Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΙΑΣΜΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;; ΤΩΡΑ ΤΟ 2015 ΕΙΣΑΙ ΜΙΑΣΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ…

Artemis Sorras ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΤΗΝΗ ΖΩΑΑΑΑ
ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΙΑΣΜΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;;
ΤΩΡΑ ΤΟ 2015 ΕΙΣΑΙ ΜΙΑΣΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ… ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ
ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ [ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ] ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΟΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΧΤΙΖΕΤΕ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑ@@@ΚΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
ΛΑΓΚΑΡΝΤ 1
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΑΡΚΙΚΟ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ [ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΖΩΟΟΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΣ ΕΔΕΣΕΣ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΣ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ;;;; ]
ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ΑΝΟΗΤΗ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ;;;ΛΑΓΚΑΡΝΤ
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;;
ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ NEW YORK ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ }
ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ !!
ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ !!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. !!!
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΩ !!
ΠΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
……………………………………………..
Η Κ.Λαγκάρντ διέταξε έρευνα για το πώς το Μνημόνιο διέλυσε την Ελλάδα και να αποδοθούν ευθύνες
Το εθνοκτόνο Μνημόνιο που υπέγραψε ο Γ.Παπανδρέου το 2010 και «αλυσόδεσε» την Ελλάδα για μισό αιώνα θα γίνει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από το ίδιο το ΔΝΤ,προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, εφόσον τα αποτελέσματά του προκάλεσαν μόνο δυστυχία και κατέστρεψαν ολοκληρωτικά κάθε ελπίδα στη χώρα για ανάκαμψη.
 
Επί του πρακτέου η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κ.Λαγκάρντ, ζητεί την «κεφαλή» του Πολ Τόμσεν «επί πίνακι», διότι η αποτυχία του προγράμματος στην Ελλάδα προκάλεσε μια ευρωπαϊκή κρίση που μπορεί να καταλήξει στο τέλος σε παγκόσμια.
 
Πέντε χρόνια μετά την υπογραφή του πρώτου ελληνικού μνημονίου η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας από ανεξάρτητη επιτροπή και μακριά από τα φώτα της δημοσίότητας, προκειμένου να εξακριβωθεί ο ρόλος του Ταμείου στην κρίση της Ευρωζώνης και γιατί αυτή δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα στην Ελλάδα σε αντίθεση με την Ιρλανδία.
 
Με άλλα λόγια, μετά από μια σειρά παραδοχών από υψηλόβαθμα στελέχη για λανθασμένες εκτιμήσεις, το ΔΝΤ επιδιώκει επισήμως πλέον να κάνει σαφές το πώς επηρέασαν οι αποφάσεις και η πολιτική του τα προγράμματα διάσωσης.
 
Όπως αποκαλύπτει η «Real News», ο επικεφαλής της ανεξάρτητης επιτροπής, Σίντζι Τακάτζι, έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία των συνεντεύξεων με πολιτικούς, οικονομολόγους, καθηγητές, τραπεζίτες κ.α. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συνεντεύξεις με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο καθώς και με την οικονομολόγο Μιράντα Ξαφά, ενώ πρόκειται να κληθούν οι πρώην υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 
 
Η έρευνα, που αναμένεται να διαρκέσει έως το τέλος του 2015, έχει προκαλέσει την αντίδραση του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ που προβάλλει το επιχείρημα ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για να γίνει αντικείμενο έρευνας.
 
Εδώ, βέβαια, πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του το παρασκήνιο. Ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος, ο γνωστός σε όλους μας »τροϊκανός» πρώην εκπρόσωπος του ταμείου στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν, βρίσκεται στο στόχαστρο, ως “αρχιτέκτονας” του ελληνικού προγράμματος, καθώς ο ρόλος και οι αποφάσεις του επηρέασαν δραματικά την τύχη του πρώτου ελληνικού μνημονίου.
 
Το ΔΝΤ είναι δύσκολο να αποδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι δικό του, αλλά δεν μπορεί και να αγνοήσει την πραγματικότητα όπως εξελίχθηκε. Έτσι, αναζητά ένα «εξιλαστήριο θύμα” και το βρίσκει στο πρόσωπο του «μισητού» για τους Έλληνες και αλαζονικού, Πολ Τόμσεν.
 ……………………………………………………….
ΔΝΤ: Λιτότητα ή κούρεμα Η εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις ξεπαγώνει σενάρια
http://www.sofokleousin.gr/archives/228318.html
Με τις διαπραγματεύσεις στο Brussels Group κολλημένες λόγω διαφορών στα εργασιακά και το ασφαλιστικό και την ελληνική οικονομία να επιστρέφει σε πρωτογενές έλλειμμα αντί πλεονάσματος το ΔΝΤ επαναφέρει στο τραπέζι την πρόταση για κούρεμα του ελληνικού χρέους ώστε αυτό να γίνει βιώσιμο και να επανέλθει σε τροχιά υλοποίησης και το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας. Σε διαφορετική περίπτωση –σύμφωνα με το ΔΝΤ- επανέρχεται θέμα λήψης πρόσθετων μέτρων λιτότητας.
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ
Στην πραγματικότητα η νέα θέση του ΔΝΤ, έτσι όπως αυτή εκφράζεται από διαρροές στα media, επαναφέρει το δίλλημα «κούρεμα ή λιτότητα», ενώ καταδεικνύει μια γνωστή αλλά συγκαλυμμένη διαφορά του ΔΝΤ με τους Ευρωπαίους στην προσέγγιση του ζητήματος της βιωσιμότητας του χρέους.
Σε δεύτερη ανάγνωση η τοποθέτηση του ΔΝΤ στέλνει σαφές μήνυα στους Ευρωπαίους και στην Ελλάδα ότι για να συναινέσει το Ταμείο στα σχέδια υπέρβασης της πέμπτης αξιολόγησης παρακάμπτοντας τη διατύπωση «full comprehensive review» απαιτείται διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους, ήτοι εγγύηση της χρηματοδότησης του ελληνικού προγράμματος από την Κομισιόν, όπως ακριβώς είχε συμβεί το 2012.
Τεχνικά το σενάριο του ΔΝΤ υποστηρίζεται από τα δεδομένα που έχει παράσχει η ελληνική κυβέρνηση στα τεχνικά κλιμάκια και από τα οποία προκύπτει ότι η ελληνική οικονομία είναι σε τροχιά να παράξει πρωτογενές έλλειμμα 1,5% έναντι στόχου για πλεόνασμα 3% και αναθεωρημένου στόχου για 1,5%.
Όπως αναφέρει και ο Peter Spiegel στους Financial Times το ΔΝΤ βλέπει πλέον το gap μεταξύ του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων καθώς και της ελληνικής κυβέρνησης να διευρύνεται, ενώ η εκτέλεση του προγράμματος καθίσταται ανεδαφική.
Στην Ευρώπη πάντως ευελπιστούν ότι μια θετική διατύπωση από το Brussels Group σε συνδυασμό με τις παρασκηνιακές πολιτικές διεργασίες θα μπορούσε να πιέσει την ΕΚΤ στην κατεύθυνση της ενεργοποίησης εργαλείων για την αύξηση της ρευστότητας στην ελληνική οικονομία μέσω των τραπεζών και της επιστροφής των κερδών από τα ομόλογα.
……………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=15014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters