Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μια γενοκτονία: προβολή στην Γερμανία 24.04.15. Σε εμάς εδώ και τώρα.



Στις 24.04.15 και ώρα 01:20 το κρατικό κανάλι της Γερμανίας ARD, με αφορμή την 100η επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων, και παρά τους φόβους για τις αντιδράσεις της Τουρκίας, θα προβάλει την ταινία
Aghet – ein Völkermord /Aghet μία γενοκτονία

Η ταινία «Aghet» έχει λάβει το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ από τη γερμανική τηλεόραση το 2010. Προβλήθηκε και το 2011 ξανά, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Γερμανία, σε πολλά τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Γερμανία όπου ζουν εκατομμύρια Τούρκοι δεν προβάλλεται κανένα τούρκικο σήριαλ….

Δείτε το την ταινία/ντοκυμαντέρ/Ενεργοποίηση υποτίτλων πατώντας το κουμπί CC:












Πηγή+Φωτογραφίες…
http://alfeiospotamos.gr/?p=14140

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters