Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η Μέρκελ αναγκάζει τους Χριστιανούς στη Γερμανία να εγκαταλείψουν την πίστη τους για να γλιτώσουν τους φόρους!

 

Τι ρόλο, τελικά, παίζει η Μέρκελ και τι είδους συμφέροντα εξυπηρετεί; Αυτό, τουλάχιστον, μας κάνει να αναρωτιόμαστε η παρακάτω είδηση.
Αρον άρον εγκαταλείπουν την πίστη τους και την Εκκλησία χιλιάδες Γερμανοί για φορολογικούς λόγους! Έως 400.000 Γερμανοί έχουν επίσημα καταθέσει δηλώσεις προκειμένου να εγκαταλείψουν την Προτεσταντική και την Καθολική Εκκλησία μετά τη λήψη απόφασης για την επέκταση της φορολογικής επιβάρυνσης του 8 ή 9 τοις εκατό.
Τα μέλη της Εκκλησίας στη Γερμανία απαιτείται από το νόμο να πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες της εκκλησίας, οι οποίοι φόροι συλλέγονται από την κυβέρνηση και χρησιμοποιούνται επίσης για να χρηματοδοτήσει εκείνη την εκπαίδευση και τις κοινωνικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, όποιος βαφτίστηκε ως παιδί είναι αυτόματα μέλος της εκκλησίας και υποχρεούται να καταβάλει τον φόρο, φόρος που χρεώνεται ως ποσοστό του εισοδήματός του, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις του ή αν συμμετέχει στη λειτουργική ζωή της εκκλησίας.
Ο μόνος τρόπος για να αποφύγει κανείς την υποχρέωση καταβολής του φόρου είναι να κάνει μια επίσημη δήλωση αποποίησης της ιδιότητάς του ως μέλος της εκκλησίας.
Η οξεία πτώση στη σύνθεση των μελών της εκκλησίας φαίνεται να έχει προκληθεί από μια απόφαση να συμπεριληφθεί μια χρέωση της τάξης του 8 ή 9 τοις εκατό στην υπεραξία του εισοδηματος ή στο κέρδο από την πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου.
Η νέα φορολογική νομοθεσία ήταν «απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ανθρώπους που είχαν ήδη σκεφτεί να φύγουν», είπε η Ruth Levin, εκπρόσωπος για την προτεσταντική εκκλησία στο Disnlaken στην εφημερίδα Westdeutsche Allgemeine Zeitung.
Βέβαια το να φύγει κανείς από την Εκκλησία έχει και επακόλουθα. Εκείνοι που αποφασίζουν να την εγκαταλείψουν έχουν συνέπειες που έχουν να κάνουν με τη θρησκευτική ταφή, αλλά και με την πρόσβαση στα καλύτερα σχολεία χρηματοδοτούνται από το κράτος.
Καθολικοί που αρνούνται την ένταξη στης εκκλησία τους αποκλείονται από την εξομολόγηση και την κοινωνία.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία , περίπου 200.000 Γερμανοί Προτεστάντες έχουν παραιτηθεί από μέλη των εκκλησιών τους, από 138.100 το 2012. Στη Βαυαρία, το ποσοστό εγκατάλειψης της πίστης αυξήθηκε κατά 62 τοις εκατό.
Τα στοιχεία για τους αριθμούς έξοδο από την Καθολική Εκκλησία το 2014 δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, αλλά 178.000 Καθολικοί παραιτήθηκαν το 2013, και πάνω από 118.000 το 2012.
Σχεδόν 30,8 τοις εκατό των Γερμανών, ή 24,7 εκατ άνθρωποι, είναι καθολικοί.
Ανήκουστα πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters