Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Επιθυμία των Ροκφέλερ είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης .

1 
«Η επιθυμία των Ροκφέλερ και των συμμάχων τους είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που συνδυάζει τον υπερκαπιταλισμό με τον Κομμουνισμό κάτω από την ίδια στέγη, όλα υπό… τον έλεγχό τους …. εννοώ συνωμοσία; Ναι το εννοώ. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο, διεθνές σε χαρακτήρα, γενιές παλιό σε σχεδιασμό, και απίστευτα κακό στις προθέσεις».
Το μέλος του Κογκρέσσου Larry P. McDonald, 1976, σκοτώθηκε στο 747 των κορεατικών  αερογραμμών που καταρρίφθηκε από τους Σοβιετικούς.
«The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control…. Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.»
Congressman Larry P. McDonald, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
thesecretrealtruth.blogspot.com

http://www.xorisorianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters