Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Άρχισαν τα όργανα – Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει εξεταστική!!! για τα μνημόνια ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΎΝ ΌΛΟΙ!

Άρχισαν τα όργανα – Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει εξεταστική!!! για τα μνημόνια ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΎΝ ΌΛΟΙ!
Αυτή την ώρα συνεδριάζει εκτάκτως το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπό τον Αλέξη Τσίπρα
Συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση αναμένεται να κατατεθεί πρόταση για διεξαγωγή εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της χώρας στο καθεστώς μνημονίου, ενώ για το θέμα αναμένεται να ακολουθήσουν δηλώσεις του γραμματέα της ΚΟ Χρήστου Μαντά.
Η συνεδρίαση, στην οποία συμμετέχουν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, ο διευθυντής της ΚΟ Χρήστος Αθανασίου και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, Θανάσης Πετράκος και Όλγα Γεροβασίλη, έρχεται έπειτα από τις πληροφορίες ότι η ελληνική αποστολή στις Βρυξέλλες επιστρέφει στην Αθήνα χωρίς συμφωνία, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με το Brussels Group.
Πάντως, κυβερνητικές πηγές επιμένουν να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία και να μιλούν για αμοιβαία πρόθεση συμφωνίας. Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι συνεδριάσεις στο Brussels Group έγιναν σε πολύ καλό κλίμα με αμοιβαία βούληση για την επίτευξη συμφωνίας.
Συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζουν πως οι Έλληνες εκπρόσωποι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εκτενώς τη λίστα μεταρρυθμίσεων που ετοίμασε η Ελληνική κυβέρνηση καθώς και τη λεπτομερή τεκμηρίωσή τους και έδωσαν επίσης στους εκπροσώπους των θεσμών απαντήσεις σε διευκρινιστικές ερωτήσεις επί των Ελληνικών προτάσεων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην εντατικοποίηση της διαδικασίας άντλησης στοιχείων (fact finding) που εκτυλίσσεται στην Αθήνα και για αυτό, αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group. Μάλιστα, υπογραμμίζουν τη βούληση της ελληνικής κυβέρνησης να καταλήξει γρήγορα σε συμφωνία με τους θεσμούς, «στη βάση ενός πλαισίου που δεν θα εμπεριέχει υφεσιακά μέτρα, αλλά θα διασφαλίζει την επανεκκίνηση της οικονομίας».
Η κυβέρνηση συνεχίζει την κοροϊδία με τις εξεταστικές επιτροπές...να έχουν θέμα οι σελίδες τους αλλα και να νομίζουν τα κορόιδα οτι κατι κάνουν!
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η εξεταστική επιτροπή θα γίνει «Για να διερευνηθούν οι συνθήκες αλλά και οι πολιτικές ευθύνες [*δηλαδή, μόνον "πολιτικές ευθύνες" υπάρχουν; Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες ή προδοσία με τη Στατιστική Υπηρεσία και την νόθευση στοιχείων, το ξεπούλημα των CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το "κλείσιμο" της υπόθεσης siemens-μίζες, την "πρόσκληση" στο ΔΝΤ... κ.λπ.;
Δεν υπάρχει λόγος η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων να κοροϊδέψουν τους Έλληνες με μια εξεταστική επιτροπή, όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Ξέρουμε πως οι εξεταστικές επιτροπές γίνονται, για να αθωωθούν όλοι.
Μικρο δείγμα!! Ελεύθερος χωρίς πρόστιμο ο Παπακωνσταντίνου. Η άνεργη που πούλαγε κουλούρια, έφαγε 5,000 Ευρώ πρόστιμο.Το λέμε άλλη μια φορά! δημοκρατία και δικαιοσύνη υπάρχει μόνο για Έλληνας και την χρυσή αυγή! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/03/eksetastikes-theatro.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters