Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ο 35χρονος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΝΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ


Yστερία για τον 35χρονο Παναγιώτη Δάνη (photo) που ανέλαβε επικεφαλής του ΣΔΟΕ στην θέση του μπάρμπα-Στασινόπουλου.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να δείξει στην διεθνή κοινότητα την αποφασιστικότητά της στην αδυσώπητη δίωξη της φοροδιαφυγής και των σεσημασμένων φοροφυγάδων τοποθέτησε επικεφαλής του αμαρτωλού και διαπλεκόμενου ΣΔΟΕ ένα νεαρό κυβερνοφρικιό σαν κι αυτούς που χρησιμοποιεί το αντίστοιχο IRS των ΗΠΑ.

Ο Παναγιώτης Δάνης είναι μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη ο νέος star της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του οποίου στην θέση-κλειδί ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε ήδη συγχαρητήριο τηλεγράφημα από τους Λιου και Σόιμπλε-Αμερικανό και Γερμανό υπουργό Οικονομικών αντίστοιχα. Οπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο 35χρονος Παναγιώτης Δάνης, απόφοιτος του MIT, πρώην χάκερ, ο οποίος έχει δουλέψει στην αμερικανική IRS,  έρχεται να αντικαταστήσει τον καλαματιανό μπάρμπα-Στασινόπουλο στην ηγεσία του ΣΔΟΕ.

Ο νεαρός Παναγιώτης Δάνης διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και έχει βραβευθεί από το αμερικανικό κράτος για την εξειδίκευση του στον εντοπισμό του ίχνους που αφήνει ηλεκτρονικά η διακίνηση του μαύρου χρήματος.

Ενα διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Στηβ Τζομπς, τον οποίο και βοήθησε στην τελειοποίηση του λογισμικού για το πρώτο iPad.

O Παναγιώτης Δάνης μιλάει απταίστως αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά και κινεζικά.

Με τον 35χρονο Παναγιώτη Δάνη(photo) στο τιμόνι του ΣΔΟΕ οι φοροφυγάδες έχουν ήδη αρχίσει να τρέμουν και στα σύνορα παρατηρείται μποτιλιάρισμα καθώς νταλίκες με μαύρο χρήμα επιστρέφουν στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters