Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

O ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

1 
Τα σύμβολα ασκούσαν πάντα ισχυρή επιρροή στην ψυχή των εθνών.
Κάθε αυτοκρατορία που πέρασε από την ιστορία σφράγισε με ένα σύμβολο την κυριαρχία της. Η Ρώμη σφράζισε την pax romana της με τον περήφανο αετό που συμβόλιζε για πάνω από έξι αιώνες την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
τον καιρό της Σιωνιστικής αυτοκρατορίας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που ζούμε εμείς ποιο θα
μπορούσε να είναι το σύμβολο της επιβαλλόμενης Pax Judaica;
Το ΔΝΤ, η Παγκόσμια τράπεζα; Η Goldman Sachs; Το Εβραϊκό Hollywood; Ή μήπως οι έξι εβραιοκρατούμενες εταιρείες (Disney, ABC, Time Warner, Viacom INC, Rupert Merdoch, Sony Corporation οf America,) που ελέγχουν το 96% των ΜΜΕ παγκοσμίως;
Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορεί να παράσχει τον ισχυρό συμβολισμό κυριαρχίας που έχει ανάγκη η σιωνιστική ΝΕΑ ΤΑΞΗ για να υποβάλει στα έθνη την ιδέα της Εβραϊκής κυριαρχίας. Αυτό μόνο ένα σύμβολο θα μπορούσε να το κάνει. Ο Ναός του Σολομώντα!
Συνοπτικά η ιστορία του Ναού είναι η εξής: Ο πρώτος ναός, ο αυθεντικός χτίστηκε από τον βασιλιά Σολομώντα και γκρεμίστηκε από τους Βαβυλώνιους το 587 πχ. (και όχι βεβαίως το 607 όπως ισχυρίζεται η εβραϊκή αίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά).
Ο δεύτερος ναός ανοικοδομήθηκε με διάταγμα του Κύρου και ανακαινίστηκε επί Ηρώδη. Τέλος οι λεγεώνες του Τίτο εκθεμελίωσαν τον Ναό και όλη την Ιερουσαλήμ μην αφήνοντας λίθον επί λίθου το 70 μ.Χ. όπως ακριβώς προφήτευσε ο Ιησούς Χριστός. Μέχρι σήμερα στην θέση του Ναού βρίσκεται το τέμενος του Ομάρ, τόπος ιερός για τους Μουσουλμάνους καθώς σύμφωνα με την παράδοσή τους από εκεί αναλήφθηκε στους ουρανούς ο Μωάμεθ.
Οι Εβραίοι δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται την ανοικοδόμηση του ναού τους. Στην δικιά τους εσχατολογική θεολογία η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Μεσσία.
Στην χριστιανική εσχατολογική παράδοση όμως η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Αντίχριστου….
Στο Ισραήλ σήμερα οι σιωνιστές αφήνουν τις θεολογικές διαμάχες, σχετικά με το αν ο Ναός πρέπει να χτιστεί πριν τον Μεσσία τους ή πρέπει να χτιστεί από τον ίδιο τον Μεσσία, στους ραββίνους και προχωρούν στα σχέδιά τους για την ανοικοδόμηση του Ναού. Μέχρι τώρα αρκούνται στο να κάνουν συνεχώς ανασκαφές στο χώρο γύρω από το τέμενος του Ομάρ εξοργίζοντας τους Άραβες που καταλαβαίνουν ότι κάτι σκαρώνουν οι Εβραίοι.
Οι Άραβες έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι οι Εβραίοι σκοπίμως σκάβουν την περιοχή ώστε να προκαλέσουν φθορά στο τέμενος. Έχουν αφήσει επίσης υπονοούμενα ότι ίσως οι Εβραίοι να ετοιμάζουν ένα μεγάλο και εντυπωσιακό γεγονός που θα αλλάξει τον χάρτη της περιοχής…
Μέχρι τώρα το τέμενος του Ομάρ στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των Εβραίων. Αν το τέμενος ανατιναχτεί, ας πούμε, αυτό θα σημάνει γενική σύρραξη στην Μέση Ανατολή. Αν όμως το τέμενος γκρεμιστεί από κάποιον »σεισμό» τότε το γεγονός θα χαρακτηριστεί σαν θεϊκή παρέμβαση.
Ίσως λοιπόν κάποιοι να ετοιμάζουν ενεργοποίηση του Ηaarp και πρόκληση τεχνητού σεισμού ώστε να φύγει από την μέση το τέμενος…. Από αυτή την άποψη ο επιφαινόμενος πόλεμος με το Ιράν ίσως δώσει στους Εβραίους την αφορμή που ψάχνουν ώστε να απαλλαχτούν από το ενοχλητικό τέμενος.
Βεβαίως τα Εβραϊκά συμφέροντα που ελέγχουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και ολόκληρου του πλανήτη δεν θα μας αφήσουν ποτέ να πλησιάσουμε στην αληθινή απάντηση της ερώτησης γιατί οι ΗΠΑ και κατά συνέπεια ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να μπλεχτεί σε έναν Γ’ παγκόσμιο πόλεμο.
Στην πραγματικότητα τα εβραϊκά ΜΜΕ δεν θα σ’ αφήσουν ποτέ να μάθεις για τα εγκλήματα του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή. Δεν θα σ΄ αφήσουν να καταλάβεις ποιος είναι ο πραγματικός τρομοκράτης της περιοχής και θα συνεχίσουν να σε ψυχαγωγούν με έργα για το ολοκαύτωμα ώστε να εμπεδώσεις καλά ότι αν κατηγορείς το Ισραήλ είσαι περίπου κάτι σαν ΝΑΖΙ!
Η αλήθεια όμως ειν΄ αυτή. Αμερικανοί σιωνιστές, οπαδοί διαφόρων προτεσταντικών δοξασιών και Εβραίοι αγωνίζονται για την παγκόσμια κυριαρχία του »εκλεκτού λαού». Γι’ αυτούς όσες ζωές και όσα χρήματα και αν χρειαστούν είναι λίγα, πολύ απλά, διότι ο »εκλεκτός λαός »αξίζει κάθε θυσία. Η ζωή του Εβραίου σύμφωνα με το Ταλμούδ αξίζει πιο πολύ από την ζωή του Γκοίμ, η ψυχή των Γκοίμ είναι σαν την ψυχή των ζώων και ο θεός έπλασε το κόσμο για την ανάπαυση των εκλεκτών του, των εβραίων.
Πρόσφατα συντάκτης της εφημερίδας ATLANTA JEWISH POST Andrew Adler έγραψε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Ομπάμα διότι δεν έχει κάνει τίποτα για το Ισραήλ! Είναι τέτοιο το θράσος των Εβραίων που ζητάνε πλέον ανοιχτά και με κάθε μέσο από τις ΗΠΑ να κάνουν πόλεμο με το Ιράν!
Εδώ πλέον τα προσχήματα έχουν πέσει. Το Ισραήλ ζητάει ανοιχτά από τις εβραιοκρατούμενες ΗΠΑ να επέμβουν στην περιοχή για χάρη του, οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος. Δισεκατομμύρια δολάρια και όπλα έχουν δοθεί μέχρι σήμερα από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Χιλιάδες ανθρώπινες ζωές έχουν χαθεί μέχρι τώρα στις διάφορες επεμβάσεις για χάρη του Ισραήλ αλλά και η παγκόσμια οικονομία που θα έρθει σε κραχ χειρότερο απ΄ αυτό του 29-32. Τίποτα από αυτά δεν ειν’ αρκετά για τους εβραίους μπροστά στην εκπλήρωση του αιώνιας επιθυμίας τους για κυριαρχία και ενθρόνιση του δικού τους παγκόσμιου ηγέτη μέσα στον Ναό του Σολομώντα.
Μία μία οι πιο ισχυρές οικονομίες καταρρέουν και οι λαοί χάνουν την εθνική τους κυριαρχία. Τα κράτη περνάνε ένα – ένα στον έλεγχο της εβραϊκής παγκόσμιας τράπεζας ή του εβραϊκού ΔΝΤ αλλά είναι τέτοια η διαβρωτική επιρροή του σιωνιστικού μηχανισμού που έχει καταφέρει ακόμα και τα »πατριωτικά» κόμματα της Ευρώπης να αλώσει ώστε σήμερα σχεδόν όλα να είναι φιλικά προς τον μοναδικό παγκόσμιο τρομοκράτη ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ….
ΠΗΓΗ
- See more at: http://www.xorisoria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters