Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ο Διάλογος Τσίπρα – Πούτιν ! Η Αποκάλυψη Πούτιν,που Άφησε Άφωνο τον Τσίπρα ! Πάμε για ΠΟΛΕΜΟ?‏


putin

Σε ύψιστο Συναγερμό ήταν το Μάξιμου από την τετάρτη, μετά την ενημέρωση απο τον Υπουργό Άμυνας Πανο Καμμενο, οτι επίκειται τηλεφώνημα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμιρ Πουτιν, την πέμπτη στον Ελληνα Πρωθυπουργό Α.Τσιπρα!
Ρώσοι Αξιωματούχοι είχαν ενημερώσει για την επικείμενη τηλεφωνική επαφή Πουτιν προς τον Τσιπρα, απο τις αρχές της εβδομάδας, με τον Πανο Καμμενο, να δίνει άμεση εντολή στην ΕΥΠ και σε ειδικά τεχνικά κλιμάκια,να πάνε στο Μάξιμου και να το κάνουν φύλλο και φτερό, ώστε να προστατέψουν την τηλεφωνική επικοινωνία Πουτιν -Τσιπρα, από ξένα συστήματα υποκλοπής ,και προσπάθειας παρακολουθησης!
Προς μεγαλη εκπληξη ο Π. Καμμενος,άκουσε τα εξής απο τους Ρώσους Αξιωματούχους,<<Γνωρίζουμε πολύ καλά, και είναι επίσης ενήμερος και ο Πρόεδρός Μας, οτι η τηλεφωνική επαφή θα υποκλαπεί! Ξέρουμε και ποιοι θα είναι πίσω από αυτήν την υποκλοπή, κατονομαζοντας ΗΠΑ-Γερμανια!>>
Και εδώ σκάει η βόμβα<<Δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτο το Προεδρο μας! Διότι ειπε τα εξής ….. Καλύτερα, αφήστε τους να τα ακούσουν!
Την πέμπτη το μεσημέρι ,χτυπά το τηλέφωνο στο Πρωθυπουργικο Γραφείο του Α.Τσιπρα, Στην άλλη Γραμμή είναι ο Ρωσος Προεδρος Πουτιν, που αιφνιδιάζει τον Α.Τσιπρα, (οχι γιατί δεν περίμενε αυτό το τηλεφώνημα εννοείτε) Αλλά γιατί άκουσε τον Πουτιν να τον χαιρετά μιλώντας Ελληνικά!
Τι ειπε στα Ελληνικα<< Καλησπερα Συντροφε!>>
Γελώντας απο ευχαρίστηση ο Α.Τσιπρας του ανταπάντησε και αυτός στα Ελληνικά << Καλησπέρα Φίλε Σύντροφε>> και ξεκίνησε η συζήτηση!
Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία, και η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από την κατάσταση στην Ουκρανία και άλλα διεθνή προβλήματα, μεταξύ των οποίων οι αγωγοί South Stream και Turkish Stream,
Ο κ. Πούτιν συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για τη νίκη του στις πρόσφατες εκλογές και την ανάληψη των καθηκόντων του.
Και αφού τελείωσαν με τις φιλοφρονησεις ο ενας για τον αλλον, ο Πουτιν μπηκε στο ψητό χωρίς να μασάει τα λόγια του λέγοντας,<< Σύντροφε Αλέξη,ξέρω τι περνάει ο Ελληνικός λαός, το έχει ζήσει και η Ρωσία το 1989-90 με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσής! Όπως επίσης ξέρω και ποιος ευθύνεται!>> Και συνεχίζει ο Προεδρος Πουτιν, <<Η Γερμανία εξακολουθεί να κάνει τα ίδια ιστορικά Λαθη του παρελθόντος (Β Παγκοσμιος Πολεμος) Και δεν της έγινε μάθημα η διχοτόμηση σε δυο κράτη Δ.Γερμανιας-Α.Γερμανιας!>>
Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Γερμανία για Δεύτερη Φορά, να εξοντώσει τον Ελληνικο ΛΑΟ, για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην ΕΕ, και να φοβερίσει τα άλλα Κράτη του Νότου!
Λέει με οργισμένο ύφος ο Πουτιν! Και εδώ αρχίζουν να σκάνε οι Ατομικές Βόμβες Πουτιν……Η Ρωσία θα ζητήσει, και θα αξιώσει Πολεμικές Αποζημιώσεις απο την Γερμανία, και ζήτησε απο τον Ελληνα πρωθυπουργό Α.Τσιπρα, να προσφύγουν απο κοινού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο! Αν και αυτό μπορεί να μην χρειαστεί τόνισε ο Πουτιν,
αναλόγως με την έκβαση του Ουκρανικού Προβλήματος, μπορεί να μην προλάβουμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, και να λύσουμε τις διάφορές μας μια και καλη ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!
Εκεί έμεινε Άφωνος ο Α.Τσιπρας! Το ίδιο άφωνη, η μάλλον,έμειναν κάγκελο-και οι Ξένοι Πράκτορες των ΗΠΑ-Γερμανιας που ακουσαν μέσω της Υποκλοπής το Μήνυμα Πουτιν!
Αρθρο Σπυρος Πριφτης
email: sp.barber@hotmail.gr


http://www.triklopodia.gr/o-dialogos-tsipra-poutin-apokalipsi-poutinpou-afise-afono-ton-tsipra-pame-gia-polemo%E2%80%8F/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters