Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

Varoufakis soros
26.4.12 Ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο George Soros και η Παραπολιτική
Στις 24 Απριλίου η Παραπολιτική δημοσίευσε μια πολύ συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση του κ.Γιάννη Βαρουφάκη στις ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο post ανέφερε κατά λέξη ότι «ο κ.Βαρουφάκης θα απασχοληθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο στο Seattle σε αντικείμενο που αφορά τις επενδυτικές δραστηριότητες του ιδρύματος George Soros
Φαίνεται ότι ο δημοφιλής οικονομολόγος αξιολόγησε ως σημαντική για την εικόνα του τη συγκεκριμένη δημοσίευση και σήμερα επιχείρησε να απαντήσει μέσα…
…από τη στήλη του στο Protagon.gr. Όχι απρόσμενα, επέλεξε τον εύκολο δρόμο της μερικής διαστρέβλωσης της ανάρτησης μας επιχειρώντας να γοητεύσει ξανά το εύκολο κοινό που συχνά γοητεύει.
Ξεκίνησε γράφοντας:
Τα μάθατε τα νέα; Συνεργάτης του protagon δουλεύει για τον Soros στο Seattle των ΗΠΑ. Άρα, οι ιστοσελίδες που διαβάζετε έχουν «διαβρωθεί». Χρησιμοποιούνται για να παίζονται παιχνίδια εναντίον της πατρίδας. Κι εσείς; Εφόσον διαβάζετε ακόμα, συμμετέχετε σε αυτή την αντεθνική πλεκτάνη. Ντροπή σας!
Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω ξανά τον κ.Βαρουφάκη αλλά ουδείς τον προσφώνησε με μόνη την ιδιότητα του «συνεργάτης Protagon» ενώ η ανάρτηση μας κατέληγε έτσι:
Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι είναι «κακό» να δουλεύει κανείς για τον George Soros, θεωρώ όμως αναγκαίο να μην το αποκρύπτει όταν αρθρογραφεί δημόσια για την ελληνική οικονομία.
Τα περί «αντεθνικής πελάνης» τα επινόησε ο ίδιος ο δημοφιλής οικονομολόγος, προφανώς γιατί έκρινε αναγκαία για την επιχειρηματολογία του μια mini «θυματοποιήση» του. Συνέχισε χαρακτηρίζοντας «φαιδρά» τα όσα γράφονται και στη συνέχεια αφιερώθηκε στη σύνθεση μιας αγιογραφίας του George Soros.
Υποστηρίζει ότι γνώρισε τον γνωστό επενδυτή 10 μέρες πριν σε ένα συνέδριο αν και στην αμέσως επόμενη γραμμή τονίζει πως είχε αρχίζει ένα διάλογο μαζί του για το μέλλον του Ευρώ από την περασμένη χρονιά. Στη συνέχεια ο κ.Βαρουφάκης αναφέρει:
Όσο για τα περί εργασίας μου στο ίδρυμά του στο… Seattle (το οποίο απλώς δεν υπάρχει, καθώς το ίδρυμά του δεν έχει γραφεία στην πόλη από την οποία σας γράφω τώρα), όταν θα σας πω (σε επόμενο άρθρο) τι κάνω εδώ που είμαι νομίζω ότι θα βάλετε τα γέλια (με όσους γράφουν τις ανοησίες αυτές).
Ως έξυπνος άνθρωπος, υποθέτει ότι καταλαβαίνει και ο ίδιος ο κ.Βαρουφάκης ότι με αυτήν του την αποστροφή δεν διαψεύδει απολύτως τίποτα. Η ανάρτηση της Παραπολιτικής δεν ισχυρίστηκε ότι εργάζεται σε έναν ουρανοξύστη που γράφει απέξω με μεγάλα γράμματα «George Soros Foundation» αλλά ότι ασχολείται με αντικείμενο που αφορά τις επενδυτικές δραστηριότητες του συγκεκριμένου ομίλου, κάτι που δεν προϋποθέτει την ύπαρξη γραφείων του ιδρύματος στο Seattle. Δεν διαβάζω κάτι που να διαψεύδει τη συγκεκριμένη πληροφορία, διαβάζω μονάχα μια αόριστη υπόσχεση μιας νέας ενημέρωσης σχετικά με το νέο του επάγγελμα.
Αξίζει πάντως να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του εδώ καθώς είναι γεμάτο ιστορικές ατάκες όπως:
Δεν ξέρω, και δεν θέλω να ξέρω, τι κάνει ο Soros, και ο κάθε Soros, στις αγορές χρήματος που αντιπαθώ. Αυτό που μπορώ να σας πω, και νομίζω ότι έχει σημασία, είναι ότι από τότε που ξέσπασε η Κρίση, το 2008, ο Soros καταθέτει συνεχώς προτάσεις επίλυσής της οι οποίες, αν γίνουν αποδεκτές, θα βοηθήσουν την χώρα μας (και βέβαια όλη την Ευρώπη). Και παράλληλα θα εξαφανίσουν τα αμύθητα κέρδη που θα έβγαζε ο ίδιος αν κράταγε το στόμα του κλειστό και απλά «έπαιζε» στις αγορές.
Με λίγα λόγια, ο κ.Βαρουφάκης μας λέει ότι θα μας πει τι κάνει στις ΗΠΑ μια άλλη φορά αλλά μέχρι τότε θα ήταν καλό να έχουμε κατά νου ότι ο George Soros είναι ένας συμπαθής κυριούλης που θέλει το καλό της Ελλάδας και για χάρη μας αρνείται να πλουτίσει άλλο.
Αν είχα έστω και μια αμφιβολία για την ποιότητα της πληροφορίας που δημοσίευσα, πια δεν έχω καμία… http://www.parapolitiki.com/2012/04/george-soros_26.html
………………………………………………………………….
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2012… ΑΡΑ, Ο ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ GEORGE SWARTZ (SOROS), ΟΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ» (…ο Soros καταθέτει συνεχώς προτάσεις επίλυσής της οι οποίες, αν γίνουν αποδεκτές, θα βοηθήσουν την χώρα μας (και βέβαια όλη την Ευρώπη). Και παράλληλα θα εξαφανίσουν τα αμύθητα κέρδη που θα έβγαζε ο ίδιος αν κράταγε το στόμα του κλειστό και απλά «έπαιζε» στις αγορές.)
………………………………………………………………….


ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ(υπ. βουλευτής) ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «… Έπρεπε ο Παπανδρέου.., αν δεν μπαίναμε και στο μνημόνιο Νίκο, τώρα που έχουνε πέσει μέσα 600δις…» !!!
…………………………………………………………………
27 Ιανουαρίου 2015 Ο κος ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
Του Πέτρου Αργυρίου
Δεν έχω καμιά πρόθεση να «κοντύνω» ή να μειώσω τον Κ. Βαρουφάκη. Είναι οι πράξεις και οι λόγοι ενός ανθρώπου που τον υψώνουν ή τον κονταίνουν….
Δεν έχω καμία διάθεση να δαιμονοποιήσω τον Κο Σόρος. Οι συνέπειες των πράξεων του έχουν χαραχτεί –με οξύ και αίμα- στις μνήμες των λαών θυμάτων του- ανάμεσα τους πλέον μάλλον και ο δικός μας. Αυτό που θέλω να καυτηριάσω είναι η αφέλεια που προβάλει ο κος Βαρουφάκης.
Είναι η αφέλεια του είδους που αποδόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την τεράστια πολιτική ευθύνη που φέρει. Είναι η αφέλεια που οδήγησε στην έκπληξη που ένοιωσε ο κουμπάρος του Νίκου Παπανδρέου Γιάννης Βαρουφάκης στη μετάλλαξη του Γιώργου που ήξερε. Και ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον την αφέλεια του εξωγήινου, δεν ανέχεται την αφέλεια των κολλεγιοπαίδων και πολύ περισσότερο δε δέχεται την αφέλεια των ακαδημαϊκών και των πολιτικών. Συνέχεια εδώ…
…………………………………………………………………….
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2006 (ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ 13|12|2012 )…
«Είμουν σύμβουλός του ως το 2006 αλλά διαφώνησα και έφυγα» είπε ο κ. Βαρουφάκης στον ΣΚΑΙ. «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δόλο, ήταν όμως άτυχος γιατί εξελέγη Πρωθυπουργός πάνω στην κρίση. Είμαι από αυτούς που επικρίνουν την Πρωθυπουργία του αλλά δεν μου αρέσει και η ανθρωποφαγία που επιχειρείται» είπε.
Θλιβερή διαδικασία χαρακτήρισε ο κ. Βαρουφάκης τη διαδικασία επαναγοράς χρέους από την Ελλάδα και δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους με αυτή τη φόρμουλα.
«Η Ελλάδα δεν κερδίζει τίποτα από την επαναγορά χρέους. Είναι μια φόρμουλα που εφηύρε η Γερμανία ώστε να πειστεί η Κριστίν Λαγκάρντ να μείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα» δήλωσε.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι «η απειλή για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι αξιόπιστη γιατί το ευρώ είναι σαν ένας χάρτινος πύργος, αν αφαιρέσεις ένα κομματάκι καταρρέει όλος ο πύργος». «Η Ευρώπη βρίσκεται σε στάδιο αποσύνθεσης» κατέληξε. ΠΗΓΗ
Ε…, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ «ΠΟΡΟΣ»…. ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΗΤΑΝ;…
ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟ Project on Ethnic Relations, Ο SOROS ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΟΡΟΣ»
Lazard: Η Τράπεζα των Σοφών της Σιών Σύμβουλοι του ΓΑΠ
H LAZARD που «έτρεξε» το PSI επί Παπανδρέου και Παπαδήμα, αναλαμβάνει σύμβουλος του Γ. Βαρουφ άκη
ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΛΑΖΑΡΝΤ…
 ……………………………………………………………………
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ… ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ «ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ». ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ – ΕΝΑ! 
Άρθρο από ΗΠΑ: «Γερμανία θυμήσου το 1953 όταν και η Ελλάδα σου έσβησε τα χρέη»! ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ MARSHALL ;;;
 

«Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μια ευκαιρία» λέει ο τέως βασιλιάς

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΟΝ George Soros ;;; ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΟΣ ( ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ) ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΦΑΓΑΝ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ… «ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ» ΜΕ ΤΟΝ… «ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΣΥΡΙΖΑ»
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΩΝ COMMITTEE OF 300 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ… «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»
Constantine II, King of Greece / Sofνa, Queen of Spain (αδελφή του παραπάνω βαμπίρ)  / Juan Carlos, King of Spain / Elizabeth II, Queen of the United Kingdom 
Andreotti, Giulio / Gorbachev, Mikhail / Bush, George HW / Blair, Tony 
Barroso, Josι Manuel / Draghi, Mario 
Abramovich, Roman / Gates, Bill 
Rothschild, Jacobde Rothschild, Benjamin / de Rothschild, David Renι / de Rothschild, Evelyn / de Rothschild, Leopold 
Clinton, Bill / Kerry, John / Kissinger, HenryKrugman, Paul 
Ratzinger, Joseph Alois (Pope Benedict XVI)
Rockefeller, David Jr.Rockefeller, David Sr. / Rockefeller, Nicholas
Strauss-Kahn, Dominique
Van Rompuy, Herman 
Soros, George
The Story Of The Committee Of 300
……………………………………………………………………
«Τριακόσιοι άνδρες, οι οποίοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, να κατευθύνουν την οικονομική μοίρα της Ευρώπης και να επιλέξουν τους διαδόχους τους μεταξύ τους.» – Walter Rathenau,(εβραίος) 1909, ιδρυτής του γερμανικού κολοσσού General Electric Corporation
Η Επιτροπή των 300 είναι ένα προϊόν του Συμβουλίου της 300. Η Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών είχε ναυλωθεί από τη βρετανική βασιλική οικογένεια το 1600. Έκανε τεράστιες περιουσίες στο εμπόριο οπίου ναρκωτικών με την Κίνα και έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία στη γη στα χρόνια της. Σήμερα, μέσα από πολλές ισχυρές συμμαχίες, η Επιτροπή των 300 κυβερνά τον κόσμο και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την εγκληματική ατζέντα για τη δημιουργία μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων», στο πλαίσιο μιας «ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης». Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιήσουν το «αυτοί» ή «τον εχθρό», εκτός ως στενογραφία. Ξέρουμε ποιος είναι»αυτοί», ο εχθρός. 
Η Επιτροπή των 300 με «αριστοκρατία», της ιδιοκτησίας του τραπεζικού συστήματος Federal Reserve των ΗΠΑ, ασφαλιστικές εταιρείες, μεγάλες εταιρείες, ιδρύματα, δίκτυα επικοινωνιών, προεδρεύεται από μια ιεραρχία των συνωμοτών, αυτό είναι ο εχθρός.
Υπάρχουν μυστικές κοινωνίες με απάτη. Όλα είναι μια ιεραρχία με έναν εσωτερικό κύκλο στο πάνω μέρος, που εξαπατά αυτές παρακάτω με ψέματα, όπως ισχυρίζεται μια ευγενή ατζέντα. Έτσι, τους ξεγελά να ακολουθήσουν ένα πλέγμα σε διαμερίσματα συνενοχής. Ο εσωτερικός κύκλος της Επιτροπής των 300 είναι το Τάγμα του Garter, με επικεφαλής τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ Windsor. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το Windsor άλλαξε το όνομά τους από το Γερμανικό Σαξ-Κόμπουργκ-Γκότα κατά τη διάρκεια του Α” Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω του αντι-γερμανικού συναισθήματος.
Ο εχθρός είναι σαφώς αναγνωρίσιμος ως η επιτροπή 300 και οι οργανώσεις-βιτρίνα της, όπως το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Chatham House), η Λέσχη της Ρώμης, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, η Μαύρη Αρχοντιά, το Tavistock Institute, CFR και όλες οι θυγατρικές της οργανώσεις, οι ομάδες προβληματισμού και ερευνητικά ιδρύματα που ελέγχονται από το Στάνφορντ και το Tavistock Institute των ανθρωπίνων σχέσεων και τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, το στρατιωτικό κατεστημένοhttp://www.pseudoreality.org/committeeof300.html
…………………………………………………………………
Η ΣΤΟΑ(CLUB) ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Αφοι ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ…
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΕΧΘΡΟΙ ;;;
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ 5-7/9/2014
ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ…
Η καταγωγή του νέου υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη είναι από το Κάιρο και ο πατέρας του είναι ένας ξεχωριστός επιστήμονας, που έχει συνδέσει το όνομά του με τη ελληνική μεταλλουργία.
Ο Γιώργος Βαρουφάκης γεννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου το 1925. Με άλλα λόγια, σήμερα είναι 89 ετών. Η αγάπη του για τη μεταλλουργική έρευνα στον χώρο της αρχαιολογίας είναι εκείνη που τον διατηρεί αιώνια νέο, λέει. Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος της Χαλυβουργικής και επίτιμος πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), ασχολείται από το 1959 με την αρχαία τεχνολογία και ιδιαίτερα με τα μέταλλα και τον ρόλο που έπαιξαν στον ρυθμό ανέλιξης του πολιτισμού μας.http://www.iefimerida.gr/news/189400/aytos-einai-o-pateras-toy-varoyfaki-89-eton-proedros-tis-halyvoyrgikis-kathigitis
ΑΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!! ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ… ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ… «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ !!! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΠΑΓΩΝΙ», ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ Committee of 300 !!! 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ…


 
………………………………………………………………….
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ !!!!!
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ… Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ… 
ΟΤΑΝ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ(ΤΣΙΠΡΑΣ) ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΟΙ ROTHSCHILD’S ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ., ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
………………………………………………………………….
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της Ελλάδας… ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ, ΕΣΥ Τ” ΑΚΟΥΣ;
…………………………………………………………………
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…
unnamed

…………………………………………………………………………………………………
ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;;;… ΠΑΜΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! 
10175071_10204436463290557_1435536545926188782_n7086_620925344687285_809303884505794970_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
…………………………………………………
……………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=12416

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters