Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Έκλεισαν την CIA;

central-intelligence-agency-plaque-revised-4Εκλεισαν την CIA; Είναι αλήθεια; Δεν είναι αλήθεια; Ο Μέγας Αρχοντας Χρόνος θα δείξει. Είναι όμως ενδιαφέρον εστω και σαν είδηση, το αν είναι γεγονός, θα δείξει στην πορεία.
Φήμες αναφέρουν ότι το Langley εκκαθαρίστηκε από τους «καλούς» στρατιωτικούς. Όλο το προσωπικό συνελήφθη; Τρίτη 17 Φεβρουαρίου. Υπάρχει επιβεβαίωση από τον Ben Fulford.
Το Breitbart News Network δημοσίευσε δύο καταπληκτικές φωτογραφίες χθες σχετικά που μάζεψε χιλιάδες likes στο facebook. Έπεσα κάτω από την καρέκλα μου όταν τις είδα. Ποιος να το πίστευε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατόν στο αρχηγείο της CIA; Τι είδους γεγονός εξαφάνισης είναι αυτό; Θα είναι ενδιαφέρον σαν ιστορία κάλυψης.
According to accounts from a McLean, Virginia resident, the CIA headquarters in Langley, Virginia are on lockdown for an unknown reason.
Οι φωτογραφίες από το Breitbart News δείχνουν την είσοδο κλειστή και ταινία της αστυνομίας στην περίμετρο. Αναφέρονται ότι υπάρχουν περιπολικά. Οι ντόπιοι αναφέρουν όι και η πίσω είσοδος είναι μπλοκαρισμένη. Θυμάστε την υπόγεια έκρηξη στην Virginia που είχε υπογραφή πυρηνικής έκρηξης;
Οι επικυρίαρχοι βιάζονται να προκαλέσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Για αυτό οι Ουκρανοί χτύπησαν με τακτική ατομική βόμβα ½ κιλοτόνου στις 11 Φεβρουαρίου με πύραυλο το χημικό εργοστάσιο στο Donetsk και απέκρυψαν από τα σεισμολογικά sites (US National Geological Survey) τον σεισμό των 6,8 Ρίχτερ! Ενώ άλλες δύο αναμένουν μεταφορά, μια για το Stalingrad τώρα Volvograd και η άλλη για τα βόρεια της Ρωσίας. Ταυτόχρονα άλλες αναμένουν για την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.
Πηγές της MI5 επιβεβαιώνουν την περίπτωση. Μια πηγή της CIA είπε ότι έκλεισε για μια επίσκεψη κάποιου VIP. Πηγές της στοάς Ρ2 του Βατικανού επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο συνέλαβε οκτώ υψηλόβαθμους Χάζαρους (δεν έδωσαν ονόματα) στην Ουάσινγκτον και ότι οι σχέσεις μεταξύ της CIA και του Πενταγώνου δεν είναι καλές.
Πάρα πολλά παίζονται, είδωμεν την συνέχεια, άλλωστε είναι μια ιστορία εν εξελίξει.
***
CIA Headquarters in Langley Reportedly on Lockdown
According to accounts from a McLean, Virginia resident, the CIA headquarters in Langley, Virginia are on lockdown for an unknown reason.
Photos provided to Breitbart News show the entrance from the road barred and police tape around the perimeter. Patrol cars were reportedly on hand as well. The local resident also stated that the rear entrance to the facility was also blocked.
by Breitbart News
http://www.breitbart.com/big-government/2015/02/14/cia-headquarters-in-langley-reportedly-on-lockdown/


http://www.terrapapers.com/?p=68883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters