Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ!
ΛΕΣ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ Ο ΑΡΧΙΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;
ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΕΒΡΑΙΟΣ [ ΚΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ]
ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ;;
ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ;;
ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΝΙΞΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΣΗ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ!
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ [ ΣΚΕΨΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΣΚΑΤΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ }
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!!!!
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ [ ΟΧΙ ΜΑΣ ] ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ;;
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΠΙΑ !
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ !
ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ [ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΦΕΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !
ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ]
ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ !!
ΤΩΡΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ !
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ !
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!
Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΩ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ… ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ !!
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!
Η 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ !!
ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ !!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………………………………………………..

Κίσινγκερ 1983: Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται απο δρομολογημένη οικονομική κρίση….!

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)
Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)
“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου.
Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος.
Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις.
Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση.
Η μόνη παρηγοριά για τους Ελληνες ίσως να είναι η δικαίωση τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το β΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκηση τους πρέπει να τους στηρίξουμε, για να τρωθεί η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο της, πάντοτε επικίνδυνης για μας, Γερμανίας”
Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κισινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

Το πρωτότυπο κείμενο
At the beginning of the 21st century, Israel must succeed in the integral control of the energy deposits, which exist in the maritime area of the East Mediterranean. Concerning the future exploiters, Israel should negotiate only with Turkey and, if circumstances make it necessary, yield to Turkey parts of the deposits. Arab nations in the Middle East will be locked on the vicious circle of civil wars. Greece and Cyprus, will be confronted with directed economic crisis. The only consolation for the Greek people might be receiving the long over due WWII German compensations. In this demanding judiciary struggle, Greece deserve our full support, in order to make vulnerable the ever dangerous for us German prestige, and its economic, future reconstruction.

(CONFIDENTIAL ESSAY, GERMANY, 1983) Η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να μας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση….

Ακόμα πιστεύετε πως είναι τυχαία όλα αυτά που βιώνουμε;
ΠΗΓΗ
…………………………………………………………………….
Βαρουφ άκης: «Θα υπάρξει συμφωνία πολύ σύντομα»! ΝΑΙ… ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ! «ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ»
ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ»… Η παγκόσμια ελίτ σε πανικό υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ., ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ !!!!!
………………………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=12426

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters