Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ!

Κουραστικός, φιγουρατζής και μιλάει χωρίς λόγο. Άσφαιρος…


Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη

Δεν ξέρω πόση κουταμάρα και αμετροέπεια μπορεί να συσωρευθεί σε ένα μόνο άτομο ούτε μπορώ να εξακριβώσω αν η θέση του κάθε υπουργού είναι αποτέλεσμα συλλογικής σκέψης στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον όχι.

Σε δημοσιεύματα, αναφέρεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει να οδηγήσει σε δικαστήριο τη Γερμανία και άλλες χώρες για τη μετατροπή ενός επονείδιστου χρέους δημιουργημένου απο συσσώρευση χρεών στις τράπεζες σε νόμιμο, με τη μετακύλισή του στους λαούς της Ευρώπης.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να θυμάται ότι:


  1. Ένα Δικαστήριο δικάζει με βάση τους νόμους και όχι με τους νόμους της αγοράς ή τους νόμους της ηθικής του κέρδους που είναι υποκειμενικοί
  2. Όλα τα μνημόνια πέρασαν απο Νομικές επιτροπές πρίν υπογραφούν, ακόμη και απο την Νομική Επιτροπή της Ελληνικής Βουλής
  3. Η κάθε Ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί τον λαό της (δυστυχώς με άσχημο, παιδαριώση και ανθελληνικό τρόπο) όπως και οι άλλες κυβερνήσεις της Ευρωζώνης.
  4. Άλλο πράγμα είναι το πως έγινε το PSI καί άλλο τα μνημόνια. Το PSI πάντως, η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε πως να το κάνει και όχι η ΕΚΤ ή η Τρόικα. Απλά στο τέλος προέκυψε συμφωνία. Συμφωνία σημαίνει αποδοχή. Το σωστό είναι η κυβέρνηση Τσίπρα να οδηγήσει και να καταδικάσει τη προηγούμενη Ελληνική κυβέρνηση σε Ελληνικό δικαστήριο και μετά να πάει την υπόθεση σε Διεθνές (ελπίζω και για τα υποβρύχια και να καλέσει για μάρτυρα τον Αβραμόπουλο...). Μέχρι τότε η Ελλάδα μπορεί να μη ζεί.
  5. Κανένα ομόλογο δεν μπορεί να ακυρωθεί πουθενά και για κανένα λόγο, εφόσον υπάρχει συμφωνία σε ισχύ. Είναι αυτονόητο. Το ότι ένα κράτος στη τελευταία πράξη δεν συμφωνεί, δεν αποτελεί ισχυρό νομικό επιχείρημα για το μέλλον. Στη παραγματικόητα σπάει μια υπάρχουσα συμφωνία και γίνεται αυτό παράνομο, αφού δεν έχει στα χέρια του κάποια δικαστική απόφαση.
  6. Η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει πολιτικό θόρυβο στην ΕΕ αλλά σε ένα διεθνές δικαστήριο αυτό που ζητάει μπορεί να καταλήξει μπούμεραγκ, αφού το δίκαιο του ισχυρού και των πολλών θα επικρατήσει. Το θέμα είναι ποιοί έβαλαν τις πρώτες υπογραφές απο πλευράς της Ελλάδας. Το πρόβλημα είναι εσωτερικό της Ελλάδας και ξεκινάει απο πολύ παλαιά.
  7. Η μη αποδοχή της δόσης των 7 δις ευρώ απο τη κυβέρνηση Τσίπρα δεν αποτελεί πρόβλημα γαι τη Γερμανία και για τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης. Σε κάθε κράτος υπάρχει συνέχεια. Η μή αποδοχή μιας δόσης απο την Ελλάδα είναι άνευ ουσίας και είναι αντιληπτό ότι γίνεται μόνο για εσωτερική κατανάλωση και για να εξηγήσει μελλοντικές αποφάσεις. Εκτός αυτού, υπάρχει και η αποδοχή με αστερίσκο…
  8. Λογιστικό έλεγχο του χρέους πρέπει να κάνει απο μόνη της η Ελλάδα πρίν φοβερίζει θεούς και δαίμονες. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Την έχει χεσμένη τη φωλιά της.
  9. Η ΕΕ δεν είναι φοιτητική συνεδρίαση σε Ελληνικό ΑΕΙ, όπου οι εντυπώσεις νικούν την ουσία. Δεν ξέρω τί είδους επίπεδο υπάρχει στα Ελληνικά ΑΕΙ αλλά διακρίνω ότι οι καθηγητές τους είναι χαμηλής εμβέλειας. Έτσι εξηγείται γιατί επι δεκαετίες  τα Ελληνικά ΑΕΙ δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην Ελληνική Οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters