Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

 
Την πραγματικά εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει πέντε απόπειρες δολοφονίας του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Sabah, επικαλουμένη αποκαλύψεις μιας εντυπωσιακής και αποκαλυπτικής τηλεοπτικής εκπομπής του γερμανικού κρατικού καναλιού, ZDF.

Όπως αποκαλύφτηκε το βραδύ 18 Φεβρουαρίου στην 45 λεπτών τηλεοπτική εκπομπή του γερμανικού καναλιού, με ένα απόρρητο έγγραφο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα από τον γνωστό Γερμανό δημοσιογράφο, Michael Renz, με τον κωδικό τίτλο «Mensen Putin», από την περίοδο που ο Βλαδιμήρ Πούτιν ήταν αρχηγός της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας, της γνωστής KGB και λόγω του ότι από τότε παρακολουθούνταν γιατί προβλέπονταν ότι ήταν ο ανερχόμενος πολιτικός ηγέτης της Ρωσίας έγιναν πέντε απόπειρες δολοφονίας του!

Οι πληροφορίες σχετικά με τις απόπειρες αυτές που αποκαλυφτήκαν από το γερμανικό κανάλι είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Όπως αναφέρεται η πρώτη απόπειρα κατά της ζωής του μετέπειτα Ρώσου ηγέτη είχε γίνει από την βρετανική μυστική υπηρεσία όταν ο Πούτιν βρίσκονταν στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου μετά από κάποια επίσκεψη του στην βρετανική πρωτεύουσα και ετοιμάζονταν να αναχωρήσει για την Μόσχα χωρίς να δίνονται στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Απόπειρες δολοφονίες κατά του σημερινού Ρώσου προέδρου έγιναν επίσης κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του σαν αρχηγός της KGB στην Γερμανία, την περίοδο 1985-1990. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος υπέστη από μια απόπειρα κατα της ζωής του κάποιο, όπως φαίνεται εμφανές μόνιμο τραύμα στο πρόσωπο, με συνέπεια να αναγκαστεί να υποστεί πλαστική εγχείρηση αποκατάστασης το 2010. Για τις υπόλοιπες απόπειρες δεν δοθήκαν στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομερές στην αποκαλυπτική αυτή γερμανική εκπομπή αλλά επισημάνθηκε ότι η πιο επικίνδυνη περίοδος για την ζωή του ήταν όταν υπηρετούσε στην Γερμανία.

Πέραν των συγκλονιστικών αυτών αποκαλύψεων ότι έγιναν μέχρι σήμερα πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του Ρώσου πρόεδρου που όπως φαίνεται από την δεκαετία του ογδόντα αποτελούσε το «κόκκινο πανί» για την Δύση, έγιναν αναφορές και για την προσωπική ζωή του σημερινού ηγέτη της Ρωσίας. Όπως ήταν επόμενο εκφραστήκαν βαριές κατηγορίες για την προσωπική του ζωή και ότι συχνά ξυλοκοπούσε την σύζυγο του με την οποία πρόσφατα πηρέ διαζύγιο.

Γεγονός είναι πως ο Ρώσος ηγέτης αποτελούσε και αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τα σχέδια παγκόσμιας επικράτησης της Δύσης, δηλαδή της Νέας Τάξης πραγμάτων. Όπως αποκαλύπτεται και όπως διαφαίνεται από πολλές πηγές και σήμερα πολύ θα ήθελαν διάφοροι «παράγοντες» της Δύσης να τον δουν κρεμασμένο στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας. Μάλλον όμως… δεν θα μπορέσουν να εκπληρώσουν τα όνειρα τους γιατί ο Βλαδιμήρ Πούτιν έχει δείξει επανειλημμένα σε πολλές περιπτώσεις και σε πολλές κρίσεις ότι… δεν αστειεύεται!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr 


 http://www.hellas-now.com/2015/02/blog-post_914.html#sthash.nSs0yjqT.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters