις τράπεζες…
Οι τοκογλύφοι της ΕΕ μαζί με τους προδότες πολιτικούς που για δεκαετίες τους ψήφιζαν οι ανεγκέφαλοι πατριώτες μας… ετοίμαζαν τον αφανισμό των Ελλήνων για να προστατέψουν τα συμφέροντα των Πασοκων και των Νεοδημοκρατών…τετοια ηλιθιότητα με τόσα κομματόσκυλα δεν έχει ξαναγνωρίσει η ιστορία της χώρας!
Τώρα φτάνουμε στην επόμενη φάση της μεγαλύτερης οικονομικής απάτης…η ελίτ θα εξαναγκάσει τη μαζα να πληρώνει τους τραπεζίτες για να προστατεύουν τις οικονομίες αυτών που ακόμα τους έχουν μείνει μερικές δεκάρες και θέλουν να τις φυλάξουν… στο εξωτερικό!! Αλλά διαβαστε τι θα πάθουν αυτοί που ποτέ δεν πλήρωσαν εφορία και τα έκρυψαν στην Νεοταξικη Ελβετία…
Σύντομα θα δείτε ή θα ακούσετε για τα αρνητικά επιτόκια που μπορεί να φτάσουν και στο 5% προκειμένου να πατάξουν την οικονομική κρίση!!! Αυτό το επιχείρημα θα αρχίσουν να επαναλαμβάνουν στα μέσα νοητικού προγραμματισμού..
Μόλις θα ακούσετε γι αυτό το νέο τρυκ, όλοι οι Ευρωπαίοι θα τρέχουν να πάρουν τα χρήματά τους από την τράπεζα, οι τράπεζες τότε θα εμποδίσουν τους καταθέτες καλώντας την αστυνομία διότι θα πρόκειται για ευρωπαϊκή νομοθεσία… και έτσι η κυβέρνηση θα επικαλείται αυτόν το νέο νομο!!!
Ο πιο αποτελεσματικός -και μοναδικός- πραγματικά τρόπος για να το καταφέρουν είναι η πλήρης απαγόρευση του ρευστού!!!
Όλα αυτά τα μέτρα θα παρθούν με την δικαιολογία οτι η νέα σοβαρή οικονομική κρίση στην ΕΕ… που ξεκίνησε από τους διεφθαρμένους Έλληνες….μπορεί να αντιμετωπιστεί αν τα μετρητά απαγορευτούν… και στην συνέχεια θα τα μαζεύουν με το αρνητικό επιτόκιο από αυτούς που ακόμα κάτι έχουν… Στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα τους λένε ότι πάλι φταίνε αυτοί οι απατεώνες οι Έλληνες… και γι αυτό πρέπει όλοι τους να δεχθούν το νέο μέτρο.
Συγνώμη για μια ακόμη άσχημη είδηση…συντομα θα σας έχω και τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτά που γράφω.


ΚΟΡΑΞ
http://www.katohika.gr/2015/05/giati-tha-apagoreutoun-ta-metrita.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters