Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Αδέλφια θα γίνουμε κοινωνία πολιτών, ή θα μείνουμε κοινωνία δούλων;;;




Αδέλφια, πεθερικά, γείτονες, συνάδελφοι, παιδιά, είμαστε άνθρωποι που μοιραζόμαστε το ίδιο χώμα, τον ίδιο αέρα, την ίδια γειτονιά, την ίδια πατρίδα, το ίδιο αίμα!

Θα αφήσουμε στην άκρη τα μικρά και μεγάλα  εφήμερα συμφέροντα του καθενός, των κομμάτων, της αλαζονείας, του διχασμού και θα αγκαλιαστούμε επιτέλους μια φορά με μόνη σκέψη μια κοινωνία των πολιτών , των εμείς  και όχι του εγώ, της αγάπης μας για την πατρίδα μας,  για τα παιδιά μας, για  τα εγγόνια μας, για τους γονείς μας, για μια Ελλάδα των ηρώων μας;;;

Κάθε απαίτηση, κάθε αγώνας θα πρέπει να γίνεται μαζί για όλους χωρίς κοντόφθαλμους οραματισμούς που μαστίζει την πλουτοκρατία, αλλά για μια πατρίδα των πολιτών, του πολιτισμού, της δικαιοσύνης, της παιδείας, της ανεξαρτησίας, που θα αφορά την δική μου βίλα και το χαμόσπιτο του γείτονα, που θα δώσω εγώ λίγο και θα πάρει ο γείτονας λίγο!

Οι έχοντες δεν θα παραδώσουν εύκολα τα κλεμμένα, τα αποκτημένα με απάτες, προδοσίες, κερδοσκοπίες, τεμπέληδες πουλώντας αέρα θα κάνουν τα πάντα να μας ρίξουν σε εμφύλιο για να διατηρήσουν  τα οφέλη της προδοσίας τους.

Εμείς έχουμε την μοναδική ευκαιρία να είμαστε μονοιασμένοι, με όραμα μια κοινωνία προς όφελος όλων, δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις και για αυτό δικαιούμαστε τα απαραίτητα που τα βγάλαμε με αίμα και μας τα έκλεψαν, 

Τα δικά μας και τα δίκια μας ζητάμε και όχι των άλλων, να αποκαταστήσουμε την συκοφαντημένη αξιοπρέπεια μας, την ανεξαρτησία μας, έχουμε να φάμε, θα φάμε όλοι μαζί, δεν έχουμε να φάμε,  θα πεινάσουμε όλοι μαζί, όταν το εγώ γίνει εμείς θα νικήσουμε.

Αν δεν το εμπεδώσουμε και δεν καταλάβουν και αυτοί που ακόμα έχουν τα προς ζην ότι και η δική τους μύρα είναι προδιαγραμμένη από τους ντόπιους και ξένους λύκους,  θα χαθούμε άδοξα και άδικα.

Την χαμηλή και μεσαία τάξη τις έχουν προς αφανισμό η ελίτ της προδοσία και της κερδοσκοπίας, απλά μας ξεδοντιάζουν σιγά σιγά για να μας πιάνουν διχασμένους.

Εγώ δεν είπα σε κανέναν τη να ψηφίσει και ούτε θα το κάνω ποτέ, αυτό που μπορώ να πω είναι να ψηφίσουμε νέους ανθρώπους άφθαρτους  που είναι η δική τους ζωή μπροστά, να σκοτώσουμε, να αφανίσουμε οτιδήποτε παλιό που με την δικαιολογία της εμπειρίας μας πούλησαν έμπυρα‼

Ο νέος θα κάνει λάθει για να μάθει και εμείς κοντά τους, να τους συμβουλέψουμε και όχι να τους επιβάλουμε.

Μια αγκαλιά μεγάλη γεμάτη αγάπη χρειαζόμαστε για να νικήσουμε οποιοδήποτε θηρίο!

Το έχουμε ξανά κάνει, τώρα είναι η ώρα ξανά‼!

Εύχομαι σύνεση, αγάπη, αλληλεγγύη, εμείς και όχι εγώ, καλή τύχη στην πατρίδα μας και στα παιδιά μας.

Μην ακούτε τις πολιτικές και δημοσιογραφικές Κασσάνδρες της πείρας και της σταθερότητας, κραυγάζουν διότι μυρίζονται τον πολιτικό τους θάνατο, και την ώρα της δικαιοσύνης.

ΠΛΑΤΩΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters