Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αὐτοΐασις – αὐτοεπισκευή!

Το σώμα μας διαθέτει μηχανισμούς αυτοίασης, πολύ αποτελεσματικούς,αγνώστους ακόμα, στην Ιατρική.Εάν του δοθούν τα απαραίτητα στοιχεία, τότε γίνονται θαύματα.


Εσείς στο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο σας ρίχνετε πετρέλαιο; Και όμως αυτό κάνουμε στο σώμα μας!!
Αλλάξτε το, μέσω της Διατροφής,ενεργοποιείστε τους εσωτερικούς μηχανισμούς, με φυσικές τροφές, και νιώστε απλά, νιώστε τις αλλαγές, στο περπάτημα, στην αναπνοή, στην αλλαγή του τρόπου σκέψης, στην χαρά του ότι ζεις ΣΗΜΕΡΑ – ΤΩΡΑ.

Βήμα δεύτερο, γελάστε, δείτε αστείες ταινίες, κάντε φίλους με χιούμορ, δείτε το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο, όχι μισοάδειο.

Βήμα τρίτο, περπατήστε με γυμνά πόδια, ιδιαιτέρα στην ακροθαλασσιά. Περπατώντας, με γυμνά πόδια, το βάρος του σώματος ενεργοποιεί τους 5 αδένες που είναι στα 5 δάχτυλα των ποδιών.
Στο μεγάλο δάκτυλο ευρίσκεται η επίφυση, που έχει τις απολήξεις,των οπτικών νεύρων.
Ενεργοποιείται στον εγκέφαλο η επίφυση η αλλιώς τρίτο μάτι, η θέση Ψυχής.Τα υπόλοιπα 4 δάχτυλα αντιπροσωπεύουν την υπόφυση, τον θάλαμο, τον υποθάλαμο, και την αμυγδαλή.Η αμυγδαλή, είναι μεταλλάκτης της κοσμικής ενέργειας, που φωτοσυνθέτει την ηλιακή ενέργεια στον εγκέφαλο μας.Αποτέλεσμα η αύξηση ευφυΐας, και της μνήμης. Όσο αυξάνεται η ηλιακή θερμότητα στα πόδια, τόσο αυξάνεται δραστηριότητα του εγκεφάλου και της υπόφυσης.
Με αποτέλεσμα, αύξηση ψυχικών λειτουργιών, π.χ. τηλεπάθεια..οράματα, ταξίδια, κ.α.

Βήμα τέταρτο, ξυπνήστε, μέρη του εγκεφάλου, που είναι απενεργοποιημένα.Αντί να τρώμε δευτερεύουσες πηγές ενέργειας τροφές, όπως φρούτα,όσπρια, λαχανικά, που εξαρτούν την ανάπτυξη τους από τον ήλιο, και οπωσδήποτε κάνουν καλό, μπορούμε να απορροφήσουμε πρωτογενή ενέργεια,από την κύρια πηγή, που είναι ο ήλιος.Συνειδητά λειτουργούν περίπου 7 – 10 % εγκεφαλικά κύτταρα, μέρος των υπολοίπων μπορούν να λειτουργήσουν, κοιτώντας τον ζωοποιό ήλιο,ιδιαιτέρα το χάραμα, η το ηλιοβασίλεμα, (όχι από τις 8 π.μ. έως 6 μ.μ.)γιατί τα μάτια είναι η είσοδος, για τις αναγεννητικές ιδιότητες της ηλιακής ενέργειας.

Μέθοδος SUN GAZING PROCESS
Αν καταφέρετε να τον κοιτάτε 30 – 45 λεπτά, θα εξαφανισθούν όλες οι φυσικές αδυναμίες και ασθένειες, παράλληλα θα μειωθεί και η ανάγκη για φυσική τροφή. [ Παχυσαρκία].Απόδειξη το φαινόμενο [ ΗRM. HIRA RATAN MANEK ]. Το στρές, άγχος, θυμός, ζήλεια, κακή διάθεση, νοητικές διαταραχές,ημικρανίες, θρομβώσεις, αρθρίτιδες, καρκίνος, λευχαιμία, νόσος Πάρκινσον, θα εξαφανισθούν.Σε καταστάσεις φόβου, η άλλης συναισθηματικής διαταραχής, η φωτοθεραπεία, έχει αντικαταθλιπτικές επιδράσεις.
Ιδιαίτερα σε άτομα, που έχει διαταραχθεί, ο Κιρκαδικός ρυθμός.[Ρυθμιστής εσωτερικού ρολογιού].
Η αμυγδαλή, που ευρίσκεται στον κροταφικό λοβό, σε σχήμα αμυγδάλου,συνδέεται με ψυχικές διαταραχές, και μεταδίδει συναισθήματα, που απεικονίζουν το άγχος.Η αμυγδαλή γενικά είναι δέκτης και επεξεργαστής, σημάτων του εγκέφαλου, που αφορούν κίνδυνο γενικά.Όταν είναι φόβος, δημιουργούν αντιδράσεις άγχους, με τους νευρώνες της αμυγδαλής να εκλύουν κορτικοτροπίνη, μια ορμόνη, που με την σειρά της, δημιουργεί άλλες ορμόνες, που προκαλούν ταχυπαλμία, ξηροστομία,εφίδρωση, γρήγορη αναπνοή και υπέρταση.Επίσης προβλήματα στον ύπνο, στην συγκέντρωση και τρέμουλο των άκρων, ακόμη και δημιουργία διαβήτη τύπου ΙΙ.
Μην ξεχνάτε, ότι το 80% της ενέργειας των τροφών, καταναλώνεται από τις λειτουργίες του εγκεφάλου, σε στιγμές φόρτισης και έντασης.Όταν δεν υπάρχουν νοητικές διαταραχές, τότε το σώμα και ο εγκέφαλος, επαναφορτίζονται, με μαγνητικά πεδία, που παράγονται από την ηλιακή ακτινοβολία.


Ο εγκέφαλος είναι δέκτης, με το αμφιβληστροειδή και την επίφυση να λειτουργούν, σαν φωτοκύτταρα αποδέκτες της ηλιακής ακτινοβολίας,[τύπου φωτοβολταϊκών πάνελ], που μεταφέρεται [με νευροδιαβιβαστές], στην Αμυγδαλή [αδένας του εγκεφάλου], [αν δεν είναι κολλημένος από την γλουτένη του σιταρένιου ψωμιού], οπότε γίνεται ένα είδος φωτοανάλυσης, με αποτέλεσμα την παραγωγή πρωτεϊνών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, που απουσιάζουν από το σώμα, και είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του οργανισμού.
Επί πλέον τα 7 χρώματα της ίριδας επενεργούν θεραπευτικά σε όλες τις αρρώστιες.
Αν δούμε το έργο του Ησιόδου [Έργα ημ. 155-173] το γένος των Μακάρων ζούσε με βιοενέργεια του περιβάλλοντος, όταν ψύχθηκε η γη και μεγάλωσε ο στερεός φλοιός, έγινε μόνωση, μειωθήκαν οι ακτινοβολίες,και μη έχοντας τροφή, εξαφανίσθηκαν.


Αν πάμε παλαιότερα, περίπου 13.000 χιλιάδες χρόνια π.Χ. στα Ορφικά στον ύμνο περί Μνημοσύνης, διαβάζουμε ότι ο δρόμος της Αρετής, διώχνει τα μίση, την οργή, την αγανάκτηση, την κακία, την ζήλεια.


Αυτά το μόνο που γεννούν είναι, ψυχικές και οργανικές ανωμαλίες.Καταστρέφουν την καλή διάθεση, την μνήμη, την αντικειμενική κρίση,πολώνουν την βιοενέργεια μας.Αν το δούμε ιατρικά, αποκλείουν παντελώς την παραγωγή, σεροτονίνης,στον εγκέφαλο μας (που φέρνει ευδιαθεσία), και την παραγωγή Ιντερφερόνης που καταπολεμά κάθε είδους ιό ή βακτήρια.


Το αρχαίο ρητό «Γνώθι σ΄αυτόν» οι περισσότεροι άνθρωποι, το εξετάζουν, φιλοσοφικά και σωματικά.
Η φιλοσοφία όμως των Αρχαίων Ελλήνων, μέσω του Αριστοτέλη, Πλάτωνα,Δημοκρίτου, στοχεύει κρυπτογραφικά στην αφύπνιση της ψυχικής ενέργειας, του ανώτερου εαυτού, δηλαδή του θεού Διόνυσου.
Ο μύθος λέγει ότι οι Τιτάνες έφαγαν τον θεό Διόνυσο, και ο Δίας τους εξόντωσε με κεραυνούς, από τις σάρκες τους γεννήθηκαν οι άνθρωποι.Από τους Τιτάνες έχουμε κληρονομήσει, την άγνοια, την εριστικότητα,την εγκληματικότητα, από τα κομμάτια του Θεού Διόνυσου, έχουμε την αθάνατη φύση μας, και την δυνατότητα, να γίνουμε πραγματικοί θεοί,έχουμε τον θεό μέσα μας.


Απλά υπάρχει η άσχημη επίδραση της ύλης στην καθημερινότητα και στην πνευματικότητα μας, και αυτό είναι το Προπατορικό Αμάρτημα.Για αυτό οι Έλληνες, ζούσαν με στόχο την καλλιέργεια της ψυχής και της Αρετής, [απόδειξη ο μύθος του Ηρακλέους, με την επιλογή του δρόμου της Αρετής η της Κακίας]. Έτσι έγιναν Ιδεαλιστές, έδιδαν [πολιτισμό και γνώση], δεν έπαιρναν,σε αντίθεση με όλους τους άλλους λαούς, που ήτανε υλιστές, όπως στην σημερινή εποχή.
Ανακάλυψαν νεκροσέντονα με τσέπες και δεν το γνωρίζω;
Μας το φανερώνει η επιγραφή στην πύλη των Δελφών:
« Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου, και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς».
Μας το φανερώνουν επίσης τα λόγια του Χριστού:
«Η πίστις σου σέσωκε
σε» «(μόνος σου σώθηκες) που μας δείχνει ότι η μετακίνηση ποσοτήτων
ψυχικής ενέργειας, μέσω κυττάρων, οδηγεί σε θαύματα.


Η προσευχή η η επίκληση σε κάτι ανώτερο από τον άνθρωπο,ενεργοποιεί το δυναμικό πεδίο, της ψυχικής ενέργειας, γίνεται το θαύμα, και πιστεύουν ότι τους έσωσε ο άλφα η ο βήτα.
Ο κάθε άνθρωπος, έχει τον δικό του θεό, ανάλογα με το πνευματικό του επίπεδο. Με τον ίδιο τρόπο ορισμένα προικισμένα άτομα, θεραπεύουν με άγγιγμα η με μασάζ, όχι όλους αλλά αυτούς που πιστεύουν ότι θα θεραπευθούν.


Ερευνήστε και κρίνετε χωρίς φανατισμό, αντικειμενικά, τις διάφορες θρησκείες, τις διαφορές τους, τι σκοπιμότητες κρύβουν και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, και σε ποια ψυχολογική ανάγκη τις βασίζουν.
Δείτε τα με ιστορικά ντοκουμέντα, πηγαίνετε και στην θρησκεία του Μίθρα, διασταυρώστε τα, δείτε αν αντιπροσωπεύουν φόβο, αν κρύβουν απειλές.


Θυμηθείτε ότι φόβος ίσον σκλαβιά, ίσον ψυχολογική βία, ίσον ψυχικός βιασμός.
ΑΠΟ ΙΩΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ
φωτο

http://filonoi.gr/aytoisasi-aytoepiskeyh/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/02/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters