Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Οι Ναζί αποκαλύπτονται και απειλούν

Οι θρασύδειλοι ναζί και και το βρώμικο σχέδιο με μοχλό τα δοσίλογα τσιράκια τους 
Ρωτάμε: Όταν η πατρίδα δέχεται αυτή την πρωτοφανή μαφιόζικη και ανήθικη επίθεση, από τους υποτιθέμενους «εταίρους και συμμάχους της», και οι μέχρι πρότινος ηγέτες της, αντί να βγουν μπροστά και να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή τη βρωμιά, επιλέγουν τη σιωπή και την αφάνεια, αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία; Φιλοπατρία είναι;... 

Του Κ. Κυριακόπουλου 
Οι ναζί τρέμουν το φως της ημέρας. Γι αυτό και δεν είχαν το κουράγιο στην κατεχόμενη πατρίδα μας, να τηρήσουν ούτε το πρωτόκολλο των εκτελέσεων, και έσερναν πριν χαράξει η μέρα κατά δεκάδες τους αγωνιστές στις μάντρες και τα σκοπευτήρια για να τους εκτελέσουν... 

Σήμερα, 70 χρόνια μετά, οι ναζί φρόντισαν και πάλι μέσα στο μαύρο σκοτάδι, να χρησιμοποιήσουν το ανδρείκελό τους στην ΕΚΤ, για ν απειλήσει και πάλι θρασύδειλα τη πατρίδα μας. 

Τέτοιοι ήταν πάντα οι ναζί και τέτοιοι θα παραμείνουν. Θρασύδειλοι, αδίστακτοι, εκδικητικοί, τσαμπουκάδες εκ του ασφαλούς, μέχρι να έρθει και πάλι οι στιγμή που θα νοιώσουν και πάλι τις κάνες των όπλων τους, να τους ξεσκίζουν και πάλι τον πισινό. 

Τα δωσίλογα τσιράκια τους από την άλλη μεριά, πάντα υπήρξαν δειλοί και τιποτένιοι, μέσα στην ψευδεπίγραφη ασφάλεια της κουκούλας τους, και σιωπηλοί από τρόμο μήπως αναγνωρίσει κανείς τη φωνή τους. 

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και σήμερα τα δωσίλογα ανδρείκελα που τους προσκύνησαν. Οι ναζί απειλούν και πάλι την Ελλάδα. Προβαίνουν και πάλι σε μαφιόζικους και αδίστακτους εκβιασμούς. Αλλά αυτοί που τους προσκύνησαν παραμένουν παρκαρισμένοι στη γωνιά, σιωπηλοί και πανέτοιμοι να δράσουν γι ακόμη μια φορά σε βάρος της ίδιας τους πατρίδας.
  • Άφωνοι όταν ο ελεεινός ευρωηγέτης τους τόλμησε να αμφισβητήσει την ελληνικότητα των Ιμίων, και μέσω αυτής το ίδιο το δικαίωμα της χώρας να ασκεί εθνικά κυρίαρχη πολιτική.
  • Άφωνοι και χθες, όταν η χειραγωγούμενη μαριονέτα της ΕΚΤ, προχώρησε κατ εντολή του Βερολίνου σε έναν πρόστυχο και αήθη εκβιασμό.
Και όμως… αυτά τα σιωπηλά ανδρείκελα, διετέλεσαν πρωθυπουργοί, κυβερνώντες και συγκυβερνώντες σ αυτό το δύστυχο τόπο. 
Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Βενιζέλος, ακόμη και ο «υπεύθυνος» Κουβέλης (τρομάρα του), κρύφτηκαν, σιώπησαν, κιότεψαν γι ακόμη μια φορά, βλέποντας την πατρίδα που κυβέρνησαν να εκβιάζεται με μαφιόζικο τρόπο. Αυτή είναι η ποιότητα των "ηγετών" που παρέλασαν και καλοπληρώθηκαν, για να ρίξουν τον τόπο στο γκρεμό και την κοινωνία στην άβυσσο. 

Ρωτάμε: Όταν η πατρίδα δέχεται αυτή την πρωτοφανή μαφιόζικη και ανήθικη επίθεση, από τους υποτιθέμενους «εταίρους και συμμάχους της», και οι μέχρι πρότινος ηγέτες της, αντί να βγουν μπροστά και να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή τη βρωμιά, επιλέγουν τη σιωπή και την αφάνεια, αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία; Φιλοπατρία είναι; 

Αυτοί ήταν οι «σωτήρες» μας… Προσκυνημένοι και απαξιωμένοι μέχρι το κόκαλο. Και επιμένουν να περιμένουν παρκαρισμένοι στη γωνιά για να μας «ξανασώσουν».
Αυτά τα πολιτικά σούργελα υποτίθεται ότι διαπραγματεύτηκαν. 
Αυτοί υποτίθεται πως εκπροσώπησαν τη χώρα στο εξωτερικό, εμφορούμενοι από συναισθήματα εθνικής ευθύνης. 
Αυτοί είναι… 
Τόσοι είναι… 
Τόσο χειραγωγούμενοι… 
Τόσο ξεφτιλισμένοι… 
Τόσο ξεβράκωτοι πολιτικά και προσωπικά, από τη μητρόπολη της μίζας και της πολιτικής όσο και ηθικής εξαγοράς. 

Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό… 
Το χειρότερο είναι πως περιμένουν στη γωνιά, πανέτοιμοι να ξαναλάβουν εντολή, και να ξαναδράσουν σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας.
Αυτή την επικίνδυνη πεμπτοφαλαγγίτικη πολιτική σαβούρα,  θα τη βρούμε απέναντί μας στον τελευταίο της και πιο επικίνδυνο ρόλο που θα της ανατεθεί.
Αυτοί μαζί με κείνους που επιμένουν να τους ακολουθούν, θα είναι η επικίνδυνη Πέμπτη φάλαγγα που θα δράσει σε τρία μέτωπα σε βάρος της χώρας, μιας και ανήθικη μαφιόζικη επίθεση που δεχόμαστε βρίσκεται ακόμη στην αρχή.
  • Το πρώτο μέτωπο θα είναι το «κίνημα της κατσαρόλας» αλλά και αυτό της «επιδρομής στα τραπεζικά ATMS»  που όλα δείχνουν πως σύντομα θα ξεσπάσει στα πλαίσια ενός γενικότερου σχεδιασμού, με στόχο τη γενικευμένη πολιτική αποσταθεροποίηση.
  • Το δεύτερο μέτωπο θα είναι η προκλητική τους συστράτευση με τους πολιτικά ομογάλακτους τους στα ευρωπαϊκά όργανα, σε βάρος και πάλι της ίδιας τους της πατρίδας.
  • Και το τρίτο μέτωπο θα είναι η εθνικά επικίνδυνη στάση τους στο Αιγαίο, όταν οι «εταίροι και σύμμαχοι» θα σπρώξουν την τουρκική αλητεία να ενεργοποιηθεί. Τα πρώτα δείγματα από την άθλια στάση τους επί του θέματος, δόθηκαν ήδη χθες με την προδοτική τους σιωπή, όταν ο πολιτικός τους «προϊστάμενος» αμφισβήτησε την Ελληνική κυριαρχία στην περιοχή των Ιμίων.
Καλό θα είναι λοιπόν η νέα κυβέρνηση να ην εφησυχάζει, και να έχει πλήρη επίγνωση πως μια επικίνδυνη Πέμπτη φάλαγγα βρίσκεται και δρα μέσα στην ίδια τη χώρα.
Καλό είναι και ο λαός που τους αποκαθήλωσε, να βρίσκεται σε πλήρη επαγρύπνηση για τα χειρότερα που σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους. 

Η επιθετική ατζέντα για τη νέα κυβέρνηση, είναι μονόδρομος. Και αυτό πλέον το αποδεικνύουν οι ίδιες οι εξελίξεις. 

Αυτή η επιθετική ατζέντα, δε μπορεί να έχει αποδέκτες μόνο στο εξωτερικό με τον τρόπο που την έχουμε περιγράψει, αλλά οφείλει να στοχοποιήσει ευθέως και τους θλιβερούς πρωταγωνιστές μέσα στην ίδια τη χώρα. 

Αυτή η μάχη πρέπει μόνο να κερδηθεί. Γιατί αν η μάχη της αξιοπρέπειας χαθεί, τότε η χώρα θα οδηγηθεί στον απόλυτο αφανισμό κι αυτό η κοινωνία δεν πρέπει να το επιτρέψει. 
Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρεκί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters