Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ο αντικαταστάτης του Internet Explorer φέρει την κωδική ονομασία «Spartan»

1 
Νέο, «ελαφρύ» και γρήγορο φυλλομετρητή (browser), με την κωδική ονομασία «Spartan», φημολογείται ότι ετοιμάζει η Microsoft.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αμερικανικός κολοσσός έχει στα σκαριά ένα καινούργιο πρόγραμμα για διαδικτυακές αναζητήσεις, με το οποίο θα αντικαταστήσει το μέχρι πρότινος δημοφιλές «Internet Explorer».
Ο ανανεωμένος browser -ο οποίος κινείται στα πρότυπα του Chrome της Google- εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με το νέο λογισμικό της εταιρίας, Windows 10, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου του 2015.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Internet Explorer… πνέει τα λοίσθια, καθώς σήμερα μόνο το 9-10% των χρηστών παγκοσμίως τον αξιοποιούν στις καθημερινές τους αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, όταν τα ανταγωνιστικά Chrome και Firefox, τα χρησιμοποιεί το 60% και 24% αντίστοιχα.
Ενώ παράλληλα θεωρείται ότι λειτουργεί αρνητικά στη νέα εικόνα που προσπαθεί να «χτίσει» ο αμερικανικός κολοσσός με τα Windows 10, τα οποία και προσπαθεί να αναδείξει ως σε ένα γρήγορο και αξιόπιστο λογισμικό.

- See more at: http://www.xorisoria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters